2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim coook gecmis olsun. Ayni durumdayiz ve seni cok iyi anlıyorum. Ben gece acil sezeryana alındığımda koterle bi yeri yakmamislar ve iceri kanama olmus.kendi doktorum gece olduğu icin giremedi sezeryana.ben de 15 gundur ugrasiyorum bu durumla.kanama yapan yerler ici doktorum rektus hematom tarzinda bi tabir kullandi.kas ile doku arasina kan birikmis.ve biriken yerlercok ssert.doktorum bana hirodoit krem verdi karnimda hematom olan ve hematomdan dolayi moraran yerlere suruyorum dedigin gibi de buz suruyorum.ama tabiki karnimin gobegine kadar olan yerini hissetmiyorum.zor bi durumbana da ggeçmeyecek gibi geliyooo

cnm yardimina ihtiyacm var sutu sagip neyle verdin biberon kullandin mi kacinci gunde alisti silikon baslik kullandin mi agladiginda naptin
eevt canım kullandım sağdıkça buz dolabında beklettim acıktıkça ılıtıp verim,silikon başlığı kullanmadım almadı memeye 4,gün zor alıştırdım

Kizlar ben resmen yaniyorum yaa, hava bugun o kadarda sicak degil ama sipir sipir terliyorum. Scagi zaten hic sevmem ama ne bilim iyice rahatsiz oldum. Sizdede varmi boyle sikinti?
sorma canım bende aynı durumdayım. dün gece burası soğukmuş, eşim üstünü örtmüş gece, bense terlemekten saçlarım su dökmüş gibiydi. yanıyorum. şu an en büyük sıkıntım terlemek diyebilirim

evet canım beklemedeyim. sancı çıkıyo,açılma bi cm. ama bebişim gelmek istemiyo. sürekli bi hıçkırık halinde.

bana gün aşırı nst dedi doktor. bende yarın giricem. son ana kadar bekleyip suni sancı felan denemeyecek misin canım. yok suyum geldi mi yok bebek hareket etti mi diye tetikte durmak psikolojimi bozdu.

Genelde suni dancı yiyincede gelmiyorki bu durumlarda bide açılmamda yok oyüzden isticemi sanmıyprum ama doktorumunda beni ikna etmesine bağlı gerçi

canım maşallah doğurdun darısı bana inşallah. her şey yoluna girecektir en zor günler tabi ki bunlar. sağlıklı mutlulukla büyüt sen de...

Canim çok zor ama tatlı kimse için uykusuz kalmazsin ama evlat farklı yedi gün oldu ben yedi saat uyumadim belki ama olsun Allah onlara sağlık versin. .. doktorumda iyidi ameliyatta çok güzel yaptı hic sonrasında ağrı sizi cok çekmedim..tabi ilk yürürken zordu ,bilmiyorum normal doğum nasıl seseryanda ilk gün Karina bastırıyorlar ya onda çok bağırdim normal doğum gibi olmasada öyle avutuyorum kendimi yakındır belki diye. .inşallah kucağına sağlıkla alırsın senle aynıydı günümüz belkide bugün yarın olur

akabe01 .!.:
eevt canım kullandım sağdıkça buz dolabında beklettim acıktıkça ılıtıp verim,silikon başlığı kullanmadım almadı memeye 4,gün zor alıştırdım
8 gunluguz hala inat ediyoruz.silikonu alio bnde sagip dolaba koyuyorum cnm ins dua edin bnmkide artik emsin doya doya. cok istiyorum anne sütü almasini.simdi biberon u tamamen biraktimi cnm

Evet ya bakalm doguramayanlar listesinde km sonncu olucak :) dun bana karnin inmis dediler bi mutlu oldum ki :)

bakalım kısmet kım dogurucak acaba once :)

Nehneh, ben bide hasta bezi koyim diyorum ama cogu kisi hastanede veriyorlar diyo. Ne dersin? Aynen temmzun basindan beri yaniyorum ama su son hafta tavan yapti yuruyen alev topu gibiyim :)

Hala doğum yapmayan arkadaşlar için naçizane hastane çantası ile ilgili tecrübemi de paylaşmak isterim..

Yani tek olmadigima gore icim rahat edebilir. Ayni durum, gece her wc ye kalktigimda yastigi ters duz yapiyorum. Saclarim heeeeppp islak heepp

şu an en büyük sıkıntım terlemek diyebilirim

Cok cok gecmis olsun cnm vallahi benimki neden oldu bilmiyorum kendi dr uma gidemedim.. senin icin de cok uzuldum insallah bir an once iyilesiriz ikimiz de..

Canım ben prima premium care 1 numara kullanıyorum şuana kadar sorun olmadı

Çok sağol canım benim.. Valla tasarrufu ampul sayılırsa ışık açık yatalım bebekle.. Güneşe de çıkalım yarın olmazsa çünkü o kan alımı olayı off bitiriyor bizi eşimle
Canım 3_4 gecedir ışıklar açık yatıyoruz biz. Doktorumuz 3 tane beyaz tasarruflu ışık altında uyusun gündüz perdeleri açın güneş ışığı gelsin dedi. Birde tatlıyla beslenmek gerekiyor 2 litre kayısı meyve suyu içmemi söyledi ben o kadar içmiyorum ama içmeye çalışıyorum. Atlatırız inşallah

Hasta bezi veren hastaneler olabilir benimki vermedi. Yatağıma sıvı geçirmez ped örttüler ama ben yanımda bi tane hasta bezi götürmüştüm, kullandımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…