• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben primanin disi turuncu sanirim ondan kullanıyorum sorun olmadi..birde kakasi ne renk gerçi seninki büyük benimkinden 8 günlük olduk sahanda pişmiş yumurta gibi gerçi doktor gördü.
Karbin filan indi mi
Kız Allah seni iyi etsin,o nasıl bir benzetme :D Dahada sahanda yumurta yemem heralde

ısallah canım işallah..bellı bır belırtısı olsa suyum gelse yada nısan korkmuycam bırden sancı gelcek dıye ödüm kopuyo :)
canım benim doğum belirtilerim şöyleydi.. son günlerimde yoğun bir enerji oldu doğum yaptığım güne kadar dışarlardaydım.. sürekli tuvalete çıkıyordum, uykusuzluk başlamıştı, gece kalkıp otururdum öyle.. iştahsızlık vardı birde.. sende kendindeki değişiklikleri farkedersin..

canım benim doğum belirtilerim şöyleydi.. son günlerimde yoğun bir enerji oldu doğum yaptığım güne kadar dışarlardaydım.. sürekli tuvalete çıkıyordum, uykusuzluk başlamıştı, gece kalkıp otururdum öyle.. iştahsızlık vardı birde.. sende kendindeki değişiklikleri farkedersin..
ıstahsızlık bende de var hatta mıde bulantısı ve tuvalet sureklı cısım gelıyor :) ama hıc enerjık degılım bakalım :) bu aksamdan ıtıbaren hurma ve yürüyüşe başlıyorum gelecek o bebek :)

ıstahsızlık bende de var hatta mıde bulantısı ve tuvalet sureklı cısım gelıyor :) ama hıc enerjık degılım bakalım :) bu aksamdan ıtıbaren hurma ve yürüyüşe başlıyorum gelecek o bebek :)
. Doğumdan önce enerji patlaması yaşamayı ben de çok isterdim ama ben tam tersi yorgunluk halsizlik ve tüm kemiklerimin ağrımasını yaşadım canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

. Doğumdan önce enerji patlaması yaşamayı ben de çok isterdim ama ben tam tersi yorgunluk halsizlik ve tüm kemiklerimin ağrımasını yaşadım canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
işallah canım işallah allah dogurmayanlara hayırlı dogumlar-yavrusuna kavusanlara saglık mutluluk versıjn

kızlar ya lansinoh süt sağma makinasının içinden çıkan biberona dr browns un emzikleri olur mu acaba??? yada hangisi oluyor ki???? ilerde gerekirse biberon alıcam bir iki kere kullanacaksam süt pompasının biberonunu kullanayım diyorum ama emzik lazım dimi hangisini taksam uyar acaba??? uffff ne zor herşey yaaa

Canim çok zor ama tatlı kimse için uykusuz kalmazsin ama evlat farklı yedi gün oldu ben yedi saat uyumadim belki ama olsun Allah onlara sağlık versin. .. doktorumda iyidi ameliyatta çok güzel yaptı hic sonrasında ağrı sizi cok çekmedim..tabi ilk yürürken zordu ,bilmiyorum normal doğum nasıl seseryanda ilk gün Karina bastırıyorlar ya onda çok bağırdim normal doğum gibi olmasada öyle avutuyorum kendimi yakındır belki diye. .inşallah kucağına sağlıkla alırsın senle aynıydı günümüz belkide bugün yarın olur
şu uykusuzluk meselesi canımı şimdiden sıkmıyor değil hani. ama gülü seven dikenine katlanır napalım :confused:
bugün yarın bekliyorum bende. sabah kontrolüm vardı. doktor çok yakın doğumun, sancın fazla dedi. bakalım nolucak

kızlar doktordan geldım tontışım ıyıymıs ve asagıya ınmıs ıyıce muayenede ettı acılma ve yumsama yok.normal ıstedıgım ıcın beklıycez dedı 1 eylule kadar sonra yenıden degerlendırıcez bakalım..ama artık bekleme modundayız ısallah gelır kuzum..buarada bgn benım dogum gunum bgn gelseydı hedıyem olurdu :KK43: ve aslan burcu olurdu sanırım basak olucak benım cadı..saglıklı olsunda.aksam hıssettım löp diye kaydı sonra rahımde baskı hıssettım oynama hıssetım megerse ınmıs melegım..nezaman gelır acaba..
doğum günün kutlu olsun canım :KK73::KK73::KK73:
en güzel hediyenle ömür boyu sağlıkla yaşa inşallah.
hiç belli olmuyo bana bir haftadır doğum başlamış diyolar ama tık yok

doğum günün kutlu olsun canım :KK73::KK73::KK73:
en güzel hediyenle ömür boyu sağlıkla yaşa inşallah.
hiç belli olmuyo bana bir haftadır doğum başlamış diyolar ama tık yok
sana yıne sancın var dogum baslamıs dıyorlar bende sadece asagı ınmıs daha belırtı yok daogumla ılgılı nallah kolaylık versın de gelsın dıyorum artık..babası sıkıldı beklemekten doktor var daha dedıkce daha ne var ya gelsın dıyor :)

yürüyüş gerekten etkili,yani benim öyle oldu.1 saat yürüdüm,akşama gece 3 te sancılandım.hatta o gün gün içinde yürüyüşten sonra kahverengi pıhtı geldi.anneme sordum yavaş yavaş doğum belirtisi dedi.
Ben sancıyı başta gaz sancısı sandım.uyartmadım onları.iki kasığının arasında boydan boya uzanan çizgi şeklindeki ağrı gerçek sancı :)hemen gitme doktora ben 4 saat bekledim baktım arası sıklaşıyo ve geçmiyo.hastanede çekeceğime evde çektim :)

