- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.341
Tabi yazayım almanyada bulunanın resminitaviO blogu egitimde önermişlerdi ama bakmayı alışkanlık edinmemiştim,bakayım bari tekrar :) Hangi ülkede varmış ve isimleri neydi bir daha yazabilir misin ? bulamadım blogta
O blogu egitimde önermişlerdi ama bakmayı alışkanlık edinmemiştim,bakayım bari tekrar :) Hangi ülkede varmış ve isimleri neydi bir daha yazabilir misin ? bulamadım blogta[/QUOTE
Tabi canım ikisininin de resmini ekliuorum amerikada olan baby d drops almanyada olan diğeri
Ayaklarim ellerim sis baya, bugun hareketi hat safhada,yarin kont de ne cikcak gorecegizBir de yine henüz doğum yapmayan annişler için doğumöncesi kendimde farkettiğim değişiklikleri paylaşayım: doğumdan yaklaşık 2-3 hafta önce bütün vücut kemiklerimin ağrıması ama öyle böyle değil çok şiddetli ağrıması. Doğumdan 1-2 hafta önce gün içinde hafif mide bulantıları, doğumdan 3-4 hafta önce ayağa her kalktığımda gelen idrara çıkma gereksinimi,doğumdan bir önceki akşam tüm hamilelik boyunca hiç olmadığı kasar el, ayak, bacak şişmesi. Evet doğumdan sonra amladımki, bunlar benim doğum belirtilerimmiş.. Elbette her doğum kendine özeldir ama paylaşmak istedim..
canım tebrik ederim iyi haberlerini aldık şükür ki. sağlıklı mutlulukla büyüt inşallahçok teşekkür ederim canım :)
Aynı durumdayız canım bende çok sıkıldım cumartesi nstye giricem bakalım eğer haftaya çarşambaya kadar gelmezse sezeryan isticem doktordan daha zor dayanıyorumben doğuramadım daha yaa çok sıkıldım bu stresli bekleyişten
sancı çıkıyo bol bol. açılma halen 1 cm. ve bu açıklık muayenesinden de nefret ediyorum
ben giremedim kaaç gündür. kimler doğurdu ki ben yokken
Çoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..U
Canim geçmiş olsun bu sarılık cok iyi emdi az emdi olayıyla ilgili değil sanırım, kuzenim bebek oldu hiç emmedi ilk mama vermediler olmadi,diğerinin normal doğumla sütü iyi olmasına rağmen hastanede yattı. .
Sen iyice dene bakalım benim bebeğimde 7 günlük oldu hala doğru düzgün emmiyor ağlıyorum resmen üzülüyorum biri 15 -10 dk diğerini pek almıyor çünkü uyandıramiyorum uyanıyor memede uyuyor böyle bir durumdayiz.. güneş ışığınida alsın. .benim bebeğimde 2.gun 6ydi 3.gun 4 6.gunde 2.5 a düşmüş. .
Iki saate bir mi emziriyorsun
bana gün aşırı nst dedi doktor. bende yarın giricem. son ana kadar bekleyip suni sancı felan denemeyecek misin canım. yok suyum geldi mi yok bebek hareket etti mi diye tetikte durmak psikolojimi bozdu.Aynı durumdayız canım bende çok sıkıldım cumartesi nstye giricem bakalım eğer haftaya çarşambaya kadar gelmezse sezeryan isticem doktordan daha zor dayanıyorum
canımm seni de tebrik ederim. maşallah şıp diye doğurmuşsun :) sağlıkla, mutlulukla büyüt kuzuşunuÇoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..
canım maşallah doğurdun darısı bana inşallah. her şey yoluna girecektir en zor günler tabi ki bunlar. sağlıklı mutlulukla büyüt sen de...U
Canim geçmiş olsun bu sarılık cok iyi emdi az emdi olayıyla ilgili değil sanırım, kuzenim bebek oldu hiç emmedi ilk mama vermediler olmadi,diğerinin normal doğumla sütü iyi olmasına rağmen hastanede yattı. .
Sen iyice dene bakalım benim bebeğimde 7 günlük oldu hala doğru düzgün emmiyor ağlıyorum resmen üzülüyorum biri 15 -10 dk diğerini pek almıyor çünkü uyandıramiyorum uyanıyor memede uyuyor böyle bir durumdayiz.. güneş ışığınida alsın. .benim bebeğimde 2.gun 6ydi 3.gun 4 6.gunde 2.5 a düşmüş. .
