• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende daha olmadimmmmm olsamda rahatlasam cok akintim var acaba adetmi olacagim suan arabistandayim esimden kaynakli burada calisiyor...buyuk ihtimal yarin dktora gidecegimm

kızlar dün gece oğlumun ateşi 38,5 geçti baya telaş yaptık sabah da düşmeyince eşim doktorunu aradı kusma ishal var mı dedi kusma vardı kakasıda biraz değişiti getirin bakalım dediler apar topar gittik kan aldılar kanında mikrop çıktı nerden kaptıysa :( doktor dalgın avr dedi bir kaç arkadaşımızın çocuğuda olmuş. ilaç verdi birazda boğazında enfeksiyon var dedi. pazartesiye kadar iyileşmesi lazım iyileşme olmazsa getirin dedi çok moralim bozuldu ya :(

geçmiş olsun canım

Hemen çevirme sakin sakin onunla konuş öp okşa dikkatini ne çekiyorsa onu yap 1 dk 5 dk 10 dk derken alışacaklar hem gazıda çıkar

ben de bi dakka tutayım bakalım bizden doktor gelişim tarama testi istedi ayına uygun mu gelişimi diye özel sebeplerden dolayı bakalım neler yaptıracak ne yapması gerek daha sonra anlatırım

Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim

canım mutlaka bır taksı no al açıl bırsey olursa gıdersın.Onun dışında korkma allah sızın yanınızda

bugun hareket gelmıs buralara

bızımde kontrolumuz vardı.GıttıkSorun yok cok sukur.Hersey yolunda.sadece balgamı vardı bırde burun tıkanıklığı onun ıcın bır ılac verdı doktor.5 gun kullanıcaz sabah aksam.Insallah geçer.nefes almakta zorlanıyor .

Ayrıca tam 4 ay dolunca ek gıdaları tattırmaya basla dedı.Meyve suyu çorba gıbı .5 ay doluncada gecıs yapacakmışız.bakalım.sevecekmı:):):):

selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. :emir_bebek::emir_bebek: ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. :52::52::52::52: 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. :27::27: eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor. :9::9::9:

gozunuz aydin:1: darisi bizim bebislerimize:46:

bugun hareket gelmıs buralara

bızımde kontrolumuz vardı.GıttıkSorun yok cok sukur.Hersey yolunda.sadece balgamı vardı bırde burun tıkanıklığı onun ıcın bır ılac verdı doktor.5 gun kullanıcaz sabah aksam.Insallah geçer.nefes almakta zorlanıyor .

Ayrıca tam 4 ay dolunca ek gıdaları tattırmaya basla dedı.Meyve suyu çorba gıbı .5 ay doluncada gecıs yapacakmışız.bakalım.sevecekmı:):):):

4.ay kontrolunde bende sorucam doktora meyve;sebze tattirayim mi diye?bakalim ne dicek:1::1::1:

orda dur işte,benim damarlar kabardı bak :9: o kim oluyo ki seni suçlayacak??
sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakıp gözetemez yavrunu hiç öle düşünme,
o babaysa senden ötürü baba :9:
"o babaysa senden ötürü baba" ben bu lafı tutttm.zırt pırt eşime söylerim artık:)))

4.ay kontrolunde bende sorucam doktora meyve;sebze tattirayim mi diye?bakalim ne dicek:1::1::1:
yaa bizim doktor 6 aydan sonra başla demişti. 6. aydan sonra başlayacaktım ama şimdi hepiniz 4. ayda düşününce kafam karıştı:97::97::97:

Son düzenleme:
kızlar merhaba,bir temmuz annesi olarak artık ben de burdayımm:) oğlumu 23 temmuzda beklerken bize sürpriz yaptı ve 6 temmuzda kucağıma aldım bugün bizimde kontrolümüz vardı bana ek gıda vermedi sütüm yetmediği için mama kullanıyorum aynı şekilde devam dedi bende az da olsa tattırmak istiyorum deyince sen bilirsin ama öğün olarak verme dedi ben şimdi bir çay kaşığıda olsa meyvelerden tattırıcamm farklı tatları öğrensin şimdidenn birdee kitap okuyun beraber dedi bol bol renk göster çeştli renklerde oyuncaklar alın şimdi artık bütün renkleri görüyo ve ilgisini çekiyo dedi kitap okurken oturt kucaına sen oku o resimlere baksın eline almaya çalışsın dedi ve ben hemen gittim kitap aldımm bakalımmm nasıll olucak :34:

kızlar bebeğin erken diş çıkarması iyi değilmiş diye biliyorum ne kdr doğru bilmem ne kdr erken çıkarsa diş o kadar çabuk çürürmüş

kızlar bebeğin erken diş çıkarması iyi değilmiş diye biliyorum ne kdr doğru bilmem ne kdr erken çıkarsa diş o kadar çabuk çürürmüş

ne yani şimdi ben kızımın diş çıkarmasına üzülmeli miyim? :50::50::50: Benim eşim de 4. ayında çıkarmış ilk dişlerini ama dişlerinde daha 1 tane bile çürük yok..

Son düzenleme:
kızlar merhaba,bir temmuz annesi olarak artık ben de burdayımm:) oğlumu 23 temmuzda beklerken bize sürpriz yaptı ve 6 temmuzda kucağıma aldım bugün bizimde kontrolümüz vardı bana ek gıda vermedi sütüm yetmediği için mama kullanıyorum aynı şekilde devam dedi bende az da olsa tattırmak istiyorum deyince sen bilirsin ama öğün olarak verme dedi ben şimdi bir çay kaşığıda olsa meyvelerden tattırıcamm farklı tatları öğrensin şimdidenn birdee kitap okuyun beraber dedi bol bol renk göster çeştli renklerde oyuncaklar alın şimdi artık bütün renkleri görüyo ve ilgisini çekiyo dedi kitap okurken oturt kucaına sen oku o resimlere baksın eline almaya çalışsın dedi ve ben hemen gittim kitap aldımm bakalımmm nasıll olucak :34:

Hosgeldinn canim:1:

bende bu hafta adet oldum.Daha doğrusu gecen hafta cuma mınıcık bır lekelenme seklınde başladı.bır haftadır oyle.bugun arttı.Anlamadım ben.Sizdede oylemı

selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. :emir_bebek::emir_bebek: ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. :52::52::52::52: 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. :27::27: eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor. :9::9::9:

maşşallah hayırlı olsun ilk dişleri miniğinin benim kızımda çıkaracak heralde sürekli köpükler yapıyor ve ağzı çok akıyor bende nette baktım diş çıkarcaksa önceden bu tarz belirtiler olabiliyormuş biz ne eşimi nede beni bilmiyoz ne zaman çıkarmışız ilk dişi bakıcaz artık ben de istiyom dişleri çıksın diye ama bir yerden de tırsıyom emerken ısırıyorlar ya acıtacak diye:))

Back