Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba,
Bu konuyu yeni goruyorum:))
Ben kasim ve aralik ayinda 2kez asilama yaptirdim,ancak sonuc olumsuz oldu..
Ozellikle 2.de cok uzuldum ben...burdan birbirimize destek destek vermek guzel olacak :))

cnmm o konuda bilgim yok .benim aor hakkım kızımmın zamanındaydı yani ilk çocukta veriyorlarr ffakat 2. çocukta verrmiyorrlar meccburen kesemizi zorrlasada bi şekilde vermeyew çalışıyoruz bu ücretleri bebişlerimize değer

Boncuk1985,ben de ozel doktora gidiyorum..sen asilamani kaca yaptirdin acaba?3.asilamayi yaptirsam mi diye dusunuyorum da.

Boncuk1985,ben de ozel doktora gidiyorum..sen asilamani kaca yaptirdin acaba?3.asilamayi yaptirsam mi diye dusunuyorum da.

hoşgeldinn..ben de 3.aşılama tedavisine bugün başladım..ben de çok üzüldüm özellikle 2.de ama üzüntüm en fazla 2 gün sürebildi çünkü hemen 3.aşılama tedavisine başladım..ben eşimin işi nedeniyle adanadayım,özelde yaptırıyorum,750 tutuyor..istanbulda da bu civarlardaymış orda bir arkadaşım yaptırıyor..ilaçlarla 1.000 e çıkıyor..hayırlı olsun şimdiden..

sperm değerleri

yıkama öncesi

toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16

yıkama sonrası

toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81

değerler gayet iyi naz..müjdeli haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

Kizlar merhaba bende asilamaya basladim listedeyim zaten. carsamba 2ignemi oldum yani ikinci. bana drum menegon yazdi. bu igneyi kullanan varmi icinizde ise yariyormu benim adetim duzenli acaba cok buytup zarari olurmu. yan etkileri beni cok korkuttu. cuma kntrolum var ozamana kadar kafayi yemezsem iyidir. ben bir doz bir su kullaniyorum. gunde bitane. yumurtalimlarim agriyor karnimin yanlari cok garip hissediyorum bunlar normalmi. kizlar cvp yazin ne olur korkuyorum vallahi. bu igneyide ayni saattw vurdurmak gerekiyomu acaba. dra sormayi unuttum cok yogundu. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. nasil ugrasiyoruz insallah bebrklerimize ol desin. catlatma ignesi olarak prengly mi ovitrella mi kullandiniz. pregnly ignesi teklimi uclumu satiliyor. cok sordum ksra bakmayin. umutlarim bosa cikmaz insallah. allah hepimizin kucagini doldursun amin

kızlar bir de belirtilere takılmayın..çünkü hamilelik belirtileri en erken adet gecikmesinden 1-2 hafta sonra başlıyormuş..benim belirti dediğim şeyler (bel kasık ağrısı,göğüs şişmesi,halsizlik,vs) kullandığımız progesteron içeren ilaçlarla ilgili..bende de hepsi oldu..gebe kaldığımızı gösterecek tek şey 14.günde yapılacak kan testi..bazı arkadaşlar idrar testi yaptırmış pozitif çıkmış ancak idrar testinde çift çizgi görüp kan testi negatif çıkanlar da var..idrardaki doğru pozitif sonuç ancak beklenen idrar tarihi geçtikten sonra oluyor..
tabiki herkes nasıl isterse öyle yapacaktır..ama ben bildiğimi paylaşmak istedim..
umarım bu topic güzel haberlerle dolar tez zamanda..