Iki saate bir mi emziriyorsun
oyy sende doğum yapmışsın canım tebrik ederim. hayırlı bi evlat olarak sağlıkla büyüsün inşallah. darısı banaaaMerhaba anneler
Önceden yazdığım gibi, tip 2 diyabet hastası olduğumdan ve bebeğim haftasından iri olması sebebiyle başından beri normal doğum istemiş olmama rağmen 38+2'de spinal sezaryan ile bembeyaz oğlum Poyraz'ı dünyaya getirdim. Doğumdan birgün önce 3600 gr civarı dedikleri oğlumun doğum kilosu 3900 olarak ölçüldü. Canlı canlı kesilmek değişik bir duygu daha sonra ayrıntılarıyla yazacağım. Kesikten ötürü canım epey yanıyor doğrusu, oğlum ağladığı zaman yerimden kalkıp ona yetişemiyorum hızlıca üzülüyorum, emzirmek için kucağıma alayım diyorum ama maşallah göbeğim olduğu gibi duruyor, yanaşamıyor çocuk bana zaten kesikler acıyor. İnşallah yarın daha az acı hissederim. Allahtan annem yanımda herşeyle ilgileniyor.
Anladim canim vallahi bilemiyorum neyden oldugunu. Rabbim yardimcimiz olsun insallahhhyok cnm soğuk mu aldın kı benım sırtım ve boynum agrıyo emzırıken egılmekten ama gogus agrısı yok.. gidersen onu da sor barı
Doğum anı şıp diye olmadı ama öncesi biraz öyle oldu galiba:) çünkü Perşembe kontrol vardı, geçen hafta bugün Dr daha bekleyecez demişti cmtesi benim suyum geldi doğum başladı.. Allah'a bin kere hamdolsun aldım evladımı kucağıma.. Darısı sana inşallah sen de beklemeseydin de mi canım ? Allah yardımcın olsun..canımm seni de tebrik ederim. maşallah şıp diye doğurmuşsun :) sağlıkla, mutlulukla büyüt kuzuşunu
Sen de doğumu bekleyen annişlerdensin di mi canım? Valla ben Temmuz'un başından beri yandım piştim içimden alev çıkıyordu resmen.. Gerçi şuan lohusalık da yakıcı bi dönem ama hamilelik kadar değil.. Hamileyken içimden alev çıkıyor gibiydi. Şimdi içimin alevi o kadar yok ama çok terlemeye devam.. Bunalmaya devam..Kizlar ben resmen yaniyorum yaa, hava bugun o kadarda sicak degil ama sipir sipir terliyorum. Scagi zaten hic sevmem ama ne bilim iyice rahatsiz oldum. Sizdede varmi boyle sikinti?
. Canım ben molfix göbek oyuntulu aldım ama benim bezim de birkaç kez sızdırdı.. Belki de ben mi iyi bağlayamıuorum altını diye düşündüm..kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?
Molfix göbek oyuntuludan 1 tane numune vardı elimde şimdi onu bağladımbebeğime deniycem ama göbek kısmı küçük geldi , göbeği de düştü zaten benimkinin ama bi deniyim dedim , bi de bimin bezinden aldım onu da deniycem bakalım.... Canım ben molfix göbek oyuntulu aldım ama benim bezim de birkaç kez sızdırdı.. Belki de ben mi iyi bağlayamıuorum altını diye düşündüm..
Canım bi ebe arkadaşım var, dedi ki sarılık için bebişi akşamüstü 5-10 dk güneşe çıkar ve mümkün olduğunca florosan yada ampul ışığı altında tut dedi...Çoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..
Çok sağol canım benim.. Valla tasarrufu ampul sayılırsa ışık açık yatalım bebekle.. Güneşe de çıkalım yarın olmazsa çünkü o kan alımı olayı off bitiriyor bizi eşimleCanım bi ebe arkadaşım var, dedi ki sarılık için bebişi akşamüstü 5-10 dk güneşe çıkar ve mümkün olduğunca florosan yada ampul ışığı altında tut dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?