- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 44
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #23.861
Tansiyonu çıkan var mı? Dün akşam yemeğinden sonra başım bi garip oldu , tansiyonumu ölçtü eşim , 14/9 çıktı , sabah yine ölçtük 13/9 çıktı...yüksek dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasimamaya calisiyorum ama cok feci kasiniyor gögüslerim evet. Gidip direk yag sürüyorum rahatlatiyor biraz ama catlamasak iyi olacak. :)
Tansiyonu çıkan var mı? Dün akşam yemeğinden sonra başım bi garip oldu , tansiyonumu ölçtü eşim , 14/9 çıktı , sabah yine ölçtük 13/9 çıktı...yüksek dimi?
Canim dikkat et..yani nasıl edeceksin tuzlu yeme bol iç valla limon suyu iyi gelir, nar ekşiside ama işte sabah akşam ölç 1hafta eğer yüksek olursa doktora mutlaka söyle tansiyon önemli. .14 9 da büyük yüksek küçükte öyle ama çok aşırı değil tuzlu mu yedin ama sen bir sabah akşam ölç ve yaz doktoruna yüksekse söyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sıkıntıdan oluyo , yatıyorum ya çok bunaldım , ölçücem akşam inşallah düzelir canım...
kızlar,
nuna bebek arabası alan var mı_
ben çok begendim alıcam ama kullananlardan yrum merak ediyorum
doktorunuz size iğne verdimi ben erken doğum önleyici iğne kullanıyorum , bide ev işi , yürümeyi yasakladı, yürüsem bile çok yavaş yürüyorum...
son doktora gittiğimde böyle bi sorunum yoktu zaten bu problemim çıkıncada henüz gitmedim doğum iznine ayrılcam onu bekliyorum doktora gitmek için size iğnemi verdi
ben hepsi burada.comda pier cardin in var çok satılan bi ürünü onu almayı düşünüyorumda önce çevremede bakıcam.senin dediğin markahiç gözüme çarpmadı.
canım tansiyonun yüksek dikkat etmelisin benimde yüksek çıkıyor dün doktor 15/8 ölçtü böyle olunca beni tasiyon kontrolüne aldılar ,günde iki defa ölç 14/9 çıkarsa gel dediler .ben limonlu soda içiyorum yüksek çıkınc dengeliyor.
Bende terleme yok ama iki gecedir hiç uyuyamiyorum..ayaklarımin altı yanıyor ve ağrıyor üstümde açık yatıyorum Üşüyorum örtüyorum bu seferde ter yok ama sıkıntı bu ayak yanması çıktı bide
kızlar çalışamn için mak. kaç haftaya kadar çalışabiliyoruz?
Birşey olmaz inşallah benim annem tansiyon hastası hatta erkek kardeşim 14 yaşında tansiyon hastası oldu. .anneminki hamileyken çıkmış ama zaten ailede var..benim ki genelde çok düşük olur önceden bazen böyle çıkıyordu bir hafta boyunca şükür geçti senede bir illa olurdu çok kötü birşey. .hele düşük olupta yuksekince sarsıyor..sıkıntı etme canım ne kaldı şurda ..sağlıkla zamanında doğusunda. .
Kaşısanda kaşımasanda çatlar heralde çatlayacagi varsa. .ay ben geçen doktora gittiğimde nts ye bağlı kadınlar vardı göbekleri kedi tirmalamis gibiydi benim yüzde bir milyon çatlar kaşınma yok ama çatlar..
Doktora gidiyorum aman cikmadan ic çamaşırlarıni ütüleyim dedim catladim bir saat sonra doktorda olurum akintim oluyor fitilden sonra hiç geçmedi cagoldi korkuyorum bebeğin suyundan birseyse diye neyse inşallah sağlık versin Rabbim.
Hamilelik zormuşta kapalı olarak daha zormuş yahu yanıyorum bugün
kızlar çalışamn için mak. kaç haftaya kadar çalışabiliyoruz?
15/10 falan çıkarsa gidicem doktora , zaten 1 hafta sonra kontrolüm var , şimdilik 14/9 un üstüne çıkmadı çok şükür , limonlu sodayı aç mı tok mu içiyorsun canım?
Kaşısanda kaşımasanda çatlar heralde çatlayacagi varsa. .ay ben geçen doktora gittiğimde nts ye bağlı kadınlar vardı göbekleri kedi tirmalamis gibiydi benim yüzde bir milyon çatlar kaşınma yok ama çatlar..
Doktora gidiyorum aman cikmadan ic çamaşırlarıni ütüleyim dedim catladim bir saat sonra doktorda olurum akintim oluyor fitilden sonra hiç geçmedi cagoldi korkuyorum bebeğin suyundan birseyse diye neyse inşallah sağlık versin Rabbim.
Hamilelik zormuşta kapalı olarak daha zormuş yahu yanıyorum bugün
çalıışyormusun ben 32. haftada doktordan rapor alıcam muhasebeye gönderip işleme alsın diye malum analık hakkı diye bir şey varya yaptırdınmı sende ?