Kizlar merhaba bende asilamaya basladim listedeyim zaten. carsamba 2ignemi oldum yani ikinci. bana drum menegon yazdi. bu igneyi kullanan varmi icinizde ise yariyormu benim adetim duzenli acaba cok buytup zarari olurmu. yan etkileri beni cok korkuttu. cuma kntrolum var ozamana kadar kafayi yemezsem iyidir. ben bir doz bir su kullaniyorum. gunde bitane. yumurtalimlarim agriyor karnimin yanlari cok garip hissediyorum bunlar normalmi. kizlar cvp yazin ne olur korkuyorum vallahi. bu igneyide ayni saattw vurdurmak gerekiyomu acaba. dra sormayi unuttum cok yogundu. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. nasil ugrasiyoruz insallah bebrklerimize ol desin. catlatma ignesi olarak prengly mi ovitrella mi kullandiniz. pregnly ignesi teklimi uclumu satiliyor. cok sordum ksra bakmayin. umutlarim bosa cikmaz insallah. allah hepimizin kucagini doldursun amin

ben pregon kullanıyorum..günün aynı saatinde yapmak gerekiyor..benim de adetlerim düzenliydi, günde ne kadar doz verdi,ağrı olması normal yumurtalarının büyüdüğüne işaret,ilk kontrolü kaç gün sonra verdi,çatlatma iğnesi ovitrellaydı benim..tek dozdu..

hoş geldin canım :).... inşaallah hislerin doğrudur.. evet haklısın saçma ama seni de anlıyorum düşün o bebekli insanları ortamları daha ne kadar görmeye dayanabilirsin ki inşaallah ona gerek kalmadan hamiş olursun... biz de aynı özlemle bekliyoruz burada...:)) inşaallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.. ben de 5 ocakta ilk aşılamamı oldum beklemedeyim

Ne zaman alicaksim sonucunu? Insallah hamissindir canim :) bize guzel haberlerini verirsin.. Kac gunde belli oluo hamile kalip kalmadigin..

ilk aşılamam benim tuttu canım aşılamamın 15 gün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı..kasıklarda ağrı normal bendede vardı avucun için bişey diyemicem canım bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyordum aşılamadan sonra 1 haftada belirtilerim başlamıştı zaten ben çok umut bağlamak istememiştim..gün içinde gelip giden bulantılar göğüslerimde çok fazla şişlik ve ağrı sırt ağrısı kasık ağrısı ve çok sık idrara çıkıyodum bunların hepsi zaten gebeliğe işaretmiş ben tedavi yüzünden olduğunu sanıyodum taki gebeliğim kesinleşene kadar seninde sonucunu öğrenmene az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah sende hamişsindir :)

aylincim teşekkür ederim bende hiç sırt ağrısı yok sanırım tutmadı ctesi test günü ama hiç umudum yok niyeyse hiç içime doğmuyo:(

merhaba , ben de 5 ocakta aşılama oldum canım aynı şeyler bende de var adet belirtileri şimdiye kadar olmadı ama ara ara değişik bi ağrı giriyo pek umutlanmak istemiyorum ayın başına kadar eğer kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum inşaallah rabbim herkesin hepimizin gönlüne göre versin

aynı zamanda aşılama olmuşum hiç test yapmıycanmı adet olana kadar mı bekliycen merak etmiyomusun canım en azından rahatlardın olumlu veya olumsuz canım ya

ben de aranıza yeni katıldım. bu ay aşılama tedavisine başladık. adetimin 5. günü serepone kullanmaya başlıcam. bu gün 3. günü adetimin. 6. günü doktor kontrolüm var. yumurtaların büyüklüğüne bakacak dr. dün doktora gittiğimizde doktor 6 tane yumurta oluşmuş bir tanesi 6 mm, 7mm,9 mm ve 4mm büyüklüğünde yumurtalar oluşmuş. eşimin değerleri de iyi. o yüzden sadece hap kullanman yeterli dedi. bnm kafama takılan ise aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan pek bi fark yok sanırım. sonuçta spermler gene rahim ağzına veriliyormuş. o yüzden pek umutlu değilim. ama hayırlısı artık. zaten ihtimal yüzden 10-15 miş. bakalım. biz 2,5 yıllık evliyiz. tüp bebek için şartlar tutmuyor. o sürede boş durmayalım diye denemeye karar verdik. ilk defa deniyoruz. eşim umutlu ama ben değilim. allah hepimizin derdine çare olacak neyse bizi onunla en kısa sürede karşılaştırsın.

