2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


ilk birliktelik bizde uzun sürede oldu yine çok aşırı uzun değilde afferdesin bağıra bağıra öldüm..hamile kalınca 3 ay sonra bir olmuştu o zaman rahattım kasmıyordum şimdi çok kötü kasıyorum aynı ilk birliktelik gibi oldu..şey ayıp olacak ama hamileyken hormonlardan mı ne aslında zevk kat sayısı artıyor güzelde ben sadece yüzeysel istiyorum herşey olsun birleşme olmasın istiyorum
 

kendini kastığın için canın acıyor bence kasma rahat ol.Birleşme olmadan olmaz eşini düşün kendine gel silkelen brütüs
 
Ay neyse bende çıktım adam gelecek ders başına geçem akşama kadar oturuyon diyor sonra. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
kızlar e-bebekten bkm express ile ödeme yapan oldu mu? 15 TL indirim veriyor ayrıca. bkm express'e üye olmam gerekiyormuş, güvenilir mi bilginiz var mı?
 
kiz ben anlamadim simdi kocam benim mememi gorunce gidip boy abdestimi almam lazim bebege sut haram mi
Oluyor ?
 
kiz ben anlamadim simdi kocam benim mememi gorunce gidip boy abdestimi almam lazim bebege sut haram mi
Oluyor ?
yok canım görünce değil,öyle olsa her saniye abdest almamız gerekir.Beraber olduğunuzda abdest alman gerekiyor ya hani onu diyoruz.
 

Canım aynen Harmony ile ilgili Türkiye de daha az deneyim olduğu için açıp Amerikadakilerin yazdıkları forumları okudum bende uzun uzun. Çok fazla yanlış pozitif ve çok daha kötüsü yanlış negatif sonuç çıkmış insana denk geldim. Yani harmony sonucu bebek sağlıklı çıkıyor ve trizomi 18 li doğuyor mesela. Amniyosentez kadar güvenilir gelmedi banada.
Çok sordum ve yordum seni ama senin ikili üçlü testler nasıl çıkmıştı?? Bende oradaki olasılıklar çok düşük çıktığı için mi acaba önermediler diyorum. Söylediğim gibi bende 30+ anne adayıyım sonuçta çünkü.
Sana özel olarak çok çok teşekkür ederim son olarak bu arada
 
Arkadaslar merhaba, gecen haftalarda bebek toplanmasi yasadigimi ve kasilmalarin baslayip surekli yatmam gerektigini anlatmistim. 7 gun once gece yogun bir agri ve surekli bebek toplanmasi yasadim sabahi sabah ettim. Sabah ise doktorum direk hastaneye yatisimi yapti. 6 gun hastanede yattim hergun nst ye baglandim kontrollere girdim ilac kullanmaya basladim. Hatta erken dogum olur diye bebegin cigerleri erken gelissin diye 4 doz igne vuruldum. Bu 6 gun sonunda rahim boyum 4cm e cikti kasilmalarim son buldu ve taburcu oldum. Simdi evde surekli yatiyorum. Siz siz olun kendinizi cok yormayin ve her firsatta dinlenin. Yoksa benim gibi erken dogun tehdidi yasayip ve her an dogum olacakmis gibi yasamaktan kendinizi koruyun. Cunku cok kotu bir duygu 26. Haftaya girdim amacimiz 30 u gormek yoksa bebegin yasama sansi cok az. dualarinizi eksik etmeyin. Sevgiler.
 

geçmiş olsun canım, nasıl anladın kasılmaları, ağrılı mıydı? Benim de gün içinde birkaç kere karnımın sağ tarafı sertleşiyor, sonra 1 dk içinde geçiyor ben okşayınca. Ama ağrı vs olmadı hiç.
 

çevremdeki herkesler öyle dedi.. kız çocuğu rahime baskı yaparmış, erkek sırt bele ağrısı yaparmış... ALlah yardımcımız olsun inşallah...
 

hahaahaha bi şehir efsanesi daha çot çot çot çöktü:))) ALlah yardımcımız olsun inşallah..
 


Allah yardımcın olsun canım.. şuan iyi olmana çok sevindim... benim bi tanıdığımda aynı bu şekilde sıkıntılar yaşadı ama çok şükür 35-36 ya kadar durdu bebek ve doğumdan sonra küvozde falan da kalmadı. Allah büyüktür... ALlah yardımcın olsun
 

Canım geçmiş olsun, Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin..28 haftadan sonra yaşıyor bebekler ama Allah korusun canım..
 

Gelişimi normalse 34 bittiğinde güveze girmez zaten canım..Allah bebeklerimizi korusun..
 

Üzüldüm gerçekten ( Allah yardimcin olsun seni ve bebigini korusun Kucagina zamanında saglikli bir şekilde almayi nasip etsin kendine çok dikkat et

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Bu toplanmalar her hamilede oluyor. Tehlikeli olani gunde 10 kere yada saatte .4-5 kere yasamis olmak. Benim kasilmalarim geldiginde direk anliyorum cunku gelmeden saniyeler oncesinde nefesimi kesermis gibi oluyor ve bebegin toplandigi yerde agri artiyor ve birikiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…