- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.361
Canim coook gecmis olsun. Ayni durumdayiz ve seni cok iyi anlıyorum. Ben gece acil sezeryana alındığımda koterle bi yeri yakmamislar ve iceri kanama olmus.kendi doktorum gece olduğu icin giremedi sezeryana.ben de 15 gundur ugrasiyorum bu durumla.kanama yapan yerler ici doktorum rektus hematom tarzinda bi tabir kullandi.kas ile doku arasina kan birikmis.ve biriken yerlercok ssert.doktorum bana hirodoit krem verdi karnimda hematom olan ve hematomdan dolayi moraran yerlere suruyorum dedigin gibi de buz suruyorum.ama tabiki karnimin gobegine kadar olan yerini hissetmiyorum.zor bi durumbana da ggeçmeyecek gibi geliyoooKizlar mrblarr uzun zamandir yazamiyorum. Cunku cok kotuyum 13 gun oldu spinal sezeryan olali 3 gundur mide bulantisindan duramiyorumm niye boyle oldu bilmiyorumm. Zaten dikislerim hic iyilesmeyecekmis gibime geliyor yataga yatinca kalkmaiyorum yaramin sol tarafi tuz basar gibi aciyo. Dun dr a gittim icerden kanama yapmis dedi buz kompresi uygula dedi kendi drum degildi gerci ama napacagimi ben de bilmiyorum. Gun gectikce kotulesiyorum sanki. Cok mutsuzum bebegimle istedigim gibi ilgilenemiyorum.. var mi benim kdr agri yasayan arkadaslar merak ediyorum ne yapabilirim