2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum sabah beş gibi çığlık cigliga agladi zor sakinleşti uyudu sabah sol gözü şiş ve kızarıkti gözlerini açmıyor ama uyanikti agladi nasıl yaş akıyor içim parcalandi bende onunla ağladım doktora gittik enfeksiyon kapmış sanırım elleri ile yapmış dedi damla verdi.yavrum çok agladi ya allahim başka dert vermesin ben çok kötü oldum anne olunca anlarsın lafini öylesine bir laf zannediyordum ama öyle canı yanınca aglamasına dayanamıyorum.benim başım ağrıdıgi zaman annem keşke benim ağrısa derdi bende aynen öyleyim şu an.ona birşey olmasın elimden birşey gelmeyince çok kötü oluyorum.içimi dökmek istedim benim duygularimi anlıyorsunuz değil mi. Şu an bile ağlıyorum :-(

Geçmiş olsun cani="efser_16, post: 37691085, member: 492632"]Kızlar oğlum sabah beş gibi çığlık cigliga agladi zor sakinleşti uyudu sabah sol gözü şiş ve kızarıkti gözlerini açmıyor ama uyanikti agladi nasıl yaş akıyor içim parcalandi bende onunla ağladım doktora gittik enfeksiyon kapmış sanırım elleri ile yapmış dedi damla verdi.yavrum çok agladi ya allahim başka dert vermesin ben çok kötü oldum anne olunca anlarsın lafini öylesine bir laf zannediyordum ama öyle canı yanınca aglamasına dayanamıyorum.benim başım ağrıdıgi zaman annem keşke benim ağrısa derdi bende aynen öyleyim şu an.ona birşey olmasın elimden birşey gelmeyince çok kötü oluyorum.içimi dökmek istedim benim duygularimi anlıyorsunuz değil mi. Şu an bile ağlıyorum :-([/QUOTE]
Gecmis olsun canim.senin yazini okurken bende agladim valla :KK43: hele o bebeğinin gözünden yas akmis ya ona içim gitti :KK43:

Sevgili anneler bu yorucu hengameli donemlerde ne yemekler yapiyorsunuz. ozellikle yaninda yardimcisi olmayan bebegine kendisi bakanlar. Yemek duzeni falan kalmadi artik .pratik seyler olsun diye de her gun makarna tavuk vs. Siz nasil yapiyorsunuz bu durumu duzene koyan var mi
Ben bebek ilk uyuduğu fırsatta yapıyorum, sabah 10-11 gibi, çorba bir de sebze yada et filan çabuk pişen, düdüklü tencerede olan, 2 günlük yapıp kalanı gün aşırı yiyoruz akşam eşim gelmeye yakın ısıtıyorum yanına önceden yıkadığım yeşilliklere yetiştirebilirsem salata yanına yoğurt

Benim ilk hemen gitmişti doğum kilom hamile kaldığım kiloya 6kilo vardı ama sütüm çoğu zaman azaldığı için cok cok yedim doğum kiloma geldim m..mesela bende bulgur süt yapamdi birgün yaptı sonra yok. O yüzden herseyi denedim filan aman inşaallah 6.aydan sonra veririm çok berbat haldeyim..

Di mi insan daha cok yiyor valla. Ben de aslinda süt olsun diye yedim bir de tatli istegiyle bas edemedim. Ki normalde üstüne para versen tatli yiyen biri degilimdir. Hayatimda hic yemedigim kadar tatli yedim desem yalan olmaz. En cok göbek sinir ediyor beni. Basenlerle popo bir sekilde uygun pantolonla yine güzel gözükür de... Göbek??!!! Hareket yapmaya da vakit yok düzenli bir sekilde.

kızlar kızımın kafasının üstünde konak olmuş galiba 70 günlüğüz sonradan da oluyor mu konak. bir bilginiz var mı sizinkilerde oldu mu? kaç günde geçer acaba? mecburan kızımın sırma saçlarını keseceğim :)))) bide dökülüyordu zaten

Benim de sonradan oldu. Hatta sadece belli bölgelerdeydi. Yaglamaya basladim. Simdi her tarafinda :KK43::KK43::KK43:

