2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hahaha yavrum yaaaa:)) ozaman bol bol foto çekin uyusun ben de şimdi ilk zamanki fotolara videolara baktım da, keşke daha fazla video çekseymişim çok pişman oldum çekmediğime:)

:) evet fırsat buldukca vıdeo cekmek lazm bencede ben emerken bı vıdeosunu ckeıdm bak benı nasl emıyodn voccuk voccuk dıcem ılerde bıde ıknırken haha cok komık ya kıpkırmızı olyor yzık ızletcem ılerde ona.d

tipe bakkk yaaa.... yerim o nanaklarııı yakışıklı seniiii

tesekkur ettık prensesımızın annesi

günaydınlar oglumm benım ask tanem benım annesını pasayı ızn vermyorkı sıze bakım pc actım tam oturdum uyandıı heeh ancak bakıyorum sımdı oda yanımdaa etrafı ızlıyooo

cok sukur gaz lacını bırakalı bayagı oldu oglum bıraz zorlansada kendı cıkaryrr gazısıııı gümm gümmmmolsun kendı basına halletsın yooksam yardım ederım ask taneme bennnnnnnnnn

ee nbr sınız ınsl kı paşa ızın vrırse gecmıse bakıcammm:26:

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
maasaşh sıze ane bır gusel oglu dahada gusellll

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

oyy saskın ordekk erkekımm:)))) masallah mıcıklarm senı uykdan kalkmısken

gaz sancısının gıtmesne cok sevndm smdı dha huzurlu olcak ınsallah pasa
tesekkur ettık suzancım:)))

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa
maasallah kocaman saskın ordegineeeeeeeee
canım emzirirken adet düzensizlikleri normalmiş.

sağol canım.sezaryenle doğum yaptım.bu testlerde riskili çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getiren çok fazla
ay sevındım bunaaa daha olmadımdaa:18:
bende artık 3 gunde bır yaptırıyorumm havalar kayserıde bayagı soguduuuu
evet canm kıslıkkk
hayırlısı artık rabb kalmıs 2.zamanııı

bızımkı yarı ac yatarsaaa 1 st de tok yatarsa 2-3-4 st bır uyanıyooo gecelerı cnm yaaa emzırıyorum ben cok skrrr
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSLL cnm
oyy saskın ordekk erkekımm:)))) masallah mıcıklarm senı uykdan kalkmısken

gaz sancısının gıtmesne cok sevndm smdı dha huzurlu olcak ınsallah pasa
tesekkur ettık suzancım:)))
bısde tesekkur ettık cnmbenımm cok sukru ılaca gerek kalmadı gıbıı

aylızcım harıka duruyor o oyun alanını ıcınde annesıı bırde gulus sergılemıss bu kısce yaaa

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
ben vermedım atesı cıkarsa yabnı 37,5 lara gelırse verecektım sukur olmadıııı tabı ben telas yapıp 37 gelınce verdımm

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

yavruuuuuuum kuzuuuuuuummmmmmmm yerim senin tatlılığını yaa maşşşaaalllaaahh çenesinde gamze mi vaarr bu fıstığın yaaa :)))).. bu arada o oyun alanı mı ne o bana da lazım öyle bişi yaaa nerden aldın markası modeli

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952

maşallahh ne kadar büyümüş ilk halini bilirim ben bunun yaa

kızlar valla bu temmuz bebişleri çok mu güzel bana mı öyle geliyor anlamadım:) hepsi birbirinden tatlı ayol

Allah bagislasin tum bebekler cok tatli anali babali buyusunler cepten giriyorumbenim minigi gisterirdim sizlere bazen isirasim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anaaamm koca adam gibi maşallaaahhh
keyfımbılır

evt bnm pasa da buyuk adam siması varrraskım bnm aynıı babası bır gorsenız ıkısını y an yanaaaa

evett temmus bebışerı pek tatlıııııııııııııı masaallahhhhhhhhhhh
Allah bagislasin tum bebekler cok tatli anali babali buyusunler cepten giriyorumbenim minigi gisterirdim sizlere bazen isirasim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm

eli de yumruk yapmış süperman ya

Kod:

Dikkat et kirilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…