• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?

canım sadece acıktığı için uyanmıyorlar ki...
benimki dün 10 buçukta (son emme mama vermiyoruz biz) yattı sabah 5.. gaz damlası vermiştim gazlar gelmiş:27:
ondan önceki gün 10 buçuk sabah 7 ama uyumadan ne ağlama gör :52::52::52:sabah gazlı kaka
ben kesinlikle uyandırmıyorum ihtiyacı varsa kalkıyor emmeden altına yapmıyor zaten
ve her bebek ayrı yapıları da beslenmeleri de uykuları da...

Son düzenleme:
Kızlar, bızım doktorumuz bıze biogaia'yı 6 aylık olana kadar kullanın dedi. Hem bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş, hem de allerjik hastalıklara karşı bi miktar koruyormuş bu prebiyotikler. Sizlerle paylaşayım istedim bu bilgiyi.

bebişleri uyumayan sabırlı anneler biraz daha sabredin . benim kızım yarın 4.ayına giriyor artık uykuları düzenli gündüz bile 3~4 saat uyudugu oluyor gece ise 6~7 saate çıktı merak etmeyin sorunlar hep aynı zamanla değişiyor.. sizi öpüyoruz kızımla ve uyuyooruzzzz

Ark kac aylik oldu bebekleeinizde gece ikadar saat uyuyolar ben tlf baglandigim icingoremiyorum da bizimki gece iki saatte bir uyaniui yaaa

kızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...

Cnm sütün nasıl?? Kızımın da kakası 3 hafta yeşl oldu 2 dr gittim 2 side olabilir dedi. Bnm göğsüm çok şişiyordu önsüt çok biriliyordu kızım da şekerli sulu önsütü içip yağlı yararlı arka süte gelmeden doyuyordu , buda bağırsaklarını ağrıtıyordu çok şekerli old için sindirmekte zorlanıyormş kakayı yeşil yapıyormş, bnde her emmeden önce sağdım önsütü, 2dr da yeşil kakanın üşütmekle alası ypok dedi, gaita testi i devlet hastanesinde de yaptr bence yalan yanlış çıkabiliyor

Ark kac aylik oldu bebekleeinizde gece ikadar saat uyuyolar ben tlf baglandigim icingoremiyorum da bizimki gece iki saatte bir uyaniui yaaa

canım benim kızım bugün tam 3. ayını doldurup 4. ayına giriyor,seninki ne kadarlık ?on gün oncesine kadar gündüz uyumuyordu pek gece de o kadar uzun uyumuyordu

canım benim kızım bugün tam 3. ayını doldurup 4. ayına giriyor,seninki ne kadarlık ?on gün oncesine kadar gündüz uyumuyordu pek gece de o kadar uzun uyumuyordu

Cnm benimki daha iki ay 15 gunluk ama geceleri uyuyo iki saatte bi uyaniyo aksamda 8 de yatip 12 de kalkiyo alkaha sukur

OYYY 9 da uyuyan bebek mi varmış:)))
Benimki gece 3 te daha yeni uyuyor:)
gündüz uyumadığından akşama bayılıyor garibim:9:

valla benimkinin kakası da bi ara koyu yeşildi ama hiç böyle bişi gelmedi aklıma.. ayrıca benimki emdikten sonra kusar gibi yapıp geri yutuyor reflü den kastettiğin bu mu?
anaa benimkide emdikten sonra kustuğunu yutuyo, tasarruflu bebekler:9:

canim bizim bebelerin d.tarihi ayni senle benim kız aartik 6~7 saat uyuyor gunduz bile en az 3~4 saat uyuyor elleme bence uyandirma acikinca uyanir

ben özellikle yatarken mama veriyorum tok tutuyor gece uykusu daha uzun oluyor , asla kendi uyanıp acıkmadigindada uyandirmiyorum.
iyi yaa uyandırmıyım bende bundan sonra bari bakıyım birazda böle deniyim napıcak?
kendi uyanırsa iyice uykusu açılıyo sonra zor uyuyor diye onun uyanma saatinden biraz evveli ben kaldırıp mamasını veriyorum o zaman daha çabuk dalıyor tekrar uykuya ama bazende uyumıyacağı tutuyo işte.

aynen :9: 24 haziran doğumluyuz şeker:9::9::81:
işte 1 haftadır fln daha bi iyi sanki, dün normalde 8buçukta bayılıp giderken, 7de uyudu dahada kalkmadı derin uykuya geçti
bende ellemedim akşam mamasını uyusada uyumasada 9-9.30 arası veriyorum hep, 2-3 e kadar uyuyor işte. sonra tekrar doyuruyorum bazen uyuyo tekrar bazen uyumuyor:9:
gündüzleride biraz uyusa keşke, şöle 1er saat fln daha güzel olucak
sonuçta uykuda büyüyo bebekler, 15-16 sa. normalde uyuması gerek ama nerdeeee???

bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?

ayliz bazen 7-8 gibi uyuyup sabaha karşı 3buçuk-4 gibi uyandığı oluyor... ben pek uyandırma taraftarı deilim... aç olsa uyanır...

