- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #38.921
Sizin bebeklerin parmaklarinin arasi da surekli pamukcuk oluyor mu. Ne kadar kir varsa hepsini topluyo gunde kac kez temizliyorum ama nafile nasil basariyorlar anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide ayni canim yattiklari yerde nerden buluyolar bilmiyorumSizin bebeklerin parmaklarinin arasi da surekli pamukcuk oluyor mu. Ne kadar kir varsa hepsini topluyo gunde kac kez temizliyorum ama nafile nasil basariyorlar anlamıyorum
Bizde 3 emzik degistik.aventin kiraz uclu silikon emGni aldi.tutmadgi zamanlarda iğneucu kadar recele batrdk.yada ttatli çaya yada şerbete devdir aliyolar.çok tatlı görünüyor Allah bağışlasın. emziğe nasıl alıştırdınız ya bunun bir formülü var mı. ben bir aydır uğraşıyorum aldıramadım bir türlü
Oku annesi aslında hep okumak lazımKizlar az önce bebegim uykusunda çığlıklar atti resmen korkmuş bi hali vardi hemen kucagima aldim sustu icini cekti bi vakit simdi iyi ama bende cok korktum kabusmu gördü ki acaba böyle bisey yasayan varmi aramizda
Aynen bende durum aynı sanki toprakta oynamış gibi bebeğim uyuduğunda parmak aralarını temizliyorum zor belaSizin bebeklerin parmaklarinin arasi da surekli pamukcuk oluyor mu. Ne kadar kir varsa hepsini topluyo gunde kac kez temizliyorum ama nafile nasil basariyorlar anlamıyorum
Ciglik atarak deilde ağlayarakuyandigivoldu.ayetel kkursu nas felak okuyorum öyle yaptgnda.[/QUOTE]"aysecikim, post: 37687587, member: 473140"]Kizlar az önce bebegim uykusunda çığlıklar atti resmen korkmuş bi hali vardi hemen kucagima aldim sustu icini cekti bi vakit simdi iyi ama bende cok korktum kabusmu gördü ki acaba böyle bisey yasayan varmi aramizda
Her aksam uyuturken okuyorum canim ne oldu bilmem ama cok korkuttu beniOku annesi aslında hep okumak lazım
Felak -nas,ayetel kursi selavat fila oku. Belki gaz sancısı geldi karnına
valla ben asla ayağımda sallamaya alıştırmam diyordum. baktım olmuyo salladım yemeği felan yerde yedim karnım doysun diye. sonra hamak türü bişey aldık. onda sallıyorum ama yine başındayım yani.sallamadan uyutmanın başka bir formülü varda biz mi yapmadık. bebeğin uykusu var belli ama uyuyamıyor ağlasın dursun mu. sallamadan uyutabilene helal olsun valla ama ben onlardan değilim. sallamaya alışmasın diye çok uğraştım ama nafile gücüm tükendiği yerde mecbur kaldım.
ay kuzum korktu mu. belki benim oğluşta korkup uykuya dalıyordur orasını bilemicem. aman hiç uyumamasındansa çok uyumasını yeğlerim benYavrum benim sipa uykucu ilk doğduğunda uyandıramiyorduk yok bu aralar gündüz uykusu daha az ama olsun. Bi ara huysuzdu anne karnındaki sesleri dinlettim korktu la sen nerden geldin dedim :))
ben bebeğime kendim bakıyorum. valla bizde durumlar kahvaltılık, kısır, buşgur pilavı, makarna, menemen şeklinde gidiyo.Sevgili anneler bu yorucu hengameli donemlerde ne yemekler yapiyorsunuz. ozellikle yaninda yardimcisi olmayan bebegine kendisi bakanlar. Yemek duzeni falan kalmadi artik .pratik seyler olsun diye de her gun makarna tavuk vs. Siz nasil yapiyorsunuz bu durumu duzene koyan var mi
Ilk defa böyle bişey oldu surekli de okuyorum inşallah bi daha olmaz[/QUOTE]Ciglik atarak deilde ağlayarakuyandigivoldu.ayetel kkursu nas felak okuyorum öyle yaptgnda.
bzimkide aynı canım..sürekli sağ eli havada açıp kapatıp bakıyo.gaz çıkardığı daha olmadı eli havadayken :) bişeye heycan yaptığında her iki elide hraketli ama sağ elini izliyo bizimkide sanırım gelişim özelliği :)Kızlar benim bebeğim sürekli sağ elini havaya kaldırıyor yumruk şeklinde hayır bide aynı anda gaz çıkarıyor yeni lakabı gazman çok komik oluyor ama sol elini kaldırmıyor oluşu kafama takıldı sol elini hareket ederken ettirirken sorun yok ama hep sağ elini kaldırması normalmi ki ?
Aşure yaptım hiç süt olmadı geçen nohut yemeği yaptım ..nohut fasulye süt yapıyor diye olmadı herkesinki değişiyor..Malt içeceği ebebekte vardı eşim aldırmadı alsaydim iyiydi aslında ...kızlar geçen gün aşure ve hayatımda ilk kez malt içeceği içtim.sütüm ogün bayağı iyidi ama aşuredenmi içeektenmi bilemedim.ertesi gün gene aşure yedm ama okadar sütüm olmadı.malt içeceği şok markette satılan ülkerin malt içeceğiydi.asitliydi.içindede bir sürü kimyasal var.açıkçası bi daha içsemmi bilemedim.bütün malt çecekleri aynı mı?yani asitli mi?
ŞOK taki asitli.eşime kalsa süt olduktan sonra farketmiyo al desem alacakta ben asitli olduğu için içmmek istemedim tadıda gayet güzeldi.şeftali aromalısnı almıştım çok begendim :) acaba eczanelerdeki asitsizmii biliyo musun?As
Aşure yaptım hiç süt olmadı geçen nohut yemeği yaptım ..nohut fasulye süt yapıyor diye olmadı herkesinki değişiyor..Malt içeceği ebebekte vardı eşim aldırmadı alsaydim iyiydi aslında ...
ŞOK taki asitli.eşime kalsa süt olduktan sonra farketmiyo al desem alacakta ben asitli olduğu için içmmek istemedim tadıda gayet güzeldi.şeftali aromalısnı almıştım çok begendim :) acaba eczanelerdeki asitsizmii biliyo musun?