2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım ben ıkıncı asıdan cok korkuyordum agladı ama kucagıma alnca sustu bende dun yaptırdım atesde olur dıe doktora sordum fıtıl aldım ebede surup aldırdı ama cok sukurler olsun kı atesımız olmadı sureklı olctum en fazla 36.5 tu.korkma tatlım rahat ol bebıste rahat olsun

bende tek başıma yıkıyorum ve bu durumdan çok keyif alıyorum. yanımda biri olunca rahat edemiyorum. işime karışılmasından hoşlanmam çünkü.

bende dusunmem dıyodum ıkıncıyı ama tatlılıkları yetıyor bız 5 kardesız tum anılarım cok guzel cok keyıflı genıs aıle olmak guzelben yas aralığı koyarım aralarına ama en az 3 ıstıyorum

oğluşuma söyledim hemen formasını kapıp geliyor maçaaaa

evet külotluçorap ve patik şeklinde ayakkabılar varya onlardan... el ve ayakları pek ısınmıyo ondan mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışyorum... el ve ayağındakilerde çıngıraklı çorap ve bileklikler... tepinirken ses çıkıyo... ses çıktıkça tepiniyo... tepindkçe pırt pırt gaz çıkarıyo... gaz damlasını bıraksak olur yani...

2 gündür konuşamıyorum oğluşumla gribim diye. onada kızıyor oğlum. sürekli kucağımda kalmak istiyor. bende hep babasına amcasına veriyorum ağlıyor kızıyor bana

Ben gecen gun aldim ve son kargoya verilme tarihinde gonderdiler. Hani siparislerim bolumunde yaziyor ya. Cok gicik oldum. İnternetten onca alisveris yapiyorum bu kadar gec gonderen olmamisti

ayliz bazen 7-8 gibi uyuyup sabaha karşı 3buçuk-4 gibi uyandığı oluyor... ben pek uyandırma taraftarı deilim... aç olsa uyanır...

Anam masallah masallah boyle bebekler de mi varmis yahuu :)

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

Aman boncuk gozlu masallaaaah

Seni prenses seniii:)benimki daha oyun halisinda fln eglenmiyo sanirim biraz daha zamani var

İlahi siz:) benim kv de 20 gundur ugramiyo hic mi ozlemiyo anlamiyorum. Yani ozledigimden degil de sasiriyorum. Annemlerin kizimi gormedigi tek bir gun bile olmadi

maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez

Ayni fikirdeyim. Zor ve stresli bi surec tekrar cesaret etmem icin zamana ihtiyacim var
:)

Hem de 1,5 sene arayla? Kız bravo valla buyuk cesaret

eli de yumruk yapmış süperman ya
kugn fu hıyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dikkat et kirilmasin
sızlıyo sımdılıkkk
buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemı maşaallah bebegıme
maasalah sıze cnm benım hayırlı evlatlar olsun lar ınslll
Keyfimbilir Suzan yarim maşallah bebekleriniz çok tatlı yaa diğer bebekleri göremiyorum telden onlar da eminim çok tatlıdır
allah razı olsun cnm benımmm
Erkek bunlar erkekkkk maşaallahh

bizim kızlar pek sportif Ayliz çok güzel olacak çok can yakacak babası bu konuda ne düşünüyor
hemde taşş fırın erkekleriiiiiiiiiiiii
avatardaki resimle bu resimle çok değişiklik var maşallah
o 1 haftalık halı bu foto ıse dun cektım 2ay 2 hafta 2 gunluk fotosuu ğşamınn ustunde suann aynı zıbın var o zaman kayboluyordu sımdı ıse alttı zor kavusturdum maasallhhhhhhhhh o zaman bana benzıyordu sıdıı ıse aynı babası dıo larrrrrrrrr

Çoook geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz , tatilinizin iyi geçmesi güsel olmuşta bu ii olmamış şimdi onun üzerine,,biz de seni ve bebişini çok öpüyoruzz

