tatlım ben ıkıncı asıdan cok korkuyordum agladı ama kucagıma alnca sustu bende dun yaptırdım atesde olur dıe doktora sordum fıtıl aldım ebede surup aldırdı ama cok sukurler olsun kı atesımız olmadı sureklı olctum en fazla 36.5 tu.korkma tatlım rahat ol bebıste rahat olsun
Maşallah Sübhanallah bütün bebişlerimize yerim ben onları şunlara bak hele yaaa
Kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan tuanam uyuyor şimdi bende size bi bakayım dedim yarın aşımız var kızlar nasıl oluyo bu ikinci aşı ateşi en fazla ne kadar yükseliyo çokmu mızmız oluyorlar yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba bana aşı öncesinde ve sonrasında neler yapmamı önerirsiniz kızlar
nisayy canım kendin için kontrole gittinmi dogumdan sonra metin bey bana 40 gün sonra gel dedi ben gidemedim de ben hala amiliyat yerimi hissetmiyorum da normalmi acaba bu merak ediyorum şimdide gidemem taşınma işimiz var napacam bilemedim sana sorim dedim cnm....
bende tek başıma yıkıyorum ve bu durumdan çok keyif alıyorum. yanımda biri olunca rahat edemiyorum. işime karışılmasından hoşlanmam çünkü.Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma
bende dusunmem dıyodum ıkıncıyı ama tatlılıkları yetıyor bız 5 kardesız tum anılarım cok guzel cok keyıflı genıs aıle olmak guzelben bu yüzden seriye bağlamayı düşünüyorum... 1,5 sene arayla 3 çocuk Allah izin verirse... planım şöyle aslında; hayırlısıyla ikinci çocuğumuzu rabbim erkek nasip ederse 3.düşünmem... ama ikinci kız olursa 3-4 sene sonra tekrar çocuk için çalışmalara başlarız... ve son olur hayırlısıyla...
oğluşuma söyledim hemen formasını kapıp geliyor maçaaaaslm yavrucuklarım
anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl
pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın
annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı
adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum
oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder
Eki Görüntüle 809651
yârim, bu arada sen kilotlu çorap ve ayakkabı mı giydirion, bi de bileğindeki şeyler ne? çok hoş görünüyor çok imrendim ben de ayakkabı alsam mı ki, panduf tarzı o kadar küçük ayakkabılar var mı acaba
2 gündür konuşamıyorum oğluşumla gribim diye. onada kızıyor oğlum. sürekli kucağımda kalmak istiyor. bende hep babasına amcasına veriyorum ağlıyor kızıyor banaben heryerını yıyorum mıncıklıyorumzaten sureklı konusyorm gun ıcınde olgum bugun bunları yapıcaz sunun ıcın fılan gıbı
muzıklı anakucagını tv ve muzıklı ayıları var ama henuz onlarla cok ılglenmyorz sıkluorz 5dkkaya bnm konusmamı dhaa cok svyor
günaydın kızçeler
bişi sorcem unnadodan alışveriş yapan arkideşler, kaç güne geldi siparişiniz,
azönce kanguru aldımda fiyatı uygunmuş işte bından
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
ayliz bazen 7-8 gibi uyuyup sabaha karşı 3buçuk-4 gibi uyandığı oluyor... ben pek uyandırma taraftarı deilim... aç olsa uyanır...
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Kocaman olmus ya buu :) Allahiiim cocuklarimiz ne tatli hepsi mi bu kadar guzel olur. Herslde buranin enerjisinden kaynaklaniyo
Eki Görüntüle 811952
Bebişim geçmiş olsun insallah en kisa zamanda iyilesir yavrun
Acenu canım çok üzüldüm habere gerçekten kaynanamin gelip çocuğuma bakmayacağını öğrendiğim zamanki kadar üzüldüm . Haha yaşasın kaynanasiz hava Sahası. İnşallah lokantası kalır elinde
maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez
ben bu yüzden seriye bağlamayı düşünüyorum... 1,5 sene arayla 3 çocuk Allah izin verirse... planım şöyle aslında; hayırlısıyla ikinci çocuğumuzu rabbim erkek nasip ederse 3.düşünmem... ama ikinci kız olursa 3-4 sene sonra tekrar çocuk için çalışmalara başlarız... ve son olur hayırlısıyla...
