- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #38.901
Bazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .
Eki Görüntüle 1296387
Oyyy cok tatli masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .
Eki Görüntüle 1296387
sallamayı bırakınca başlıyor ağlamaya derin uykuya dalmadığı için sabah kahvaltısıylayım bir kaç birşey atıştırdım sadece
Masallah canim allah yazarlardan sakladin..hep basina şapkatakiyomusun ben evin iiçinde takmiyorim.sadece banyo yaptgi gün o da bi kaç saat takiyorum.[/QUOTE]Maşallah caBuzlarUlkesi, post: 37678627, member: 25531"]Bazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .
Eki Görüntüle 1296387
Benim ilk hemen gitmişti doğum kilom hamile kaldığım kiloya 6kilo vardı ama sütüm çoğu zaman azaldığı için cok cok yedim doğum kiloma geldim m..mesela bende bulgur süt yapamdi birgün yaptı sonra yok. O yüzden herseyi denedim filan aman inşallah 6.aydan sonra veririm çok berbat haldeyim..Bendensin yani. Bütün gün yemek yiyemiyorum ben, öyle cok kücük seyler atistiriyorum ama genelde enerjim bittigi icin tatliya dadaniyorum. Hamilelikte kilo almamistim cok ve yarisindan fazlasi gitmisti simdi kilo aliyorum sanki
Yemeyince de süt olmuyor...
Yok canım şapka takmiyorum banyo yaptığı zaman kulaklarını kapasin diye zaten sonra çıkarıyor..birde dışarı çıkınca o kadar şapkası var ama üç tanesini bıraktım dışarda rahat ettiklerini banyo ve dışarda takıyorum..[/QUOTE]Masallah canim allah yazarlardan sakladin..hep basina şapkatakiyomusun ben evin iiçinde takmiyorim.sadece banyo yaptgi gün o da bi kaç saat takiyorum.
Ne kadarlıksin kiKızlar regl oldum erken değil mi daha ya
aynı benim kuzum da böyle. uykuya daldı diye odadan çıkarken bile hissedip ağlıyo. başında bekleyip sallarsam uyuyor.sallamayı bırakınca başlıyor ağlamaya derin uykuya dalmadığı için sabah kahvaltısıylayım bir kaç birşey atıştırdım sadece
şu an çok kıskanıyorum haberin olsun ben kendim gibi huylu bebek doğurdum heralde. onca uğraştan sonra anca uyuyor. emzik almaz asla. ninni ürü şeyleri kabul etmez. ancak anne karnındki sesleri açarsam şıp uyku modunu alır. onda da başında bekle dur artıkCanım benim bebeğim hep kendi kendine uyuyor ,emziriyorum sonra yatırıyorum emzik veriyorum uyuyor iki saat sonra uyanır arada uyandığındada emzik veriyorum. ..
ben bunu napayım yaa. ısırayım evet ısırayımBazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .
Eki Görüntüle 1296387
Yavrum benim sipa uykucu ilk doğduğunda uyandıramiyorduk yok bu aralar gündüz uykusu daha az ama olsun. Bi ara huysuzdu anne karnındaki sesleri dinlettim korktu la sen nerden geldin dedim :))şu an çok kıskanıyorum haberin olsun ben kendim gibi huylu bebek doğurdum heralde. onca uğraştan sonra anca uyuyor. emzik almaz asla. ninni ürü şeyleri kabul etmez. ancak anne karnındki sesleri açarsam şıp uyku modunu alır. onda da başında bekle dur artık
çok tatlı görünüyor Allah bağışlasın. emziğe nasıl alıştırdınız ya bunun bir formülü var mı. ben bir aydır uğraşıyorum aldıramadım bir türlüBazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .
Eki Görüntüle 1296387
sallamadan uyutmanın başka bir formülü varda biz mi yapmadık. bebeğin uykusu var belli ama uyuyamıyor ağlasın dursun mu. sallamadan uyutabilene helal olsun valla ama ben onlardan değilim. sallamaya alışmasın diye çok uğraştım ama nafile gücüm tükendiği yerde mecbur kaldım.aynı benim kuzum da böyle. uykuya daldı diye odadan çıkarken bile hissedip ağlıyo. başında bekleyip sallarsam uyuyor.
herkesin sallamaya neden alıştırdın cümlelerinden sıkıldım. başka türlü susturamayıp ve uyutamadığınızda çaresiz kalıyorsunuz.
Bende baya sonra verdim emzigi uyurken vermeye başladım şimdi otomatik olarak emzigi verince uyumaya geçiyor...annem verme dedi ama verdim ilk zamanlar midesi bulandı gerçi hala bazen verirken cok elimle tutarsam öyle. .valla verirken tutacak yerini emzigi vurdum sonra parmagimla emzige tik tik vurudum ağzına alırken. . Sonra oldu ama ağlarken ver susmuyor hafif ağlamalarda başarılı :) uykuya dalmasina yardimci aslında onu böyle emzikle kandırmak istemezdim ama ammem.disinda herkes ver dediçok tatlı görünüyor Allah bağışlasın. emziğe nasıl alıştırdınız ya bunun bir formülü var mı. ben bir aydır uğraşıyorum aldıramadım bir türlü
bende sadece uykuya dalmasında kolaylık olsun diye istiyorum çünkü şuan uyumak istediğinde emmek istiyor. emziriyorum yatağına yatırıp hafif sallıyorum uyuyor ama işe başladığımda ne olacak onu düşünüyorum...Bende baya sonra verdim emzigi uyurken vermeye başladım şimdi otomatik olarak emzigi verince uyumaya geçiyor...annem verme dedi ama verdim ilk zamanlar midesi bulandı gerçi hala bazen verirken cok elimle tutarsam öyle. .valla verirken tutacak yerini emzigi vurdum sonra parmagimla emzige tik tik vurudum ağzına alırken. . Sonra oldu ama ağlarken ver susmuyor hafif ağlamalarda başarılı :) uykuya dalmasina yardimci aslında onu böyle emzikle kandırmak istemezdim ama ammem.disinda herkes ver dedi
Bizimde oldu salın kesme yazık kız zeytinyağı sür kafasına yarım saat beklesin sonra ya konak tarağı ile yada sık tarak ile geriye doğru tara çıkıyorlar sonrasında hemen banyo eğer bir kerede hepsi çıkmazsa iki üç kere banyo öncesi yap bizde hemen bitti bu şekildekızlar kızımın kafasının üstünde konak olmuş galiba 70 günlüğüz sonradan da oluyor mu konak. bir bilginiz var mı sizinkilerde oldu mu? kaç günde geçer acaba? mecburan kızımın sırma saçlarını keseceğim :)))) bide dökülüyordu zaten
76 günlüğüz canım 2,5 ay oldu yani doğum yapalıNe kadarlıksin ki
Anladım canım haftaya cuma 3aylik olacaz ama daha adet olmadım. .nedense olmak istemiyorum sancılı geçiyordu benimki en son 20 Kasımda oldum bir rahatlik bir rahatlik :))76 günlüğüz canım 2,5 ay oldu yani doğum yapalı
Valla bana ağlayinca susar filan dediler pek öyle olmuyor ama uyumasina yardimci şimdilik aslında hoş değil kandırıyor gibi annem verme dedi verdim :)neden emzik vermeye çalışıyorsunuz merak ettim??