2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sanada geçmiş olsun bebem...bizim kakasında lökositte çıktı.

benimkide yağlı kısmı almıyo belkide ondan çok karın ağrısı...

hem çenemzde (annede var) hemde yanaklarımızda (babada var) gamzelerimiz var teyzecik...
bu oyun halısı playgronun mutlu çiftliği... e-bebekten halamıza aldırdık...
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com

Bebişim geçmiş olsun insallah en kisa zamanda iyilesir yavrun
Acenu canım çok üzüldüm habere gerçekten kaynanamin gelip çocuğuma bakmayacağını öğrendiğim zamanki kadar üzüldüm . Haha yaşasın kaynanasiz hava Sahası. İnşallah lokantası kalır elinde

buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemı maşaallah bebegıme

Eklentiler

• $1368958_10201111219535695_1685031937_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $1371214_10201111219495694_255702245_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 34
Keyfimbilir Suzan yarim maşallah bebekleriniz çok tatlı yaa diğer bebekleri göremiyorum telden onlar da eminim çok tatlıdır

aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti :2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952

Erkek bunlar erkekkkk maşaallahh

bizim kızlar pek sportif Ayliz çok güzel olacak çok can yakacak babası bu konuda ne düşünüyor

kv çalıştırsın lokantayı bol bol baklava yapıp getirsin bence
şeker anneanne bakar kuzeye...

vay 3 çocuk 4 çocuk isteyenler bayağı varmış..
ben 3 istiyorum, eşim 4 istiyor bakalım ne olacak?
maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952

Maşallah Sübhanallah bütün bebişlerimize yerim ben onları şunlara bak hele yaaa

Kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan tuanam uyuyor şimdi bende size bi bakayım dedim yarın aşımız var kızlar nasıl oluyo bu ikinci aşı ateşi en fazla ne kadar yükseliyo çokmu mızmız oluyorlar yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba bana aşı öncesinde ve sonrasında neler yapmamı önerirsiniz kızlar

nisayy canım kendin için kontrole gittinmi dogumdan sonra metin bey bana 40 gün sonra gel dedi ben gidemedim de ben hala amiliyat yerimi hissetmiyorum da normalmi acaba bu merak ediyorum şimdide gidemem taşınma işimiz var napacam bilemedim sana sorim dedim cnm....

benim eşimde seninki gibi düşünüyor. ilk önce bu doğum psikolojisini ikimizinde atlatması lazım 2. yi düşünmemiz için :))

baya etine dolgun görünüyo maşallah kilosu iyi sanırsam

yârim, oyun halısı süpermiş ya ama çok pahalııı yaaa ya da bizde para kalmadı sanırım, önümüzdeki ay kurban var o olmasaydı alırdım daha dün 3 tane tulum aldırdım eşime, bi de bugün oyun halısı dersem çıldırır

nddd, geçmiş olsun hepinize canım

nisayy m_s_c, senasnr teşekkürler sizinkilerin de son hallerini görmek isteriz :))))

yârim, bu arada sen kilotlu çorap ve ayakkabı mı giydirion, bi de bileğindeki şeyler ne? çok hoş görünüyor çok imrendim ben de ayakkabı alsam mı ki, panduf tarzı o kadar küçük ayakkabılar var mı acaba

Son düzenleme:
kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
yerim yerim yerimmm ben onları yaaaa.
bu arada eşimde öpücüklerini yolladı sizin bebişlere. oda çok sevdi bakıp duruyoruz forolara

maşallah sizee.
ben 2. için bile uzun uzun düşünüyorum en az 3 sene beklerim heralde. zaten yaş 28 şuan.sanırım 3. ye yaş yetmez

ben bu yüzden seriye bağlamayı düşünüyorum... 1,5 sene arayla 3 çocuk Allah izin verirse... planım şöyle aslında; hayırlısıyla ikinci çocuğumuzu rabbim erkek nasip ederse 3.düşünmem... ama ikinci kız olursa 3-4 sene sonra tekrar çocuk için çalışmalara başlarız... ve son olur hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…