- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.361
Canim coook gecmis olsun. Ayni durumdayiz ve seni cok iyi anlıyorum. Ben gece acil sezeryana alındığımda koterle bi yeri yakmamislar ve iceri kanama olmus.kendi doktorum gece olduğu icin giremedi sezeryana.ben de 15 gundur ugrasiyorum bu durumla.kanama yapan yerler ici doktorum rektus hematom tarzinda bi tabir kullandi.kas ile doku arasina kan birikmis.ve biriken yerlercok ssert.doktorum bana hirodoit krem verdi karnimda hematom olan ve hematomdan dolayi moraran yerlere suruyorum dedigin gibi de buz suruyorum.ama tabiki karnimin gobegine kadar olan yerini hissetmiyorum.zor bi durumbana da ggeçmeyecek gibi geliyoooKizlar mrblarr uzun zamandir yazamiyorum. Cunku cok kotuyum 13 gun oldu spinal sezeryan olali 3 gundur mide bulantisindan duramiyorumm niye boyle oldu bilmiyorumm. Zaten dikislerim hic iyilesmeyecekmis gibime geliyor yataga yatinca kalkmaiyorum yaramin sol tarafi tuz basar gibi aciyo. Dun dr a gittim icerden kanama yapmis dedi buz kompresi uygula dedi kendi drum degildi gerci ama napacagimi ben de bilmiyorum. Gun gectikce kotulesiyorum sanki. Cok mutsuzum bebegimle istedigim gibi ilgilenemiyorum.. var mi benim kdr agri yasayan arkadaslar merak ediyorum ne yapabilirim
eevt canım kullandım sağdıkça buz dolabında beklettim acıktıkça ılıtıp verim,silikon başlığı kullanmadım almadı memeye 4,gün zor alıştırdımcnm yardimina ihtiyacm var sutu sagip neyle verdin biberon kullandin mi kacinci gunde alisti silikon baslik kullandin mi agladiginda naptin
sorma canım bende aynı durumdayım. dün gece burası soğukmuş, eşim üstünü örtmüş gece, bense terlemekten saçlarım su dökmüş gibiydi. yanıyorum. şu an en büyük sıkıntım terlemek diyebilirimKizlar ben resmen yaniyorum yaa, hava bugun o kadarda sicak degil ama sipir sipir terliyorum. Scagi zaten hic sevmem ama ne bilim iyice rahatsiz oldum. Sizdede varmi boyle sikinti?
evet canım beklemedeyim. sancı çıkıyo,açılma bi cm. ama bebişim gelmek istemiyo. sürekli bi hıçkırık halinde.Doğum anı şıp diye olmadı ama öncesi biraz öyle oldu galiba:) çünkü Perşembe kontrol vardı, geçen hafta bugün Dr daha bekleyecez demişti cmtesi benim suyum geldi doğum başladı.. Allah'a bin kere hamdolsun aldım evladımı kucağıma.. Darısı sana inşallah sen de beklemeseydin de mi canım ? Allah yardımcın olsun..
bana gün aşırı nst dedi doktor. bende yarın giricem. son ana kadar bekleyip suni sancı felan denemeyecek misin canım. yok suyum geldi mi yok bebek hareket etti mi diye tetikte durmak psikolojimi bozdu.
benim bebişide günde iki kere üç kere hıçkırık halinde daha gelmicenemi işaretevet canım beklemedeyim. sancı çıkıyo,açılma bi cm. ama bebişim gelmek istemiyo. sürekli bi hıçkırık halinde.
canım maşallah doğurdun darısı bana inşallah. her şey yoluna girecektir en zor günler tabi ki bunlar. sağlıklı mutlulukla büyüt sen de...
