2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Acil yardım..Mrb anneler öncelikle hepinizi içten Kutlarım. ..Allah meleklerinizi size bağışlasın.2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..

Olabilir tatlım gebelik testi alıp yaptınmı hiç 6 gün geçmiş yada bidaha kan testi yaptır

Dayanamadım az önce yine yaptım idrar testi ama yine tek çizgi ve hiç adet belirtisi hissetmiyorum aksine tamamen hamilelik hissediyorum göğüs uçlarım siyahlaştı, tam sezaryen bölgemde bir sertlik ve inceden bir ağrı, uyku hali..kafayı yiycem artık. .

Canım bilemiyorum üzülme ama psikolojik olarak öyle hissediyor olma sen yinede yarın gidip bir kan testi yaptır

Canım ben primanin disi turuncu sanirim ondan kullanıyorum sorun olmadi..birde kakasi ne renk gerçi seninki büyük benimkinden 8 günlük olduk sahanda pişmiş yumurta gibi gerçi doktor gördü.
Karbin filan indi mi

Çoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..

Canım emin değilim ama çıplak iyi olur nerdesin bilmiyorum ama zibinla duruyor benimki öyle olursa kolları bacakları güneş ışığını alır. .canım inşallah geçer en kisa sürede

Maşallah seninde gözün aydın tombis bir kuzu olmuş ne güzel

kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?

Banada hediye 1 paket gelmişti huggies ama ben de aynı sorun oldu. ..ben Prima premium care 1 numara kullanıyorum. ..
Güle güle büyüt kuzunu. ..

Canim hasta bezi vana vermeduler.ben 1 paket aldim.normal dogumdu ve bayagi kullandim.sancilar arttikca ebe ikidebir gelip elini sokuyo buda kanamaya sebep oluyo ve sanci geldikce ikin diyolar ole yapinxada sivi cok geliyodu benim sonrasindada cok isimi gordu.
Birde dogumdan 1 gun sonra gemen normal pedlerin uzunundan taktim ama bi su bosalmasi tasadim.idrar deildi ve peed korumadi.ama vezlede evde rahat edemedim.buarada bezlwrin bebek bezi gibi citcitli olanlarindan al daha kullanisli :)

kızlar doktordan geldım tontışım ıyıymıs ve asagıya ınmıs ıyıce muayenede ettı acılma ve yumsama yok.normal ıstedıgım ıcın beklıycez dedı 1 eylule kadar sonra yenıden degerlendırıcez bakalım..ama artık bekleme modundayız ısallah gelır kuzum..buarada bgn benım dogum gunum bgn gelseydı hedıyem olurdu ve aslan burcu olurdu sanırım basak olucak benım cadı..saglıklı olsunda.aksam hıssettım löp diye kaydı sonra rahımde baskı hıssettım oynama hıssetım megerse ınmıs melegım..nezaman gelır acaba..

canım bu bebişlerin ne zaman geleceği hiç belli olmaz aşağı indiyse çok sürmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…