bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?
bebişleri uyumayan sabırlı anneler biraz daha sabredin . benim kızım yarın 4.ayına giriyor artık uykuları düzenli gündüz bile 3~4 saat uyudugu oluyor gece ise 6~7 saate çıktı merak etmeyin sorunlar hep aynı zamanla değişiyor.. sizi öpüyoruz kızımla ve uyuyooruzzzz
kızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...
Ark kac aylik oldu bebekleeinizde gece ikadar saat uyuyolar ben tlf baglandigim icingoremiyorum da bizimki gece iki saatte bir uyaniui yaaa
canım benim kızım bugün tam 3. ayını doldurup 4. ayına giriyor,seninki ne kadarlık ?on gün oncesine kadar gündüz uyumuyordu pek gece de o kadar uzun uyumuyordu
gündüz uyumadığından akşama bayılıyor garibimOYYY 9 da uyuyan bebek mi varmış:)))
Benimki gece 3 te daha yeni uyuyor:)
anaa benimkide emdikten sonra kustuğunu yutuyo, tasarruflu bebeklervalla benimkinin kakası da bi ara koyu yeşildi ama hiç böyle bişi gelmedi aklıma.. ayrıca benimki emdikten sonra kusar gibi yapıp geri yutuyor reflü den kastettiğin bu mu?
canim bizim bebelerin d.tarihi ayni senle benim kız aartik 6~7 saat uyuyor gunduz bile en az 3~4 saat uyuyor elleme bence uyandirma acikinca uyanir
iyi yaa uyandırmıyım bende bundan sonra bari bakıyım birazda böle deniyim napıcak?ben özellikle yatarken mama veriyorum tok tutuyor gece uykusu daha uzun oluyor , asla kendi uyanıp acıkmadigindada uyandirmiyorum.
aynencanım benim kızım bugün tam 3. ayını doldurup 4. ayına giriyor,seninki ne kadarlık ?on gün oncesine kadar gündüz uyumuyordu pek gece de o kadar uzun uyumuyordu
bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?
kızlar selammm ,
benim kv nin lokantasi vardi devretmiştitamda bebegim oldugu zaman .
hamileligim boyunca hiç ilgi göstermeyip dogum yaptigim gun hastaneye gelmeyip akabindede kaprisleri devam eden sevgili eşimininde toz kondurmadigi çok muhterem kvem :) hamileliğim boyunca annemin bakacagi ama bebegim doktukdan sonra paylaşamayıp 2 gun annem 2 gun kv baksin diye eşimin kendince aldigi karar sonucunda Rabbim yine adaletini gösterdi ve kv nin devrettiği lokantasini devrettiği kişi geri verdi
az once aldik haberi kendimi zor tuttum göbek atmamak için
dua edin iş bozulmasinda kv lokantasinda işine devam etsin
geçmiş olsun canim öncelikle.
canim rota virüsü aşısı yaptirmadiniz mi ?? 2. ayda bizim yapilacak ama karar verememiştim bende ,
günaydın kızçeler
bişi sorcem unnadodan alışveriş yapan arkideşler, kaç güne geldi siparişiniz,
azönce kanguru aldımda fiyatı uygunmuş işte bından
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
günaydın kızçeler
bişi sorcem unnadodan alışveriş yapan arkideşler, kaç güne geldi siparişiniz,
azönce kanguru aldımda fiyatı uygunmuş işte bından
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
Dün doktora götürdük oğluşu,gece 6 7 saat uyuması normalmi die sorduk,,o da maksimum 5 saat sonra beslemen gerek dedi ,kan şekeri düşer , beyin hücreleri zarar görebilir dedi,,ama çocuk acıkınca uyanıo zaten kafam karıştı,büyük ihtimal uyanmasa da uyku arası beslerim artık.
Sünneti de bu hafta falan yaptırın dedi lokalle,,sonra genel anesteziyle olurmuş,,ama şimdide çok hareketli bizimki çok canı yanar bence lokalde,kararsız kaldım.
Bizimkinin üçlü aşıdan sonra dengesi bozuldu kızlar ,,üç günde geldi kendine,,doktor dedi tabi ağır gelio üç tane birden,,sağlık ocakları gel git yapmayın die öle yapıolar dedi,,biz ayrı ayrı yapıorus burda dedi.Çok üzüldüm bilsem ayrı ayrı yaptırırdım.Ama komşu da dediki sağlık ocaklarında aşılar taze oluomuş falan.Bu konuda da kafam karıştı:):)
şu rota virüsü aşısı ağızdan yapılıyorsa biz de yaptırırız ozaman ya normal aşı sandım ben onu:)
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?