8 gunluguz hala inat ediyoruz.silikonu alio bnde sagip dolaba koyuyorum cnm ins dua edin bnmkide artik emsin doya doya. cok istiyorum anne sütü almasini.simdi biberon u tamamen biraktimi cnmakabe01 .!.:eevt canım kullandım sağdıkça buz dolabında beklettim acıktıkça ılıtıp verim,silikon başlığı kullanmadım almadı memeye 4,gün zor alıştırdım
İner yakında annesi.Telaş etme.Şaka bir yana da zamanında gelsinler.Boşver.Hiç stres yapmaya gerek yok.Daha kaburgamda amaasagi inmefi kici havada
Hadi bakalım,hayırlısı inşallah.Bakalım en son kim doğurcak :)))Ayyyy aynilari bendede var su son gunlerde. Mide bulantisin vantilatorun onunde cok durmama veriyodum ama insallah hayirlisiyla,dogum belirtisidir :))
Bi hafta daha dursun zaten, haftaya gelsinİner yakında annesi.Telaş etme.Şaka bir yana da zamanında gelsinler.Boşver.Hiç stres yapmaya gerek yok.
bakalım kısmet kım dogurucak acaba once :)
Hala doğum yapmayan arkadaşlar için naçizane hastane çantası ile ilgili tecrübemi de paylaşmak isterim..
şu an en büyük sıkıntım terlemek diyebilirim
Bi hafta daha dursun zaten, haftaya gelsin
Cok cok gecmis olsun cnm vallahi benimki neden oldu bilmiyorum kendi dr uma gidemedim.. senin icin de cok uzuldum insallah bir an once iyilesiriz ikimiz de..Canim coook gecmis olsun. Ayni durumdayiz ve seni cok iyi anlıyorum. Ben gece acil sezeryana alındığımda koterle bi yeri yakmamislar ve iceri kanama olmus.kendi doktorum gece olduğu icin giremedi sezeryana.ben de 15 gundur ugrasiyorum bu durumla.kanama yapan yerler ici doktorum rektus hematom tarzinda bi tabir kullandi.kas ile doku arasina kan birikmis.ve biriken yerlercok ssert.doktorum bana hirodoit krem verdi karnimda hematom olan ve hematomdan dolayi moraran yerlere suruyorum dedigin gibi de buz suruyorum.ama tabiki karnimin gobegine kadar olan yerini hissetmiyorum.zor bi durumbana da ggeçmeyecek gibi geliyooo
Teşekkürler canım hepimizinkini inşallahAllah uzun ömürler versin canım, analı baalı büyüsün..
Amin canım darısı sana merakla iyi haberlerini bekliyorumcanım tebrik ederim iyi haberlerini aldık şükür ki. sağlıklı mutlulukla büyüt inşallah
Canım ben prima premium care 1 numara kullanıyorum şuana kadar sorun olmadıMolfix göbek oyuntuludan 1 tane numune vardı elimde şimdi onu bağladımbebeğime deniycem ama göbek kısmı küçük geldi , göbeği de düştü zaten benimkinin ama bi deniyim dedim , bi de bimin bezinden aldım onu da deniycem bakalım...
Canım 3_4 gecedir ışıklar açık yatıyoruz biz. Doktorumuz 3 tane beyaz tasarruflu ışık altında uyusun gündüz perdeleri açın güneş ışığı gelsin dedi. Birde tatlıyla beslenmek gerekiyor 2 litre kayısı meyve suyu içmemi söyledi ben o kadar içmiyorum ama içmeye çalışıyorum. Atlatırız inşallahÇok sağol canım benim.. Valla tasarrufu ampul sayılırsa ışık açık yatalım bebekle.. Güneşe de çıkalım yarın olmazsa çünkü o kan alımı olayı off bitiriyor bizi eşimle
Hasta bezi veren hastaneler olabilir benimki vermedi. Yatağıma sıvı geçirmez ped örttüler ama ben yanımda bi tane hasta bezi götürmüştüm, kullandımdaEvet ya bakalm doguramayanlar listesinde km sonncu olucak :) dun bana karnin inmis dediler bi mutlu oldum ki :)
Nehneh, ben bide hasta bezi koyim diyorum ama cogu kisi hastanede veriyorlar diyo. Ne dersin? Aynen temmzun basindan beri yaniyorum ama su son hafta tavan yaptiyuruyen alev topu gibiyim :)
Yani tek olmadigima gore icim rahat edebilir. Ayni durum, gece her wc ye kalktigimda yastigi ters duz yapiyorum. Saclarim heeeeppp islak heepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?