- 16 Eylül 2024
- 716
- 513
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.141
Canını sıkıp üzüp hamileligini olumsuz etkileme bosver herkesi ve herseyi. Cocuk yapmak sizin tercihiniz bakacak olan da sizsiniz ve sizin karariniz ne olursa olsun desteklemeleri gerekenler ailelerimiz. Ama destek olmak istemezlerse de kendileri bilir. Bence sen yasadigin yerde bebegini dünyaya getir orda dogumda ve sonrasinda daha cok ilgileniyorlar tanidiklarimdan biliyorum. Burda olsan ailenin destegine mecbur kalacaksin ama oldugun yerde dogsun bebegin ki esinle birlikte üstesinden gelirsiniz. Hic moralini bozup kinlenme. Cocugun dogdugunda sevmek icin getir hadi diyecekler. Bize fotograf at diyecekler. Bosver aileler de bazen böyle hatali olabiliyor sen kendine odaklan ❤Konuşmuyorum zaten 1 yıldır yurtdışında yaşıyorum normal bir anne olsa ayda bir arar sorar kaç kere aradı beni bir elin parmaklarını geçmez, çok bencil. Babam da onun lafına uyuyor. Kız kardeşim de aynı kafa hevesle aldığım eşyaların resmini atıyorum daha çok erken neden aldın diyorlar. Size ne para benim heves benim alıyorum. Zor gününde bu yaptıklarını asla unutmıycam hayatım boyunca bana zorda destek olmadılar zaten. Eşimin problemini söylediğimde bile boşver çocuk gerekli değil dediler, kızım teknoloji ilerledi biz sana destek oluruz maddi manevi sen canını sıkma demedi hiç biri.