2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTEhuzursuzluğu vatz, post: 37771111, member: 578174"]Canım neden rezene vermek istiyosun çok mu gazı var sen iç bence eğer vericeksende hiç olmazsa miluoa veya humana al çünkü onlar bebek ve anne için diğer hazır olanlar olmaz bence[/QUOTE]
Ya bi huzursuzlugu var dünden beri.belki iyi gelir diye düşündüm.ne uyuyo ne kucakta duruyor.agliyo durmadan.biraz uyudu simdi.
Birde milupanin gece cayi varmis.ebebekteki yorumlarda okudum iyi gibi.onu kullandinozmi ?

Miktarı n"ozay8385, post: 37773758, member: 373725"]Ben milupa veriyorum, gece cayi da veriyorum,[/QUOTE]
Miktari ne kadar canum ? Biberonu almuyo bzmki 4-5 cay kaşifi yeterli olur mu ? Gerisini ben içerim bardagn :)

[QUOTE sorunyok, post: 37774046, member: 310682"]Ise yariyor mu gece cayi ne icin kullaniliyor daha çok[/QUOTE]
Bende bugun öğrendim cayin yorumlarında.gece rahat uyusun diyeymis.

canım nasıl bir dilekçe?? birde ben ağustosta doğum yaptım geç kalmış olabilirmiyim???
canım nasıl bir dilekçe?? birde ben ağustosta doğum yaptım geç kalmış olabilirmiyim???
Hayir gec kalmazsin hakkin sakli kaliyor. Okula dogum raporunla birlikte git ve dogum yaptigini ve dogum ucretini talep eden bir dilekce yazip okuldaki memura ver. Onlar seni yonlendirir zaten.

Miktarı n"ozay8385, post: 37773758, member: 373725"]Ben milupa veriyorum, gece cayi da veriyorum,
Miktari ne kadar canum ? Biberonu almuyo bzmki 4-5 cay kaşifi yeterli olur mu ? Gerisini ben içerim bardagn :)[/QUOTE]
Bebeğin çokmu ağlıyor hiçmi uyumuyor bence böyle şeyler içermeye hiç gerek yok doktorlar özellikle söylüyor altı ay sadece anne sütü su bile yok zaten küçücük mideleri var anne sütü varken bence bunlarla doldurmayın boşa

Miktari ne kadar canum ? Biberonu almuyo bzmki 4-5 cay kaşifi yeterli olur mu ? Gerisini ben içerim bardagn :)
Bebeğin çokmu ağlıyor hiçmi uyumuyor bence böyle şeyler içermeye hiç gerek yok doktorlar özellikle söylüyor altı ay sadece anne sütü su bile yok zaten küçücük mideleri var anne sütü varken bence bunlarla doldurmayın boşa[/QUOTE]
Gunde 100 ml icebilir,yani 20 cay kasigi falan verebilirsin galiba, ya da biberona ml olarak koy ordan ver kasikla

Bebeğin çokmu ağlıyor hiçmi uyumuyor bence böyle şeyler içermeye hiç gerek yok doktorlar özellikle söylüyor altı ay sadece anne sütü su bile yok zaten küçücük mideleri var anne sütü varken bence bunlarla doldurmayın boşa[/QUOTE]
Bebek hasta olsa antibiyotik veren cay icirme diyen dr deil mi, aglasin xursun mu gzdan, bitkiden var fayda, gaz damlasindan daha zararsiz ve etkili... dr verdi zaten cay bize

Sutu yetmeyen olmayan mama veren anneler nasil 6 ay sade anne sutu versin ? Dr lar artist olmus simdi, benm yegenlerim ıhlamurla byudu, ben de, onceden dr kendi derdi, simdi herseye bisi... ama hasta olsa daha mi iyi, bi suru surup ilaci dayarlar o zararli deil sanki

