2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?

kızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...

kızlar selammm ,

benim kv nin lokantasi vardi devretmiştitamda bebegim oldugu zaman .

hamileligim boyunca hiç ilgi göstermeyip dogum yaptigim gun hastaneye gelmeyip akabindede kaprisleri devam eden sevgili eşimininde toz kondurmadigi çok muhterem kvem :) hamileliğim boyunca annemin bakacagi ama bebegim doktukdan sonra paylaşamayıp 2 gun annem 2 gun kv baksin diye eşimin kendince aldigi karar sonucunda Rabbim yine adaletini gösterdi ve kv nin devrettiği lokantasini devrettiği kişi geri verdi

az once aldik haberi kendimi zor tuttum göbek atmamak için

dua edin iş bozulmasinda kv lokantasinda işine devam etsin

geçmiş olsun canim öncelikle.
canim rota virüsü aşısı yaptirmadiniz mi ?? 2. ayda bizim yapilacak ama karar verememiştim bende ,

Son düzenleme:
geçmiş olsun canim öncelikle.
canim rota virüsü aşısı yaptirmadiniz mi ?? 2. ayda bizim yapilacak ama karar verememiştim bende ,

Ben yaptırmayı düşünmüyordum ama dr ne uygun görürse yaptırırım.
Kızlar eğer yaptırmakta tedirginler varsa yaptırsın mutlaka.toplasan 3 defa dışarı çıktık nerden kaptı bende anlamadım yani..

allah allah canım Rabbim şifa versin inş en kısa zamanda geçer.. nası anladınız bu virüsü kaptğını bi belirtisi felan var mıydı? nasıl geçiyormuş bi de tedavi olarak yani? açıkçası ben de yaptırmayı düşünmüyordum.. aşı olurken görmeye dayanamıom çocuğumu bi de burdan vurdursanız da nasılsa bulaşıyomuş onu okuyunca iyice vazgeçmiştim

OYYY 9 da uyuyan bebek mi varmış:)))
Benimki gece 3 te daha yeni uyuyor:)

israil mallari o kadar içimize işlemişki farkında bile degiliz , elimizden geldigi kadar dikkat etmemiz lazim bence

hadi o zman hepbirlikte dikkat edelim

kıyamamm ben ona yaaa kuzum benim
neydi belirtileri canım rota aşısı bende yaptırmayacaktım çok geçmiş olsun

hadi o zman hepbirlikte dikkat edelim

kıyamamm ben ona yaaa kuzum benim
neydi belirtileri canım rota aşısı bende yaptırmayacaktım çok geçmiş olsun

Valla canlar rutin kont gittik dr bezini açtı kakasını yeşil yapmış nezamandır böyle dedi bende şimdi görüyorum sarıydı hep dedim rota virüsü olmuş bezini atmada gaita testi verelim dedi.1 saat sonra gaitası 3 gün sonrada kültür çıkar dedi labaratuar bende eve gelince baktım gaita rota antijeni pozitif yazıyordu.dr bize reflor diye bi ilaç yazdı 10 gün kullan dedi heralde rota virüsü geçirene veriliyomuş birde bu virüs anneyede geçiyormuş çok korktum.

2 hafta sonra da hamilelikte şekerim olduğundan eko ve böbrek ult çekilecek inş birşeyi çıkmaz.
Kızlar dr sorun ve maddi olarak imkanınız varsa yaptırın bu virüs kötü birşeymiş ya int okuduğum kadar bende şimdi bol bol emziriyorum sıvı kaybı olmasın diye...

Birde bebişler ağzında sütleri çok geveliyorsa ağzına geliyo gibiyse reflüymüş dr dedi bizde oda çıktı bakalım ilaçlar iyi gelecekmi?

valla benimkinin kakası da bi ara koyu yeşildi ama hiç böyle bişi gelmedi aklıma.. ayrıca benimki emdikten sonra kusar gibi yapıp geri yutuyor reflü den kastettiğin bu mu?