KIZLAR DOĞUM YAPANLAR! BEBEKLERİNİZ NASIL?BENİMKİ BAŞTA ÇOK UYUYORDU ŞİMDİ NİSPETEN AZALDI.GÜZEL BESLENİYOR AMAAA SADECE AÇKEN AĞLIYOR.TOKSA UYANIKTA OLSA KEDİ KENDİNE YATAKTA BAKINIP DURUYOR.AĞLAYIP SIZLANMIYOR YANİ.GEÇENLERDE MİSAFİRLER ÇOK SAKİN BEBEK DEYİNCE AKLIMA TAKILDI.İNTERNETTEN DE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.BAZI BÜYÜKLER ÇOCUĞUN SIKINTISI YOKSA NEDEN HUYSUZLUK YAPSIN DİYORLAR.KAFAM KARIŞTI.ÇOK PİMPİRİKLİ BİR YAPIM VAR NORMALDE ŞİMDİ 10 KATINA ÇIKTI

Bimin bezini kullandım dün gece gayet memnun kaldım kızlar, adı sanı yok ama hiç sızdırma yapmadı güzelmiş...

KIZLAR DOĞUM YAPANLAR! BEBEKLERİNİZ NASIL?BENİMKİ BAŞTA ÇOK UYUYORDU ŞİMDİ NİSPETEN AZALDI.GÜZEL BESLENİYOR AMAAA SADECE AÇKEN AĞLIYOR.TOKSA UYANIKTA OLSA KEDİ KENDİNE YATAKTA BAKINIP DURUYOR.AĞLAYIP SIZLANMIYOR YANİ.GEÇENLERDE MİSAFİRLER ÇOK SAKİN BEBEK DEYİNCE AKLIMA TAKILDI.İNTERNETTEN DE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.BAZI BÜYÜKLER ÇOCUĞUN SIKINTISI YOKSA NEDEN HUYSUZLUK YAPSIN DİYORLAR.KAFAM KARIŞTI.ÇOK PİMPİRİKLİ BİR YAPIM VAR NORMALDE ŞİMDİ 10 KATINA ÇIKTI

Canım senin bebeğin kaç günlük benimki 8 günlük oldu ilk zamanlar hiç uyandıramiyordum o iki saat geldi mi işkence gibiydi dün kendi kalkmaya başladı diye sevindim ama bu seferde gece emmesi az gerçi hic yarım saat emmedi düzenli, bende uyandıramiyorum diye üzülüyorum. Şimdi banyo yaptık toplamda 15 dk emdi uyudu , cok canim sıkılıyor ama kilo alıyor dogum kilosunun altına düşmüştü şimdi bes günde aldi.bebegimde dil bağı var ama cekisi iyi bilmiyorum ne zaman düzene gireriz o emsinde uykusuz kalmaya razıyım

Benim bu kız karnımı sağa doğru nabız atar gibi attırıyor 10 dk falan ne yapıyordur ki içimde bi acayip geldi nedense kafama takıldı? Son beş günüm kaldıya kafayı sıyırcam yakında :rolleyes:

Aa bak bunlari bilmem cok iyi ldu. Cok tesekkurler :) alayim koyayim o zaman heken. Kizim kanala inmis ama acilma yok dedi. Cati muayenesi yapti, normal dogurursun dedi. Hadi insallah :)

Canim hasta bezi vana vermeduler.ben 1 paket aldim.normal dogumdu ve bayagi kullandim.sancilar arttikca ebe ikidebir gelip elini sokuyo buda kanamaya sebep oluyo ve sanci geldikce ikin diyolar ole yapinxada sivi cok geliyodu benim sonrasindada cok isimi gordu.
Birde dogumdan 1 gun sonra gemen normal pedlerin uzunundan taktim ama bi su bosalmasi tasadim.idrar deildi ve peed korumadi.ama vezlede evde rahat edemedim.buarada bezlwrin bebek bezi gibi citcitli olanlarindan al daha kullanisli :)

rabbım yar ve yardımcın olsun sagsalım yavruna kavustursun
Amin canim insallh.ben bebegime kavustum suan hastanedeyiz..3300gr 50cm dogdu.rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin spinal oldum.dikis yerlerim cok aciyor ama cok memnun kaldim bu sekilde dogum sectigim icin.zorunlu sezeryandi ama spinali ben tercih ettim

Back
X