Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Konuşmuyorum zaten 1 yıldır yurtdışında yaşıyorum normal bir anne olsa ayda bir arar sorar kaç kere aradı beni bir elin parmaklarını geçmez, çok bencil. Babam da onun lafına uyuyor. Kız kardeşim de aynı kafa hevesle aldığım eşyaların resmini atıyorum daha çok erken neden aldın diyorlar. Size ne para benim heves benim alıyorum. Zor gününde bu yaptıklarını asla unutmıycam hayatım boyunca bana zorda destek olmadılar zaten. Eşimin problemini söylediğimde bile boşver çocuk gerekli değil dediler, kızım teknoloji ilerledi biz sana destek oluruz maddi manevi sen canını sıkma demedi hiç biri.
Canını sıkıp üzüp hamileligini olumsuz etkileme bosver herkesi ve herseyi. Cocuk yapmak sizin tercihiniz bakacak olan da sizsiniz ve sizin karariniz ne olursa olsun desteklemeleri gerekenler ailelerimiz. Ama destek olmak istemezlerse de kendileri bilir. Bence sen yasadigin yerde bebegini dünyaya getir orda dogumda ve sonrasinda daha cok ilgileniyorlar tanidiklarimdan biliyorum. Burda olsan ailenin destegine mecbur kalacaksin ama oldugun yerde dogsun bebegin ki esinle birlikte üstesinden gelirsiniz. Hic moralini bozup kinlenme. Cocugun dogdugunda sevmek icin getir hadi diyecekler. Bize fotograf at diyecekler. Bosver aileler de bazen böyle hatali olabiliyor sen kendine odaklan ❤

canim selam ben 6+4’um onceki yorumunda sormussun. Karindan baktirdin herhalde, o zaman gozukmeye biliyor kalp atisi. Vajinalde kalp atisini duydum bugun. Cok sevindim iyi haberler aldigina💕🐣
Senin adına bende çok sevindim canım🌸 evet karından baktırdım vajinal de daha erken görülebiliyor dediğin gibi 😊 haftaya Bi gidelim bakalım. Kaç mm olmuş seninki ultrason da yazıyordur

ANNE ADI annelik yolunda annelik yolunda
YAŞ 26
KAÇINCI ÇOCUK 1
SAT 26.08.2024
KESE -
KALP ATIŞI -
TAHMİNİ CİNSİYET Erkek
BEBEĞİN İSMİ Zayed - Zaha
Ben başlıyım arkası gelsin
Öyle demek istemedi canım birinin konuyu üstlenmesi gerek tabloyu oluşturmak için

aynen aynen 😁 tüp bebek transferi oldum benle transfer olanlar 5. gun test yapmaya başladılar bana da baskı yaptılar sen de yap merak etmıyor musun diye ben sakınce 10. güne kadar bekledim herkes şok 😂😂😂
Ama öncesinde o testlerde malesef hep negatif görünce insan öyle bir sabrediyor ki. Benim gecen ay 5 gun gecikmem olmustu da 4.gun gitmistim hastaneye evde test falan yapmadan. Çünkü gercekten onu yasayan bilir. Bu ay da yine bir suru baski vardi üstümde bir arkadasim biliyordu, yine yapmadim en son kan vermeye gittik acilden esimle de oyle öğrendik 13.gün 😂

Ama öncesinde o testlerde malesef hep negatif görünce insan öyle bir sabrediyor ki. Benim gecen ay 5 gun gecikmem olmustu da 4.gun gitmistim hastaneye evde test falan yapmadan. Çünkü gercekten onu yasayan bilir. Bu ay da yine bir suru baski vardi üstümde bir arkadasim biliyordu, yine yapmadim en son kan vermeye gittik acilden esimle de oyle öğrendik 13.gün 😂
kesinlikle katılıyorum negatif görmekten ya da pozitif olup devam etmemesınden o kadar yıldım ki artık pozitif görmenin bi anlamı yoktu.. sende sabırlısın maşallah 13. gün cok iyi 😂😂

Merhaba hanımlar, 11-12 Eylül pik , 13 Eylül çatlama oldu. Değerlendik. Çok şükür bugün idrar testinde pozitif gördüm (3 tane yaptım inanamadım 😂 ama heyecandan hepsini aynı marka almışım ) Çok karın kasık ve bel ağrım var normal mi acaba ya birden içime böyle bi korku düştü

kesinlikle katılıyorum negatif görmekten ya da pozitif olup devam etmemesınden o kadar yıldım ki artık pozitif görmenin bi anlamı yoktu.. sende sabırlısın maşallah 13. gün cok iyi 😂😂
Benim genelde negatif cikti hep o nedenle test yapmaktan sogumustum. İnşallah Allah tamamina erdirir saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Gercekten çok heyecanla merakla bekliyorum. Kalbini duysaydik biraz daha rahatlardi icimiz 🥰

Merhaba hanımlar, 11-12 Eylül pik , 13 Eylül çatlama oldu. Değerlendik. Çok şükür bugün idrar testinde pozitif gördüm (3 tane yaptım inanamadım 😂 ama heyecandan hepsini aynı marka almışım ) Çok karın kasık ve bel ağrım var normal mi acaba ya birden içime böyle bi korku düştü
Tebrikleer 🌸 gayet normal ilerleyen haftalarda agrilar biraz daha yogunlasiyor uykudan uyandiracak kadar. Hic merak etme. En kisa zamanda beta verip takibi yap insallah saglikla ilerler hepimizin gebelikleri 🥰

Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Normal normal kese kendine yer açıyor o yüzden kasık bel ağrıları oluyor baya ilk zamanlar. Su an benim biraz daha azaldı ama ilk zamanlar çok yoğundu agrı

Tebrikleer 🌸 gayet normal ilerleyen haftalarda agrilar biraz daha yogunlasiyor uykudan uyandiracak kadar. Hic merak etme. En kisa zamanda beta verip takibi yap insallah saglikla ilerler hepimizin gebelikleri 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻 yarın aile doktoru kapalı ama açık bir laboratuvar bulup hemen kan vereceğim inşallah yüksek çıkar. Ağrılar korkuttu açıkçası

X