Bebeğin çokmu ağlıyor hiçmi uyumuyor bence böyle şeyler içermeye hiç gerek yok doktorlar özellikle söylüyor altı ay sadece anne sütü su bile yok zaten küçücük mideleri var anne sütü varken bence bunlarla doldurmayın boşa
Bebek hasta olsa antibiyotik veren cay icirme diyen dr deil mi, aglasin xursun mu gzdan, bitkiden var fayda, gaz damlasindan daha zararsiz ve etkili... dr verdi zaten cay bize[/QUOTE]
Ben ilaca karşıyım aşırı bir hastalık durumu söz konusu olmadığı takdirdede vermem tıpkı aşıya giderken vermediğim gibi hatta ateşi 40da olsa vermem çünkü araştırdım nasıl doğal yöntemlerle düşürebileceğimi biliyorum bizimde zaman zaman gazımız vs oldu masaj yaptım spor yaptırdım sakinleştirmeye çalıştım hemen damla veya çay hiç vermedim hee hadi hiç susmadı tamam rezene verdik peki gece çayı ne oluyor şimdi rahat uyusun diye iyide bebek neden rahataız uyuyor anlamadım gazı varsa rezene verdin çıkarmadımı bana bunlar biraz kolay yollar gibi geliyor kusura bakmayın burdan kaç kere yazdım facede bebek yapım onarım var orayı lütfen lütfen takip edin ve bebeklere calpol vermeyin bu ilaç yurt dışında yasaklanmıştır bu söylediklerimi yanlış anlamayın ben kimseyi kırmak üzmek veya ukalalık yapmak için yazmıyorum ne kadardır birlikteyiz burdayız birbirimizin dertlerini sevinçlerini acılarını paylaştık bebeklerimizi birlikte büyütmeye çalışıyoruz ben hepinizi bebeklerinizi seviyorum doğru bildiklerimi size aktarmaya çalışıyorum aynı şekilde bende sizlerden öğreniyorum ben uyarımı her zaman yaparım ama tabi fikir yine sizin

Ben sü
Sutu yetmeyen olmayan mama veren anneler nasil 6 ay sade anne sutu versin ? Dr lar artist olmus simdi, benm yegenlerim ıhlamurla byudu, ben de, onceden dr kendi derdi, simdi herseye bisi... ama hasta olsa daha mi iyi, bi suru surup ilaci dayarlar o zararli deil sanki
ben anne sütü yoksa mama vermesinmi dedim bu nerden çıktı ? Eğer anne sütünü artırmak için herşeyi yaptıysa tabiki mama vericek aç kalıcak hali yok bebeğin ben ıhlamura da karşı değilim keşke bizim bebeklerimiz hep içse ama belli bir aydan sonra çoğu bilmeden verdiğimiz şeylerin bebeklerde etkisi bizim beklediğimizden tam tersi olabilir alerjik bir durum ortaya çıkabilir vs. Bende doktorlara güvenmiyorum en ufak bişeyde zart ilaç neden diyemiyosun sen benden dahamı iyi biliyosun diyor evet belki biliyorum olamazmı bizim doktor bana 3. Ayda demir vericem dedi mesela benim bildiğim 6 aydan önce verilmez oda tahlil yapılır eksikse eğer takviye edilir eğer eksik değilse neden bebeğe boşuna demir yükleyeyim de vücuduna dışardan bişey vereyim mesela ama malesef ortada öyle bir ilaç rantı varki bizi ve bebeklerimizi böyle kullanmaya kalkıyorlar

Ben sü

ben anne sütü yoksa mama vermesinmi dedim bu nerden çıktı ? Eğer anne sütünü artırmak için herşeyi yaptıysa tabiki mama vericek aç kalıcak hali yok bebeğin ben ıhlamura da karşı değilim keşke bizim bebeklerimiz hep içse ama belli bir aydan sonra çoğu bilmeden verdiğimiz şeylerin bebeklerde etkisi bizim beklediğimizden tam tersi olabilir alerjik bir durum ortaya çıkabilir vs. Bende doktorlara güvenmiyorum en ufak bişeyde zart ilaç neden diyemiyosun sen benden dahamı iyi biliyosun diyor evet belki biliyorum olamazmı bizim doktor bana 3. Ayda demir vericem dedi mesela benim bildiğim 6 aydan önce verilmez oda tahlil yapılır eksikse eğer takviye edilir eğer eksik değilse neden bebeğe boşuna demir yükleyeyim de vücuduna dışardan bişey vereyim mesela ama malesef ortada öyle bir ilaç rantı varki bizi ve bebeklerimizi böyle kullanmaya kalkıyorlar
Hamilelikte verilen elevitte de domuz kalintilari cikmis, ben sana demedm genelyazdm, gece cayinda da melisa anason var, benmki cok gazli mecbur bitkisel bisiler yapmak zorundayim, gunde 10 saat bile uyumuo cunku,

Bilemiyorum canim, ben ogretmenim ve sadece bu veriliyor biz de dogum parasinin ceyregini bile karsilamiyor olsa bile
benm eşim öğretmen o aldı doğum parası ben hemşireyim bende alabiliyor muyum sadece eş alabiliyormuş diye duydum ben ikimizde devletteyiz bu arada

X