2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeği sallanmadan kendi kendine uyuyan var mı benm oğlum 15-20 gündür uyumak için ağlıyor ama sallanmaya alıştı malesef emziğini veriyorum sallamayı kesince yada emziği düşünce başlıyor ağlamaya kendi kendine uyumaya alıştırmaya ne zaman başlamalıyız şu an 3 aylık erken mi ben karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

bebeği sallanmadan kendi kendine uyuyan var mı benm oğlum 15-20 gündür uyumak için ağlıyor ama sallanmaya alıştı malesef emziğini veriyorum sallamayı kesince yada emziği düşünce başlıyor ağlamaya kendi kendine uyumaya alıştırmaya ne zaman başlamalıyız şu an 3 aylık erken mi ben karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bizimki onceden kendi kendine uyuyordu çoğu zaman.simdi 3 aylik çok çok nadir kendi kendine uyuyo genelde ayakta salliyoruz.çok huysuzsa bi iki kere battaniye de sallayp ayagmza aliyoruz.

Ben genelde kucağımda hafif sallıyorum yada beşiğine koyup hafif sallıyorum ama bazen çok uykusu varsa emziği verdimi kendiside uyuyor hiç ayakta sallamadım

Ben genelde kucağımda hafif sallıyorum yada beşiğine koyup hafif sallıyorum ama bazen çok uykusu varsa emziği verdimi kendiside uyuyor hiç ayakta sallamadım
bizimki beşikte de ayaktada uyuyor ama sallamaktan ne zaman ayrılacağız onu merak ediyorum. bir kaç yerde okudum odaya bırakıp çıkıyorlarmış ama daha 3 aylık ağlasa bile geç girilecekmiş yanına erken gibi sanki tam yanını merak ettim

Sma ile sma gold arasındaki farki bilen yokmuu ??
Canim bende sma gold kullandim bebegime aradaki farki bilmiyorum ama sen deyince baktim simdi bi kac vitamin(adlarini yazmiyorum anlamadim cunku) ilaveli diye yaziyor üstünde belki fark ondandir ama ben bulamıyorum artik eczanelerde uretimi duracakmis demislerdi durdu sanirim bebelac aldım simdi onuda iciyor ama smayi tercih ederim dogrusu

Canim bende sma gold kullandim bebegime aradaki farki bburum ama sen deyince baktim simdi bi kac vitamin(adlarini yazmiyorum anlamadim cunku) ilaveli diye yaziyor üstünde belki fark ondandir ama ben bulamıyorum artik eczanelerde uretimi duracakmis demislerdi durdu sanirim bebelac aldım simdi onuda iciyor ama smayi tercih ederim dogrusu
Bende sadece gece vermeyi dusunuyorum.çünkü çok sik uyaniyo.aptamili yemedi.bakalim bunu yer inşallah.bizde zor bulduk.ark.a şehir merkezinden aldirmistik.bunu dabegenmezse bebelac aalican.

bizimki beşikte de ayaktada uyuyor ama sallamaktan ne zaman ayrılacağız onu merak ediyorum. bir kaç yerde okudum odaya bırakıp çıkıyorlarmış ama daha 3 aylık ağlasa bile geç girilecekmiş yanına erken gibi sanki tam yanını merak ettim
Uyku eğitimi en erken 3 aylık diyorlar ama banada erken geliyor bence bebekle alaklalı hazır olduğunuzu anlarız gibi geliyor

Sagdiginiz sutleri derin dondurucuda mi sakliyorsunuz, no Frost Buzdolabında saklanirsa da 6 ay suresi mi var acaba ben daha hic sagmadim da saklamadim da hata mi yaptim acaba

ben besige koyuyorm emzigini veriyorm gozlerini ortuyorm hafif biseyle kendi kendine uyuyo cnm hic sallamadim daha alismasn diye

Süt sağma işini ben genelde gece bebek tek memeyi emip, diğerini emmeden uykuya daldığı zaman üşenmeyip kalkıp sağıyorum. Üzerine de iki bardak su içiyorum, hem süt bir sonraki uyanmaya kadar beklememiş oluyor, hem süt üretimi devam etmiş oluyor

Canım benim bebeğim hep kendi kendine uyuyor ,emziriyorum sonra yatırıyorum emzik veriyorum uyuyor iki saat sonra uyanır arada uyandığındada emzik veriyorum. ..

Bazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .

Gülbahc 20141107_144814.jpg

Maşallah caBuzlarUlkesi, post: 37678627, member: 25531"]Bazen böyle uyuyor benim sipa..bende yatağına koymuyorum annemde kızıyor yalnız kalacak gibi geliyor. .

Eki Görüntüle 1296387 [/QUOTE]
Masallah canim allah yazarlardan sakladin..hep basina şapkatakiyomusun ben evin iiçinde takmiyorim.sadece banyo yaptgi gün o da bi kaç saat takiyorum.

X