kugn fu hıyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaaeli de yumruk yapmış süperman ya
sızlıyo sımdılıkkkDikkat et kirilmasin
maasalah sıze cnm benım hayırlı evlatlar olsun lar ınslllbuda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
allah razı olsun cnm benımmmKeyfimbilir Suzan yarim maşallah bebekleriniz çok tatlı yaa diğer bebekleri göremiyorum telden onlar da eminim çok tatlıdır
hemde taşş fırın erkekleriiiiiiiiiiiiiErkek bunlar erkekkkkmaşaallahh
bizim kızlar pek sportifAyliz çok güzel olaca k çok can yakacak babası bu konuda ne düşünüyor
o 1 haftalık halı bu foto ıse dun cektım 2ay 2 hafta 2 gunluk fotosuu ğşamınn ustunde suann aynı zıbın var o zaman kayboluyordu sımdı ıse alttı zor kavusturdum maasallhhhhhhhhhavatardaki resimle bu resimle çok değişiklik var maşallah
aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti:2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım
maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez
2 gündür konuşamıyorum oğluşumla gribim diye. onada kızıyor oğlum. sürekli kucağımda kalmak istiyor. bende hep babasına amcasına veriyorum ağlıyor kızıyor bana
saolsun cnm alıkaan yenı foto beklyorzzyerim yerim yerimmm ben onları yaaaa.
bu arada eşimde öpücüklerini yolladı sizin bebişlere. oda çok sevdi bakıp duruyoruz forolara
ay yuz sıması nkdr oturmus masallah gormedm ama babası bencede kesın cnku erkek sıması var taamamen optm onubuda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
kesinlikle hepsı cok guzeller yaa masallahyavruuuuuuum kuzuuuuuuummmmmmmm yerim senin tatlılığını yaa maşşşaaalllaaahh çenesinde gamze mi vaarr bu fıstığın yaaa :)))).. bu arada o oyun alanı mı ne o bana da lazım öyle bişi yaaa nerden aldın markası modeli
maşallahh ne kadar büyümüş ilk halini bilirim ben bunun yaa
kızlar valla bu temmuz bebişleri çok mu güzel bana mı öyle geliyor anlamadım:) hepsi birbirinden tatlı ayol
buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
senın oglunada masallah cnm herseyı yerındeKizlar biz bugun 2.ay asimizi olduk asiyi uyguladi gladi enjektoru cekti sustu cok sukur cok aglamadi..atesimizde yok sadece biraz huysuz mutsuz bir ifade var yuzunde yavrumun bir turlu tam uykuya dalamiyor...rota virusu asisini 15 gun sonra yaptiracagim bu asilarla birlikte agir gelir dediler...kilomuz 5.700gr boyuda olctu ama sormayi unuttum olmus hersey iyi masallah..bu arada fotograflar paylasilmis hepsi cokkk tatlilar teyzelerinden onlara kocaman masallah
Valla canlar rutin kont gittik dr bezini açtı kakasını yeşil yapmış nezamandır böyle dedi bende şimdi görüyorum sarıydı hep dedim rota virüsü olmuş bezini atmada gaita testi verelim dedi.1 saat sonra gaitası 3 gün sonrada kültür çıkar dedi labaratuar bende eve gelince baktım gaita rota antijeni pozitif yazıyordu.dr bize reflor diye bi ilaç yazdı 10 gün kullan dedi heralde rota virüsü geçirene veriliyomuş birde bu virüs anneyede geçiyormuş çok korktum.
2 hafta sonra da hamilelikte şekerim olduğundan eko ve böbrek ult çekilecek inş birşeyi çıkmaz.
Kızlar dr sorun ve maddi olarak imkanınız varsa yaptırın bu virüs kötü birşeymiş ya int okuduğum kadar bende şimdi bol bol emziriyorum sıvı kaybı olmasın diye...
Birde bebişler ağzında sütleri çok geveliyorsa ağzına geliyo gibiyse reflüymüş dr dedi bizde oda çıktı bakalım ilaçlar iyi gelecekmi?
yok canım verme bence gerek yok ben vermedim aşıdan sonra yarım saat içinde ölç ateşini artarsa verSelammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
Eki Görüntüle 811952
aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti:2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım
maşaallah pek güzel bi kız olacak :) oyun halısı bede düşünüyorum da acaba sıkılır mı diyede korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?