- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.841
kızlar dün gece rüyamda annem ikizmiş dedi bebeğimi şaşırdım sabah kalkınca araştırmaya girdim bende 10. haftadan görünmeyen kese yada tek kesede iki bebek olabilirmidiye böyle vaka varmı diye.bir ay sonra giidnce bir dürpriz olabilirmiki diye merak ediyorum olsaydı görünürdü heralda ama ya acaba var içimde birde benim babamla halam ikiz ananeminde bir kere iki erkek bir kere bir kız bir erkek iki kere ikizleri olmuş yani ondanda sanırım şüphe birazda birde ben kilo almadığım halde sanki 5 aylık bir göbek oluştu neden anlamadım
3 ay dolana kadar 2 haftada bir çağıracakmış. ben de geçen hafta gittiğimde sordum "hep böyle 2 haftada bir mi geleceğim" diye. "hayır 3 ay dolana kadar böyle, eğer 3 aylık süre içinde 2 haftada bir çağırmazsam sen de meraktan çatlarsın zaten iyi mi kötü mü diye" dedi. ben de haklısınız çatlardım dedim :) 3 ay riskli olduğu için sürekli takip ediyor yani anlayacağın.. sen kaçıncı haftadasın?
hımmm anladım canım benimmm... mantıklı aslında ilk 3 ay için sık gitmek.. bnmkisi nie öledi dedi? 8. haftaya giricem pazar günü sonra 4 hafta ekle 12. haftada gitmiş olucam sanırımm :S 2'li test ne zaman yapılıodu peki bilen vardır elbet?
Anladım canım.. 10. haftamdayım ben şuan.
Acıbadem'de bir doktoru seçtim iyiler diye, ama Rabbim yanıltmaz inşallah. Ben bu kontrolü öne mi alsam, sonra gittiğimde de desem, arkadaşlarım bu şekilde gidiyor ben merak ediyorum desem.
Ben de Memorial'a gidiyorum canım. Sen ayda bir mi gidiyorsun? Belki de her şey yolunda olduğu için çağırmıyordur seni? Benim arada kahverengi lekelenmelerim oldu, belki de o yüzden böyle çağırıyordur. Ama ben çok kişiden duydum ilk 3 ayda 2 haftada bir gittiklerini. Bir konuş doktorla istersen?
Canım işte, ilk kontrol olduk, sonra keseyi gördük, sonra kalbini dinleyip testleri verdik, sonra aylık geleceksin dedi doktorum.
Evime çok yakın Memorial da var, ona da gittim ama bu doktora daha kanım ısındı.
Evim hastane bölgesinde. Acıbadem, memorial, şifa, ASM hepsi bir arada ama ben buna gitmeye karar verdim, inşallah sorunsuz devam eder, aksi olursa değiştitirim.
Sen çok şanslısın baban bu konuda sana epey yol gösterecektir.
Ben de Memorial'a gidiyorum canım. Sen ayda bir mi gidiyorsun? Belki de her şey yolunda olduğu için çağırmıyordur seni? Benim arada kahverengi lekelenmelerim oldu, belki de o yüzden böyle çağırıyordur. Ama ben çok kişiden duydum ilk 3 ayda 2 haftada bir gittiklerini. Bir konuş doktorla istersen?
Bende ikiz çok istiyorum araştırdım bu kk da bile 3. Ayda ikinci keseyi gören olmuş bende diyorum keşke 2 kalp görsek yarın muaynede diye bizim ailede de var anne tarfımda ve bir kuşak atladı bizde bekleniyor ama ben 1 tame sağlıklı olsun razıyım çok şükür ama bakalım hiç belli olmaz
bana da çok mantıklı geldi. gerçekten bin tane şey gelirdi aklıma. hatta ayda bir gitmek bile bana çok uzun geliyor
2'li test için bana 20 Ocak - 2 Şubat arası yaptır dedi doktorum. 12-13.haftalarda yani. Onu da babama yaptırcam inşallah, babam da kadın doğum uzmanı :) sen 12.haftanda gittiğinde sana yapar büyük ihtimalle 2'li testi :)
Sanırım aynı bölgede oturuyoruz, o hastanelerin hepsi bana da yakın :) Ataşehir tarafındayım ben..
Evet şanslıyım çok şükür, muayeneye gidemesem de bir şey oldu mu hemen arayıp danışabiliyorum. İkili testimi de o yapacak işte allah izin verirse :)
aaa Memorial mı? bende Memorial Şişli'ye gidiyorummmmhangi doktor acaba???
Ben de canım :) Aynı yerde oturuyoruz demek ki...
Hadi bakalım, baban kontrol edecek herşeyini miniğin ne güzel..
ben geçen hafta cumartesi gittim bu sefer üç hafta sonra gel, hem ikili taramanı da yaparız dedi. dedi dedi de bu ikili taramayı nası yapcaklar??
kızlaaaaaaaarrrr bugün dayanamadım ultrasona girdim.. meğer benim 7+2 olması gereken sıpa 6+2ymiş ama en azından bu sefer embriyo da göründü kalp atışı da göründüüüü.. yani boş gebelik değilmişşş :) cok mutluyumm
gözün aydın canım :) Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?