Benim de sonradan oldu. Hatta sadece belli bölgelerdeydi. Yaglamaya basladim. Simdi her tarafinda :KK43::KK43::KK43:[/QUO
selam kizlar bizde dun dr gittik oglum kizariyodu test yapildi alerjisi var sut urunlerine yada yumrtaya bellu ilcak haftaya basinda konak vardi dr zeytn yag icine aspirin erit masajla sur kafasna bil bol 1 saat bekle yumusasn snra ben tirtagimla tami uzun degil nazikce onlari one dogru ittirerek temizldm hemen geciyo cok cektm oysaki nekadar kolayms. yapn rahatlyn..

Canim nasil test yapiyorlar bizde sali gunu doktora gidices de merak ediyorum kandan mi kakadanmi yoksa deri testimi yaptilar cnm? Birde kizarmanin disinda belirti war miydi cnmm..

kızlarr.. yarın oğlumu yüzük yöntemi ile sünnet ettireceğim bi aksılık olmazsa. bi yandan bi an once olsun bıtsın ıstıyorum bi yandan da cok endişeliyim.. bu yöntemle yaptıran var mı aranızda yada cevrenizdekılerden yaptıran var mı

Canim nasil test yapiyorlar bizde sali gunu doktora gidices de merak ediyorum kandan mi kakadanmi yoksa deri testimi yaptilar cnm? Birde kizarmanin disinda belirti war miydi cnmm..

canim elinin ustunden kan aliyilar ben duramadm ablam yanindaydi 4gun sonra cikacak ya yumurta yada sut urunlerindn bilmiyom canim sıkiliyo ya

kızlarr.. yarın oğlumu yüzük yöntemi ile sünnet ettireceğim bi aksılık olmazsa. bi yandan bi an once olsun bıtsın ıstıyorum bi yandan da cok endişeliyim.. bu yöntemle yaptıran var mı aranızda yada cevrenizdekılerden yaptıran var mı
Ya benim oğlumun pipisi cok küçük ya bende yaptırmak istiyorum ama eşim cok küçük yanlış ne olur diyor yahu bazen hele içine kaçmış gibi ya böyle mi olacak büyümezse diye üzülüyorum.

Bugunlerde kızım surekli dilini emiyor disari cikariyor hadi disari cikarmasi neyse de sakiz cigner gibi dilini cigniyor normal mi bu

kızlar kızımın kafasının üstünde konak olmuş galiba 70 günlüğüz sonradan da oluyor mu konak. bir bilginiz var mı sizinkilerde oldu mu? kaç günde geçer acaba? mecburan kızımın sırma saçlarını keseceğim :)))) bide dökülüyordu zaten
Mrb cnm.Ben mustelanın konak giderici krem ve şampuanını aldım.Sonuç gerçekten inanılmaz.Bİr kez kullandım.O iğrenç kepek kepek görüntü kayboldu.Tamamen gitmedi.Ama görüntüsü en azından daha iyi.DEvame dicem kullanmaya inşallah.Eğer istersen sana tam adını da yazarım bunların.

Ya benim oğlumun pipisi cok küçük ya bende yaptırmak istiyorum ama eşim cok küçük yanlış ne olur diyor yahu bazen hele içine kaçmış gibi ya böyle mi olacak büyümezse diye üzülüyorum.
ya. çocuk druna gösterdın mı cnm belki yası kucuk olduğu ıcındır

canim elinin ustunden kan aliyilar ben duramadm ablam yanindaydi 4gun sonra cikacak ya yumurta yada sut urunlerindn bilmiyom canim sıkiliyo ya
Bizimde soyle oldu cnm kakasi surekli mukuslu ve yesil kokuluydu tahlil yaptik dizanteri dediler neyse sonra olmadigi ortaya cikti kakasinda surekli lokosit oldugu icin once bana diyet verdi yaptim sonra azaldi lokosit neyse doktorda gastrentolojiye yonlendirdi sali gunu oraya gidices bakalim. Sizin kakaniz falan nasildi? Kac aylik bebisin cnm?

X