Canım 600 gr ile 1000 gr arası normal. Günlük min 20 gr alıyor olmalı. Endişe etme. Mamaya başlamaktan da korkma, gerekirse yavaş akımlı biberonlardan alırsın. Böylelikle seni de bırakmaz. Öksürüğü de geçer inşallah kuzucuğunun. Ne zor büyüyorlar bunlar :/ Allah hepimize yardımcı olsun...

geçmiş olsun canım.benim kızın da kakası 1 aydır yeşil ve mukuslu.bizde araştırıyoruz bakalım.kesin olmamakla süt alerjisi olabilir dedi dr.acaba rota virüsü müdür.kafam çok karışık.öyle düşünüyorum elimde pc onun belirtisi bunun bilmem nesi.çocuğum bi düzelse....

valla benimkinin kakası da bi ara koyu yeşildi ama hiç böyle bişi gelmedi aklıma.. ayrıca benimki emdikten sonra kusar gibi yapıp geri yutuyor reflü den kastettiğin bu mu?

aynı benim kız.kaka yeşil-mukuslu;her emmeden sonra yapmıyor ama dediğin gibi ara sıra kusar gibi yapıp geri yutuyor

mrb kızlar gecmısı okdum alntılar yaptm ıkı dakka yemek yym dedm sayfayı yenılmedgm ıcın hepsı gıttı
emır ın uykusu snaırım duzene grmeye baslyor dun gece guzel bı uyku cekdım sukurler olsun:) gunduzlerıde 2sat uyyor aksam ustu 5den yıne 8e kadar uyyor bole gdyorz bakalım gerı kalanında oyun gezme seklınde gecryoruz

kızlarr kusmamız azaldı cok svnclıyım. emzırrken ara veryorm artık durmassa emzıkle dnlendryorm mıdesını tam gaznı cıkarp ole devam edyorm ve tekrar geaznı cıkarıp yatryorm. bole emdıgını kusma kalmdı cok fazla. bugun lopur lopur ıkı kez pynır kustu ama peynır kusmasına razıyım ben dırek sut kusması sınır edyor benı ama o peynırı cıkardı ya nasıl rahatladı tabı koltuk ust bas kalmadı

yesıl kaka bazen bzde de olyor bende usttugnu dusnuyorm ustu flan ortyorm dıger kakaya duzene gryor. aama mıkrop kapması aklma gelmemısdı dogrusu

uyutma yontemı bızde ayakda sallama bıraz ılkel belkı ama yastga basnı koydguu anda gozlernı kapıyor ve sevıyor.

0 3 ay tulumlara gıremıyorz artık 3 6 lara gecdık masallah dun cogunu rafa kaldırdım tek tek dendım hıcbırı olmadı masallah...gardolap yenılcez sanırımD:

bez konusunda bende ısraıle kazandırmak ıstemyorm bu paketım bıtsın baska brseye gecıcem bıde turkıyeye ozel uretılyormus allah bılır ne koyyolar ıcıne bnlar bebelermıze zararda verır allah koruusn

rota vurus konusunda bende cok kararsızım agızdan yapılyor zaten ya kusarda ası bosa gıderse bıde okadr para ve doktorda kesınlkle yaptrn fılanda demedı napcaz acaba?

canim eczacidan tavsiye ben denemedim gerek kalmadi ama kuru kayisiyi kaynatip suyunu gunde 3~4 cay kasigi mamasina kat demisti kendimiz yiyince iyi geliyor kayisi ama bi dene istersen canim

canim bizim bebelerin d.tarihi ayni senle benim kız aartik 6~7 saat uyuyor gunduz bile en az 3~4 saat uyuyor elleme bence uyandirma acikinca uyanir

kızlar kaka yapamaması gerçekten çok zor ama ben koyuyorum z.yağı iyi geliyor tavsiye ederim

canım bende ilk başta uyandırıp veriyordum doktor uyandırma huzursuz etme o uyanır acıkınca dedi. walla benimki mak. 2 saat uyur uyanır 2 saatte bir

Acenu dualarim seninle
Bebisim çookk gecmis olsun kizlar rota asisi yaptirmayanlar ben yaptirdim ağızdan yapiliyor ve bebisin canı acımıyor ayrica dilden emilen bi aşı oldugu icin de kussa da boşa gitmez ben elimden geleni yapayim diye düşünüp yaptirmistim 4.ayda tekrar yapilacak ay cok konustum

bende ikilemde kalmiştim yaptirsam mi yaptirmasammi diye , c.tesi kontrol var tekrar sorucam doktoruna , aşi olunsada bulaşıyor demişsin sanirim daha hafif atlatıyor aşıdan sonra bulaşsa bile. olabilirmiki ?

ben özellikle yatarken mama veriyorum tok tutuyor gece uykusu daha uzun oluyor , asla kendi uyanıp acıkmadigindada uyandirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…