Kizlar biz bugun 2.ay asimizi olduk asiyi uyguladi gladi enjektoru cekti sustu cok sukur cok aglamadi..atesimizde yok sadece biraz huysuz mutsuz bir ifade var yuzunde yavrumun bir turlu tam uykuya dalamiyor...rota virusu asisini 15 gun sonra yaptiracagim bu asilarla birlikte agir gelir dediler...kilomuz 5.700gr boyuda olctu ama sormayi unuttum olmus hersey iyi masallah..bu arada fotograflar paylasilmis hepsi cokkk tatlilar teyzelerinden onlara kocaman masallah

kızlar kpss mevzusu gecmıstı bır ara.ben kurs dusunuyordum ama vazgectım alese gırmıstım evde calıştım hamılelegım kotu gecmesydı yuksek lısans yapıcaktım ama hastanelerde gectı hamılelıgım alesede evde hazırlanmıstım kpssyede oyle yapıcam.ıhtıyac yayınlarının setını soyledım cok cok begendım.bırde soru bankasnı sıpars edıcem dusunen arkadaslar olursa gonul rahatlıgıyla alabılırler bu yayını

2 gündür konuşamıyorum oğluşumla gribim diye. onada kızıyor oğlum. sürekli kucağımda kalmak istiyor. bende hep babasına amcasına veriyorum ağlıyor kızıyor bana

cnm cok gecmıs olsun bende atlattım ıyleslı 1hafta oldu daha ama ne yazıkkı emırede bulsdı maskeyle flan emzrdm yaklasmadm cok ama yınede bulasdı hırltısı tıkanklıgı huysuzlugu hep ondan smdı sokuyor ıcındeklerı brnundan flan baya bsıı cıkıyor. sizde de bişi olmcak ınsallah uzakdanda olsa konus uzulmesn alikaanım:)

yerim yerim yerimmm ben onları yaaaa.
bu arada eşimde öpücüklerini yolladı sizin bebişlere. oda çok sevdi bakıp duruyoruz forolara
saolsun cnm alıkaan yenı foto beklyorzz

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952
ay yuz sıması nkdr oturmus masallah gormedm ama babası bencede kesın cnku erkek sıması var taamamen optm onu

kesinlikle hepsı cok guzeller yaa masallah

tontos kız senın kollarnı yerım

senın oglunada masallah cnm herseyı yerınde

e hadi buda bizden olsun
maşallah benim kokoş kızımmaaaaaa:119::81:
Eki Görüntüle 812290

kız cadı yerım senı masallah

oğlumda bugün yesşil ve taneli kaka yaptı ve yapana kadar da çok huysuzdu sürekli emmek istedi acaba dedim şimdi yazdıklarını okuyunca canım çok geçmiş olsun

maşaallah pek güzel bi kız olacak :) oyun halısı bede düşünüyorum da acaba sıkılır mı diyede korkuyorm
Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
yok canım verme bence gerek yok ben vermedim aşıdan sonra yarım saat içinde ölç ateşini artarsa ver

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952

maşaallah benim kuzuma yaa aynı erkek olmuş benim oğlumda öyle oldu tam erkek tipi var :)

maşaalllah kuzuya :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))

2nizde benim meleğimsinizzz :)))) Allahım esirgesinnn

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

Oyyy yakışıklımmm maşallahhh

Hastayım kızınaaaaa :)))

Eki Görüntüle 811952

Allahım çok tatlı olmuşşş ya ne kadar masum maşallah

Çok geçmiş olsun canım ya tez vakitte atlatırsınız inşallah

e hadi buda bizden olsun
maşallah benim kokoş kızımmaaaaaa:119::81:
Eki Görüntüle 812290

Kokoşşşş :) yerim senin göbüşünü maşallah

maşaallah pek güzel bi kız olacak :) oyun halısı bede düşünüyorum da acaba sıkılır mı diyede korkuyorm

bence bu vakitten sonra herşeyden çabuk sıkılırlar... sürekli olmasada bi süre oyalıyo... bide salıncak aldık... bu akşam babası kurucak inşallah... biraz oyun halısında durur biraz salıncakta biraz arabasında biraz yatağında derken yürüteçlik olur bide yürüteçte dolanır... bitti gitti... eğer karnı tok altı temiz ve uykusunu aldıysa pek mızırdanmıyo artık... bende öyleyken koyuyorum oyun halısına... en az yarım saat oynuyo kendi kendine... sonra skılınca arabasına koyuyorum gözlerinin içine baka baka hikayeler uyduruyorum... çok da keyif alıyo dinlemekten... dn akşam öyle yoruldu ki oyun halısında tepinmekten... bi baktım sızmış... halbuki biz de oyalansın yemek yiyene kadarsonra da yıkayalım demiştik... uyanmasını bekledik hanımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…