- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.401
Kız Allah seni iyi etsin,o nasıl bir benzetmeCanım ben primanin disi turuncu sanirim ondan kullanıyorum sorun olmadi..birde kakasi ne renk gerçi seninki büyük benimkinden 8 günlük olduk sahanda pişmiş yumurta gibi gerçi doktor gördü.
Karbin filan indi mi
canım benim doğum belirtilerim şöyleydi.. son günlerimde yoğun bir enerji oldu doğum yaptığım güne kadar dışarlardaydım.. sürekli tuvalete çıkıyordum, uykusuzluk başlamıştı, gece kalkıp otururdum öyle.. iştahsızlık vardı birde.. sende kendindeki değişiklikleri farkedersin..ısallah canım işallah..bellı bır belırtısı olsa suyum gelse yada nısan korkmuycam bırden sancı gelcek dıye ödüm kopuyo :)
ıstahsızlık bende de var hatta mıde bulantısı ve tuvalet sureklı cısım gelıyor :) ama hıc enerjık degılım bakalım :) bu aksamdan ıtıbaren hurma ve yürüyüşe başlıyorum gelecek o bebek :)canım benim doğum belirtilerim şöyleydi.. son günlerimde yoğun bir enerji oldu doğum yaptığım güne kadar dışarlardaydım.. sürekli tuvalete çıkıyordum, uykusuzluk başlamıştı, gece kalkıp otururdum öyle.. iştahsızlık vardı birde.. sende kendindeki değişiklikleri farkedersin..
. Doğumdan önce enerji patlaması yaşamayı ben de çok isterdim ama ben tam tersi yorgunluk halsizlik ve tüm kemiklerimin ağrımasını yaşadım canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızıstahsızlık bende de var hatta mıde bulantısı ve tuvalet sureklı cısım gelıyor :) ama hıc enerjık degılım bakalım :) bu aksamdan ıtıbaren hurma ve yürüyüşe başlıyorum gelecek o bebek :)
işallah canım işallah allah dogurmayanlara hayırlı dogumlar-yavrusuna kavusanlara saglık mutluluk versıjn. Doğumdan önce enerji patlaması yaşamayı ben de çok isterdim ama ben tam tersi yorgunluk halsizlik ve tüm kemiklerimin ağrımasını yaşadım canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
inşallah bende b kaç güne yazarım doğurdum diyeAmin canım darısı sana merakla iyi haberlerini bekliyorum
evet canım bende ters düz yapıyorum. yastık ateş gibi geliyor. kurtulucaz inşallah az kaldıYani tek olmadigima gore icim rahat edebilir. Ayni durum, gece her wc ye kalktigimda yastigi ters duz yapiyorum. Saclarim heeeeppp islak heepp
şu uykusuzluk meselesi canımı şimdiden sıkmıyor değil hani. ama gülü seven dikenine katlanır napalımCanim çok zor ama tatlı kimse için uykusuz kalmazsin ama evlat farklı yedi gün oldu ben yedi saat uyumadim belki ama olsun Allah onlara sağlık versin. .. doktorumda iyidi ameliyatta çok güzel yaptı hic sonrasında ağrı sizi cok çekmedim..tabi ilk yürürken zordu ,bilmiyorum normal doğum nasıl seseryanda ilk gün Karina bastırıyorlar ya onda çok bağırdim normal doğum gibi olmasada öyle avutuyorum kendimi yakındır belki diye. .inşallah kucağına sağlıkla alırsın senle aynıydı günümüz belkide bugün yarın olur
doğum günün kutlu olsun canımkızlar doktordan geldım tontışım ıyıymıs ve asagıya ınmıs ıyıce muayenede ettı acılma ve yumsama yok.normal ıstedıgım ıcın beklıycez dedı 1 eylule kadar sonra yenıden degerlendırıcez bakalım..ama artık bekleme modundayız ısallah gelır kuzum..buarada bgn benım dogum gunum bgn gelseydı hedıyem olurduve aslan burcu olurdu sanırım basak olucak benım cadı..saglıklı olsunda.aksam hıssettım löp diye kaydı sonra rahımde baskı hıssettım oynama hıssetım megerse ınmıs melegım..nezaman gelır acaba..
sana yıne sancın var dogum baslamıs dıyorlar bende sadece asagı ınmıs daha belırtı yok daogumla ılgılı nallah kolaylık versın de gelsın dıyorum artık..babası sıkıldı beklemekten doktor var daha dedıkce daha ne var ya gelsın dıyor :)doğum günün kutlu olsun canım
en güzel hediyenle ömür boyu sağlıkla yaşa inşallah.
hiç belli olmuyo bana bir haftadır doğum başlamış diyolar ama tık yok
ıstahsızlık bende de var hatta mıde bulantısı ve tuvalet sureklı cısım gelıyor :) ama hıc enerjık degılım bakalım :) bu aksamdan ıtıbaren hurma ve yürüyüşe başlıyorum gelecek o bebek :)
KIZLAR DOĞUM YAPANLAR! BEBEKLERİNİZ NASIL?BENİMKİ BAŞTA ÇOK UYUYORDU ŞİMDİ NİSPETEN AZALDI.GÜZEL BESLENİYOR AMAAA SADECE AÇKEN AĞLIYOR.TOKSA UYANIKTA OLSA KEDİ KENDİNE YATAKTA BAKINIP DURUYOR.AĞLAYIP SIZLANMIYOR YANİ.GEÇENLERDE MİSAFİRLER ÇOK SAKİN BEBEK DEYİNCE AKLIMA TAKILDI.İNTERNETTEN DE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.BAZI BÜYÜKLER ÇOCUĞUN SIKINTISI YOKSA NEDEN HUYSUZLUK YAPSIN DİYORLAR.KAFAM KARIŞTI.ÇOK PİMPİRİKLİ BİR YAPIM VAR NORMALDE ŞİMDİ 10 KATINA ÇIKTI
Kız Allah seni iyi etsin,o nasıl bir benzetmeDahada sahanda yumurta yemem heralde
Canim hasta bezi vana vermeduler.ben 1 paket aldim.normal dogumdu ve bayagi kullandim.sancilar arttikca ebe ikidebir gelip elini sokuyo buda kanamaya sebep oluyo ve sanci geldikce ikin diyolar ole yapinxada sivi cok geliyodu benim sonrasindada cok isimi gordu.
Birde dogumdan 1 gun sonra gemen normal pedlerin uzunundan taktim ama bi su bosalmasi tasadim.idrar deildi ve peed korumadi.ama vezlede evde rahat edemedim.buarada bezlwrin bebek bezi gibi citcitli olanlarindan al daha kullanisli :)
Amin canim insallh.ben bebegime kavustum suan hastanedeyiz..3300gr 50cm dogdu.rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin spinal oldum.dikis yerlerim cok aciyor ama cok memnun kaldim bu sekilde dogum sectigim icin.zorunlu sezeryandi ama spinali ben tercih ettimrabbım yar ve yardımcın olsun sagsalım yavruna kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?