- 7 Şubat 2024
- 290
- 371
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.641
Egemen, Teoman, DorukCanım kızlarrrr Erkek bebiş isim önerisinde bulunabilir misiniz ben düşün düşün bulamıyorum.. Hem birbirimize fikir olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egemen, Teoman, DorukCanım kızlarrrr Erkek bebiş isim önerisinde bulunabilir misiniz ben düşün düşün bulamıyorum.. Hem birbirimize fikir olur
Bence de set halinde indirimli almak daha ekonomik. Yalnız Mustela yerine Lansinoh daha çok öneriliyormuş doktorlar tarafından…Kızlar trendyolda canlı yayında böyle indirim kodu falan paylaşıyorlarmış. Bu set 600 küsüre geliyormuş. Bana mantıklı geldi
Satııcıya dikkat edip alınırr mustelayı çok övüyorlardıKızlar trendyolda canlı yayında böyle indirim kodu falan paylaşıyorlarmış. Bu set 600 küsüre geliyormuş. Bana mantıklı geldi
lansinoh da bebek bakımı için ürün yok ki canımm. Göğüs ucu kremini lansinoh alcamBence de set halinde indirimli almak daha ekonomik. Yalnız Mustela yerine Lansinoh daha çok öneriliyormuş doktorlar tarafından…
aynen aynen dikkat etmek gerek :)Satııcıya dikkat edip alınırr mustelayı çok övüyorlardı
Ben yanlış incelemişim fotoğrafılansinoh da bebek bakımı için ürün yok ki canımm. Göğüs ucu kremini lansinoh alcam
aynen aynen dikkat etmek gerek :)
Canım ben tulum takımı aldım hemen kargoladılar whatsapptan anında cevap verdiler. Ve çok kaliteli geldi . GüvenebilirsinBen tiny lamb dan aldım. Ama meva baby çok karşıma çıkıyor aşırı güzel şeyler varrr dün bi tanıdığıma sordum hatta bişey aldın mı diye. Güvenemedim çünkü
Sabah hamilelik uygulamasında bu hafta burun kanaması olabilir diye okudum şimdi de. Siz böyle yazmışsınız. Normalmiş. Ama yine de doktorunuzu bilgilendirin. Geçmiş olsunKızlar bu gece burun kanamasıyla uyandim. Bir iki damlada degil baya kanadı. Netten baktım gebelikte kan basinci ve hacmi yüksek oluyormus o yuzden olabilir falan yaziyor. Korktum acikcasi. Bide düşük dozda kan sulandirici kullaniyorum. Oyuzdende kanama fazla olmus olabilir sanirm. Birdaha olursa doktora gdcem
Metehan ve Batuhan benimde aklımda olanlar arasında canım benimcanım benim erkek olsaydı aklımda birkaç isim vardı; Ogeday, Metehan, Çağatay, Batuhan
Ben yazana kadar o kodları stok tükeniyorKızlar trendyolda canlı yayında böyle indirim kodu falan paylaşıyorlarmış. Bu set 600 küsüre geliyormuş. Bana mantıklı geldi
Cok tesekkur ederim sagolunSabah hamilelik uygulamasında bu hafta burun kanaması olabilir diye okudum şimdi de. Siz böyle yazmışsınız. Normalmiş. Ama yine de doktorunuzu bilgilendirin. Geçmiş olsun
Her hamilelik kendine özel aşkım. Başkasının hamileliğinin baz alma kendine. Bebek ultrasonda iyiyse dert etme elbet hissedersinKızlar 17+2 olduk biz ama hâlâ bebişi hissetmiyorum. Arada bir şey hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi daha çok. 16. Hafta kontrolünde dr artık hissetme başlayabilirsin bu aydan sonra demişti. Yengem de geçen gün hiç mi hissetmiyorsun ben ikisinde de hissediyordum 4. ayda dedi. Hafif göbek var kilolu hamile kaldım, onunla mı alakalı acaba hissetmiyor oluşumsizlerde nasıl durumlar
ben de sabah aynısını okudum :) benim de hep burnum da kan oluyor. Akmıyorum ama silince kemik olan tarafta kan oluyorSabah hamilelik uygulamasında bu hafta burun kanaması olabilir diye okudum şimdi de. Siz böyle yazmışsınız. Normalmiş. Ama yine de doktorunuzu bilgilendirin. Geçmiş olsun
regl ağrısı geçen bana da oldu öyle korktum ki habire kontrol ettim kırmızılık var mı diyeeKızlar ben ağrı sızıyı çok önemsemiyorum çünkü doktora gidip bebeği iyi görünce hemen geçiyor ağrı. Ama bugün çokkk fena regl ağrısı gibi ağrım var. Öncekilerden farklı. İnşallah rahmim büyüyor diyedir diye düşünüyorum.
hadi yaaaaa ben pcden açarım trendyolu :) telefondan da videoya bakarım :)Ben yazana kadar o kodları stok tükeniyor
Şuan mesela canlı yayın var kadın söylediği anda bitiyor bende senin gibi yapıyorum. Herkes bizim gibi hazır bekleyip kod yapıştırıyor var 9 bin kişiben de sabah aynısını okudum :) benim de hep burnum da kan oluyor. Akmıyorum ama silince kemik olan tarafta kan oluyor
regl ağrısı geçen bana da oldu öyle korktum ki habire kontrol ettim kırmızılık var mı diyee
hadi yaaaaa ben pcden açarım trendyolu :) telefondan da videoya bakarım :)
Çok güzel canım adıyla yaşasınBebiiiş canımm
Biz dümdüz Ege koycaz inşallah :)
ay dur bakalım şansımı denicem asjhdaŞuan mesela canlı yayın var kadın söylediği anda bitiyor bende senin gibi yapıyorum. Herkes bizim gibi hazır bekleyip kod yapıştırıyor var 9 bin kişi
amin amin canımm inşallahÇok güzel canım adıyla yaşasın
Alirsin inşallah kuzumay dur bakalım şansımı denicem asjhda
amin amin canımm inşallah