- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.321
Amin canım amin inşallahGözlerim doldu, allah hepimize yasatsin insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin inşallahGözlerim doldu, allah hepimize yasatsin insaallah
Canim evn baska olur rahatlik acisindan.ben olsam gitmem evimden.insanlari rahatsiz etmezsin ama sen rahat edebilir misin.surekli memen disarda olucak.ne bileyimbben ailem ankarada olmasina ragmen irda dogurmak yerine bu el kadar sehirde tek dr ile idare ediyorum.benimki de abarti olabilr ama ailem yanima geldi buna ragmen duzenim bozuldu.
Canim akah anali babaki buyutsun..dogumun cok guzel gerceklesmis sukur.
Canim dualarim kuzunla.
Allah anali babali buyutsun canim.cok guzel bi duygu olsa gerek.
Ayy canim az kalmis sag saglim kavusun ins.ben de spinal sezaryen Olucam.
Canim sakin ol bebeki dusun.erkekler biz gii degil.
masallah canim allah anali babali buyutsun.
Cnm sotun olsa cagirirdi beni de haftada bir aldi simdi sancim cikinca 4gune bir alicak.
Doğum yapmış annişler doktor d vitamini verdimi beya herhangi birşey söyledimi ben bu ara ona taktımda türkiyede katkı maddesi olmayan demir vitamini yokmuş almanyada ve amerikada iki ürün bar tavsiye edilen burayada yazayım dedim belki duymuşsunuzdur sipariş vercem çünkü biri baby d drops diğerinim resmini ekliyorum![]()
cnm benım ıkıncı bebek doğru emzırdıgım halde ılk günler yara oldu lansınoh suruyordum 4 gun azaldı yaalar sımdıde gectı cok sukur bence krem mutlaka alkızlar göğüs kalkanı ya da göğüs koruyucu kelebek alayım mı?? krem kullanıp doğru emzirsekte yara oluyor mu??
yok cnm soğuk mu aldın kı benım sırtım ve boynum agrıyo emzırıken egılmekten ama gogus agrısı yok.. gidersen onu da sor barıCok sagol canim eger yarina kdr iyilesmezsem boyle siddetli devam ederse gidicem. Kendi drum baya uzak 80 km hava cok sicak o yuzden cesaret edemiyorum.. peki senin gogus kemiklerinde agri oluyo mu cnm? Benim kemiklerim de cok agriyo aile hekimi suttendir demis ama bilemedim..Allah hepimize sifa versin insallah
Canım ben facede bebek yapım onarım diye bir blog var orayı sıkı takip ediyorum bence sizlerde takip edin harika şeyler soruyolar ve öğreniyosun ordaki araştırmış anneler türkiyedekilerde gereksiz katkı ve zararlı madde olduğunu yazmış ama tam içerekşerini belirtmemeişler benim yazdıkşarımın içinde sadece d vitamini be hindistan cevizi varmış okadarBenim kızım 6 günlük ,10 günlük olunca multitabs damlaya başla dedi çocuk dr.u ...katkı maddesi dediğin nedir ki acaba?
Artarmış :) Hadi bakalım.Ayrıca sık tuvalete çıkma ve mide bulantısı,kusma vs de olurmuş.Sırada sen mi varsın acaba :)
Daha kaburgamda amaArtarmış :) Hadi bakalım.Ayrıca sık tuvalete çıkma ve mide bulantısı,kusma vs de olurmuş.Sırada sen mi varsın acaba :)
Ayyyy aynilari bendede var su son gunlerde. Mide bulantisin vantilatorun onunde cok durmama veriyodum ama insallah hayirlisiyla,dogum belirtisidir :))
Hala doğum yapmayan arkadaşlar için naçizane hastane çantası ile ilgili tecrübemi de paylaşmak isterim. Bebek ce anne eşyalarının ayrı konulması çok kolaylık sağladı. Kağıt havlu ve ıslak mendil kesinlikle olmalı. Ben normal doğum yaptım pijama takımı giydim. Doğum sonrası çok terledim. En azından 2 takım pijama ya da gecelik götürülmeli terleme için ve tabi ekstra atlet de. Göğüs üçünün yara olmaması için aldığınız kremi de muhakkak yanınıza alın çünkü ben ilk emzirmeden itibaren kullanıyorum ama ona rağmen göğüsuçlarım felaket durumdaRabbim doğum bekleyen tüm hamilelere hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..
Bebeklerini kucaklarına alan annişlere Rabbim bol süt nasip etsin, hala bekleyen annişleri de Rabbim sağ salim Bebişlerle kavuştursun inşallah.. Oğlum bugün 5 günlük teyzeleri. 3. Gün ilk kontrolümüzde yenidoğan sarılık çıktı değer15bugün tekrar bakıldı değer16
doktor artışın çok hızlı olmadığını ama cmtesi tekrar ölçtürmemiz gerektiğini söyledi.. Elimden geldiğince sık emzirmeye çalışıyorum ama çabuk bırakıyor emmeyi15 dk emip bırakıyor mesela.. İnşallah. Değerimiz düşme eğilimine girer Allah'ın izniyle..
cnm yardimina ihtiyacm var sutu sagip neyle verdin biberon kullandin mi kacinci gunde alisti silikon baslik kullandin mi agladiginda naptine öyle olmuştu canım pompa ile sağdım hem ucu oluştu hem de gelen sütü verdim sonra kuzu kuzu alıştı:))
B
Canım ben facede bebek yapım onarım diye bir blog var orayı sıkı takip ediyorum bence sizlerde takip edin harika şeyler soruyolar ve öğreniyosun ordaki araştırmış anneler türkiyedekilerde gereksiz katkı ve zararlı madde olduğunu yazmış ama tam içerekşerini belirtmemeişler benim yazdıkşarımın içinde sadece d vitamini be hindistan cevizi varmış okadar
Allah uzun ömürler versin canım, analı baalı büyüsün..çok teşekkür ederim canım :)