geçmiş olsun canım.benim kızın da kakası 1 aydır yeşil ve mukuslu.bizde araştırıyoruz bakalım.kesin olmamakla süt alerjisi olabilir dedi dr.acaba rota virüsü müdür.kafam çok karışık.öyle düşünüyorum elimde pc onun belirtisi bunun bilmem nesi.çocuğum bi düzelse....
Cnm sütün nasıl?? Kızımın da kakası 3 hafta yeşl oldu 2 dr gittim 2 side olabilir dedi. Bnm göğsüm çok şişiyordu önsüt çok biriliyordu kızım da şekerli sulu önsütü içip yağlı yararlı arka süte gelmeden doyuyordu , buda bağırsaklarını ağrıtıyordu çok şekerli old için sindirmekte zorlanıyormş kakayı yeşil yapıyormş, bnde her emmeden önce sağdım önsütü, 2dr da yeşil kakanın üşütmekle alası ypok dedi, gaita testi i devlet hastanesinde de yaptr bence yalan yanlış çıkabiliyor
yavruuuuuuum kuzuuuuuuummmmmmmm yerim senin tatlılığını yaa maşşşaaalllaaahh çenesinde gamze mi vaarr bu fıstığın yaaa :)))).. bu arada o oyun alanı mı ne o bana da lazım öyle bişi yaaa nerden aldın markası modeli
aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)Bir aydır bugünkü aşıyı düşünüodum,,şükür atlattık,,ağladı tabi bebeğim özellikle kolda,,sanırım azcık uğraştı kadın çünkü bi kerede yapamadı yavrum ona daha çok ağladı,,ben ondan çok ağladım ama herhaldeneyse şimdi kucağımda memede uyuyo:):)aşılardan hemen sonra alıp emziriyorum ben susuverio, acısı geçio:)
adamın biri vardı sağlık ocağında,,bebeğine hiç bi aşıyı yaptırmıycakmış,,içinde civa olduğu için bide yabancıların bu aşılar için bizim gibi ülkeleri denek olarak kullandıklarını falan söylüo,,hatta erayın aşısı yapılırkende içeri girip karısına seslendi:bak çocuun başına kaç kişi birden üşüşmüş falan dedi,,iki hemşireydi biri başını tuttu yavrumun o kadar.
nefide bende çok esirgemiyorum bebeğimi ama dediğim gibi tarzı sinir bozucu,,çok ısrarcı,,bide senin akrabalarınmış,,benimki komşu,kimseye bırakıp biyere gidemem ben,,yarın birgün bırak bana falan diye ısrar etmez inşallah,,iki de çocuu var ve çokta sakınacağına güvenmiorum yanımdayken bile küçük kızına çok müdahale etmio, bu arada İYİ TATİLLER:):)değişiklik çok iyi gelir..
yaz melekleri seninki çok fenaymış yaf en doğru kararı vermişsin bence :):)bide karşı komşu.benimki bu kadar diil,bi şekilde idare ederim gerekirse konuşcam ama çokta severim kendisini.bu ara bi daha az biraraya gelcem o kadar
Kızlar sütlerinize maşallah
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
Bebişim geçmiş olsun insallah en kisa zamanda iyilesir yavrun
Acenu canım çok üzüldüm habere gerçekten kaynanamin gelip çocuğuma bakmayacağını öğrendiğim zamanki kadar üzüldüm . Haha yaşasın kaynanasiz hava Sahası. İnşallah lokantası kalır elinde
bizim kızlar pek sportifAyliz çok güzel olaca k çok can yakacak babası bu konuda ne düşünüyor
maşallah sizee.vay 3 çocuk 4 çocuk isteyenler bayağı varmış..
ben 3 istiyorum, eşim 4 istiyor bakalım ne olacak?
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
benim eşimde seninki gibi düşünüyor. ilk önce bu doğum psikolojisini ikimizinde atlatması lazım 2. yi düşünmemiz için :))fisher price dönence kullanıyorum. hatta bu forumda 2. el eşya satanlar bölümünden bi arkadaştan satın aldım:) 35 liraya verdi çok memnunum oğlum çok seviyor geçen açtım agu buğu ses çıkarıyodu izlerken ben de bikaç işimi yaptım baktım ses gelmiyor uyumuş.. ama bu uyuma olayı bi kere oldu tabi, daha sonraki denemelerimde uyumadı ama zevkle izliyor tepkiler veriyor:)
kızlar 3-4 çocuktan bahsetmişsiniz.. vallahi helal olsun diyorum size, ben 2.yi bile düşünmüyorum. bi tane yeter banadğumda çektiğim acılardan sonra ı-ıhh :))) eşim bile istemiyor, seni bi daha öyle acı çekerken görmek istemiyorum boşver 2.yi diyor
Eki Görüntüle 811952
yerim yerim yerimmm ben onları yaaaa.kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?