Ben uykudan uyanmissa emzik veriyorum. Bazen gün icinde de emzik veriyorum. Emzikle susmuyorsa hemen aliyorum, seviyorum. Bilmiyorum ne derece dogru bu yeni tezler ama ben de aglatmamaya calisiyorum. Ama bir alti aylik oldugunda ayni seyi yapmayacagim cünkü zaten kizim simdiden cin gibi, her seyi aglayarak elde edecegini sanacak düzeye geldigini fark ettigimde birakcam bu metodu.
Bugün mesela bütün gün onunla oyun oynadim, cok mutluydu. Hic aglamadi. Sonra aksam esim geldi onunla sohbet ediyorum mizmizlanmaya en son aglamaya basladi. Konusuyorum sevip oynuyorum hemen gülüyor. Önemli bir sorun hakkinda konusuyorduk devam ettik, sinirli sinirli sesler cikarmaya basladi yeniden. aavvvvv seklinde öfkeli ciglik gibi :) Gülmekten öldük. Resmen kisa kisa bu cigliklari atti, hala ilgilenmeyince aglamaya gecti.
Bence cok akillilar ve büyüdükce daha cok sey anliyorlar. Ki sürekli birileri yeni teoriler ortaya atiyor, hangisi dogru yüzde yüz bilmedigim icin her söylenene göre degil de kendi gözlemlerime göre ilerlemeyi düsünüyorum. Annem beni aglatmis cocukken baya, cünkü o zamanlar akcigerleri gelisir diyorlarmis ya, bir de isimi yapiyordum bazen öyle her dakika aman yavrum diye kosmuyordum dedi. Eeee ben annemi cok seviyorum, özgüveni yüksek, girisken, gayet saglikli bir bireyim. :)[/QUO
Ben uykudan uyanmissa emzik veriyorum. Bazen gün icinde de emzik veriyorum. Emzikle susmuyorsa hemen aliyorum, seviyorum. Bilmiyorum ne derece dogru bu yeni tezler ama ben de aglatmamaya calisiyorum. Ama bir alti aylik oldugunda ayni seyi yapmayacagim cünkü zaten kizim simdiden cin gibi, her seyi aglayarak elde edecegini sanacak düzeye geldigini fark ettigimde birakcam bu metodu.
Bugün mesela bütün gün onunla oyun oynadim, cok mutluydu. Hic aglamadi. Sonra aksam esim geldi onunla sohbet ediyorum mizmizlanmaya en son aglamaya basladi. Konusuyorum sevip oynuyorum hemen gülüyor. Önemli bir sorun hakkinda konusuyorduk devam ettik, sinirli sinirli sesler cikarmaya basladi yeniden. aavvvvv seklinde öfkeli ciglik gibi :) Gülmekten öldük. Resmen kisa kisa bu cigliklari atti, hala ilgilenmeyince aglamaya gecti.
Bence cok akillilar ve büyüdükce daha cok sey anliyorlar. Ki sürekli birileri yeni teoriler ortaya atiyor, hangisi dogru yüzde yüz bilmedigim icin her söylenene göre degil de kendi gözlemlerime göre ilerlemeyi düsünüyorum. Annem beni aglatmis cocukken baya, cünkü o zamanlar akcigerleri gelisir diyorlarmis ya, bir de isimi yapiyordum bazen öyle her dakika aman yavrum diye kosmuyordum dedi. Eeee ben annemi cok seviyorum, özgüveni yüksek, girisken, gayet saglikli bir bireyim. :)
Canım o konuda haklısın yani annelerimizin büyümesi mesela hastanede uyandırip emzirmezsen kan şekeri düşer zekada sorun olur demişlerdi ki benim bebeğimi uyandırmak işkence gibiydi annem biz uyandırmazdik dedi biZ gerizekalı olmadık bilmiyorum
O avvvv ayyy seso bizimkide kıznca ya da al demek istediğinde arda arda diyor ey ey ey maşallah bebislerimize allah esirgesin korusun. ..