2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O blogu egitimde önermişlerdi ama bakmayı alışkanlık edinmemiştim,bakayım bari tekrar :) Hangi ülkede varmış ve isimleri neydi bir daha yazabilir misin ? bulamadım blogta
Tabi yazayım almanyada bulunanın resminitavi

Eklentiler

• image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 70
ben doğuramadım daha yaa çok sıkıldım bu stresli bekleyişten
sancı çıkıyo bol bol. açılma halen 1 cm. ve bu açıklık muayenesinden de nefret ediyorum

ben giremedim kaaç gündür. kimler doğurdu ki ben yokken

Ayaklarim ellerim sis baya, bugun hareketi hat safhada,yarin kont de ne cikcak gorecegiz

Aynı durumdayız canım bende çok sıkıldım cumartesi nstye giricem bakalım eğer haftaya çarşambaya kadar gelmezse sezeryan isticem doktordan daha zor dayanıyorum

Çoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..

Aynı durumdayız canım bende çok sıkıldım cumartesi nstye giricem bakalım eğer haftaya çarşambaya kadar gelmezse sezeryan isticem doktordan daha zor dayanıyorum
bana gün aşırı nst dedi doktor. bende yarın giricem. son ana kadar bekleyip suni sancı felan denemeyecek misin canım. yok suyum geldi mi yok bebek hareket etti mi diye tetikte durmak psikolojimi bozdu.

Çoksağol canım benim evet2 saatte.. Ay olmazsa yarın 5 dk güneşe mi çıkarsam bebeği ışık iyiymiş ben de duydum ama kıyafetle mi çıkacak acaba..
canımm seni de tebrik ederim. maşallah şıp diye doğurmuşsun :) sağlıkla, mutlulukla büyüt kuzuşunu

canım maşallah doğurdun darısı bana inşallah. her şey yoluna girecektir en zor günler tabi ki bunlar. sağlıklı mutlulukla büyüt sen de...

oyy sende doğum yapmışsın canım tebrik ederim. hayırlı bi evlat olarak sağlıkla büyüsün inşallah. darısı banaaa

kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?

Kizlar ben resmen yaniyorum yaa, hava bugun o kadarda sicak degil ama sipir sipir terliyorum. Scagi zaten hic sevmem ama ne bilim iyice rahatsiz oldum. Sizdede varmi boyle sikinti?

canımm seni de tebrik ederim. maşallah şıp diye doğurmuşsun :) sağlıkla, mutlulukla büyüt kuzuşunu
Doğum anı şıp diye olmadı ama öncesi biraz öyle oldu galiba:) çünkü Perşembe kontrol vardı, geçen hafta bugün Dr daha bekleyecez demişti cmtesi benim suyum geldi doğum başladı.. Allah'a bin kere hamdolsun aldım evladımı kucağıma.. Darısı sana inşallah sen de beklemeseydin de mi canım ? Allah yardımcın olsun..

Kizlar ben resmen yaniyorum yaa, hava bugun o kadarda sicak degil ama sipir sipir terliyorum. Scagi zaten hic sevmem ama ne bilim iyice rahatsiz oldum. Sizdede varmi boyle sikinti?
Sen de doğumu bekleyen annişlerdensin di mi canım? Valla ben Temmuz'un başından beri yandım piştim içimden alev çıkıyordu resmen.. Gerçi şuan lohusalık da yakıcı bi dönem ama hamilelik kadar değil.. Hamileyken içimden alev çıkıyor gibiydi. Şimdi içimin alevi o kadar yok ama çok terlemeye devam.. Bunalmaya devam..

kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?
. Canım ben molfix göbek oyuntulu aldım ama benim bezim de birkaç kez sızdırdı.. Belki de ben mi iyi bağlayamıuorum altını diye düşündüm..

. Canım ben molfix göbek oyuntulu aldım ama benim bezim de birkaç kez sızdırdı.. Belki de ben mi iyi bağlayamıuorum altını diye düşündüm..
Molfix göbek oyuntuludan 1 tane numune vardı elimde şimdi onu bağladımbebeğime deniycem ama göbek kısmı küçük geldi , göbeği de düştü zaten benimkinin ama bi deniyim dedim , bi de bimin bezinden aldım onu da deniycem bakalım...

Canım bi ebe arkadaşım var, dedi ki sarılık için bebişi akşamüstü 5-10 dk güneşe çıkar ve mümkün olduğunca florosan yada ampul ışığı altında tut dedi...

Canım bi ebe arkadaşım var, dedi ki sarılık için bebişi akşamüstü 5-10 dk güneşe çıkar ve mümkün olduğunca florosan yada ampul ışığı altında tut dedi...
Çok sağol canım benim.. Valla tasarrufu ampul sayılırsa ışık açık yatalım bebekle.. Güneşe de çıkalım yarın olmazsa çünkü o kan alımı olayı off bitiriyor bizi eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…