Dün doktora götürdük oğluşu,gece 6 7 saat uyuması normalmi die sorduk,,o da maksimum 5 saat sonra beslemen gerek dedi ,kan şekeri düşer , beyin hücreleri zarar görebilir dedi,,ama çocuk acıkınca uyanıo zaten kafam karıştı,büyük ihtimal uyanmasa da uyku arası beslerim artık.

Sünneti de bu hafta falan yaptırın dedi lokalle,,sonra genel anesteziyle olurmuş,,ama şimdide çok hareketli bizimki çok canı yanar bence lokalde,kararsız kaldım.

Bizimkinin üçlü aşıdan sonra dengesi bozuldu kızlar ,,üç günde geldi kendine,,doktor dedi tabi ağır gelio üç tane birden,,sağlık ocakları gel git yapmayın die öle yapıolar dedi,,biz ayrı ayrı yapıorus burda dedi.Çok üzüldüm bilsem ayrı ayrı yaptırırdım.Ama komşu da dediki sağlık ocaklarında aşılar taze oluomuş falan.Bu konuda da kafam karıştı:):):37::37::37:

kızlar selammm ,

benim kv nin lokantasi vardi devretmiştitamda bebegim oldugu zaman .

hamileligim boyunca hiç ilgi göstermeyip dogum yaptigim gun hastaneye gelmeyip akabindede kaprisleri devam eden sevgili eşimininde toz kondurmadigi çok muhterem kvem :) hamileliğim boyunca annemin bakacagi ama bebegim doktukdan sonra paylaşamayıp 2 gun annem 2 gun kv baksin diye eşimin kendince aldigi karar sonucunda Rabbim yine adaletini gösterdi ve kv nin devrettiği lokantasini devrettiği kişi geri verdi :33::33::33::32::32::32::32::32::32::32::27::27::27::27::27::46::46::46::46::46:

az once aldik haberi kendimi zor tuttum göbek atmamak için :51::51::51::51::51::51:

dua edin iş bozulmasinda kv lokantasinda işine devam etsin :9::9::9::9::8::8::8::8::8::10::10::10::10::10::10::10:

işte ilahi adalet :nazar::1::16:

gaz için aguline kullanan var mı? izlenimleriniz ne? dün ilk kez onu verdim gazı rahat çıkardı gibi ama biraz daha denemek lazım..

Rotayı bizim doktor da önerdi,,yarın birgün okula başlıcak dedi şimdi olmasa bile o zaman önemli dedi,,happymother farklı şeyler söylemişti ama bu konuda da kafam karıştı:27::27::27::27:

Dün doktora götürdük oğluşu,gece 6 7 saat uyuması normalmi die sorduk,,o da maksimum 5 saat sonra beslemen gerek dedi ,kan şekeri düşer , beyin hücreleri zarar görebilir dedi,,ama çocuk acıkınca uyanıo zaten kafam karıştı,büyük ihtimal uyanmasa da uyku arası beslerim artık.

Sünneti de bu hafta falan yaptırın dedi lokalle,,sonra genel anesteziyle olurmuş,,ama şimdide çok hareketli bizimki çok canı yanar bence lokalde,kararsız kaldım.

Bizimkinin üçlü aşıdan sonra dengesi bozuldu kızlar ,,üç günde geldi kendine,,doktor dedi tabi ağır gelio üç tane birden,,sağlık ocakları gel git yapmayın die öle yapıolar dedi,,biz ayrı ayrı yapıorus burda dedi.Çok üzüldüm bilsem ayrı ayrı yaptırırdım.Ama komşu da dediki sağlık ocaklarında aşılar taze oluomuş falan.Bu konuda da kafam karıştı:):):37::37::37:

bizimkine pek etki etmedi minancık ateş oldu ustunu actım dustu :51:

şu rota virüsü aşısı ağızdan yapılıyorsa biz de yaptırırız ozaman ya normal aşı sandım ben onu:)

bızde bu ay yaptırıcaz inş.

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))

Eklentiler

• $1234678_10200751678856435_880208823_n.webp
    $1234678_10200751678856435_880208823_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
Back
X