merhaba canım.ben gonal f kullandım.farklıydı.ama doktorum hergün mutlaka aynı saatte yap demişti. o yüzden sende dikkat et bence.benim de adetlerim çok düzenli.yumurtlamada problem yok.o iğneller daha kaliteli yumurta oluşturmak için veriliyor.korkma ben 7 gün oldum sadece 1 tane kaliteli yumoş oldu.ikinci o kadar iyi degildi.çatlatma .ğnesi ovitrelle oldum. inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır

ben de aranıza yeni katıldım. bu ay aşılama tedavisine başladık. adetimin 5. günü serepone kullanmaya başlıcam. bu gün 3. günü adetimin. 6. günü doktor kontrolüm var. yumurtaların büyüklüğüne bakacak dr. dün doktora gittiğimizde doktor 6 tane yumurta oluşmuş bir tanesi 6 mm, 7mm,9 mm ve 4mm büyüklüğünde yumurtalar oluşmuş. eşimin değerleri de iyi. o yüzden sadece hap kullanman yeterli dedi. bnm kafama takılan ise aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan pek bi fark yok sanırım. sonuçta spermler gene rahim ağzına veriliyormuş. o yüzden pek umutlu değilim. ama hayırlısı artık. zaten ihtimal yüzden 10-15 miş. bakalım. biz 2,5 yıllık evliyiz. tüp bebek için şartlar tutmuyor. o sürede boş durmayalım diye denemeye karar verdik. ilk defa deniyoruz. eşim umutlu ama ben değilim. allah hepimizin derdine çare olacak neyse bizi onunla en kısa sürede karşılaştırsın.

merhaba canım.hoşgeldin.öncelikle yapılacak aşılaman şimdiden hayırlı olsun diyelim .çok yumurtan olmuş.inşallah bu yumurtalar aşılamanın iptal olmasına neden olmaz.en fazla 2 yumurta varken aşılama yapılıyor die biliyorum.gerisi çok riskli.çogul gebelik tutar die yapmıyorlarlar.en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar zaten.umutsuz olma.benim eşimin morfolojisi sıfır olduğu halde umudum var.Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye

aynı zamanda aşılama olmuşum hiç test yapmıycanmı adet olana kadar mı bekliycen merak etmiyomusun canım en azından rahatlardın olumlu veya olumsuz canım ya

canim evet wma o zaman olumsuz durum oldugunda daha cok uzulurum zaten hamissek adet olmayiz :) pazartesi de adet gunum bakalim insaalahhh

Ceycey hoşgeldin..sizin problem neydi..

limonportakal hoşbuldum canım bzde problem polikistik over ama adetlerim düzenli yumurta oluyo çatlıyo bebek olmuyo doktor polikistik over etken değil sebepsiz infertilite diyo bakalım hayırlısı sizin probleminiz ne

kızlarrrrrrrr aşılamam oldu bugün...14 gün sonra belli olacakmış.tabi kırmızlar o zamaan kadar gelmezse gelmezse...saat 10 da dediler ama ancak 11 de yapılabildi aşılamam.ağrım oldu ne yazık ki..kısa bi çığlık attım ama o kadar olacak herhalde.yarım saat masada yattım.sonra koşa koşa tuvalete gittim. bakalım inşallah tutar

canımm aşılaman hayırlı olsun rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah müjdeli haberler verirsin inşallahhhhh :)) benimde günüm yaklaştı adet belirtisi bile yok ayın 19 u günüm ama hafta sonuna denk gelyo pazartesi gidip kan verecem tabi kırmızılar gelmezseeee :)))) gelirse de en azından o tahlil stresini yaşamam hayırlısı artık bakalım

Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde 5 yillik evliyim 12 haftalik bir dusugum 32 haftalikta bebegimi kaybettim cok zor gunler yasadim 1 yildir kndime gelmeye calisiyorum . Temmuz 2012 den beri korunmuyoruz ama bu seferde cocugumuz olmuyo oncekilerde hemen olmustu sorunum kanimda pihtilasma var ve bunu kaybimdan sonra bulabildiler hamile kldigimda 9 ay boyunca igne vurulacakmisim.
3 aydir femara kullaniyorum bu 3. Ayim olmazsa asilama demisti doktorum ama asilama tutat mi sansi cok mu normale gore onu bilmiyorum istanbul avrupa yakasinda oturan ve yaptiran varsa bana yardimci olabilir mi??

Back