- 5 Mayıs 2020
- 13.233
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.821
- 548
Süt yapan her şey gazlı şeyler zaten. Ben hiç kısıtlamadım öyle de kolikti böyle de.Bana ilk üç ay dikkat et dediler bende dikkat ettim.
bulgur pilavı süt yapar dedikleri için hep yemiştim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt yapan her şey gazlı şeyler zaten. Ben hiç kısıtlamadım öyle de kolikti böyle de.Bana ilk üç ay dikkat et dediler bende dikkat ettim.
bulgur pilavı süt yapar dedikleri için hep yemiştim.
Ye bi şey olmazAma cidden kuru fasülye hiç yemedim.
Üç ay dır.
Mercimekli pilav
Mercimekli köfte hep dikkat ettim.
Asıl sorum şu
Bundan sonra nasıl yapayım?
Antepte tam tersi süt yapar diyorlar.Süt yapan her şey gazlı şeyler zaten. Ben hiç kısıtlamadım öyle de kolikti böyle de.
Yakında dener yerim.Ye bi şey olmaz
Bulgurdaki ve patatesteki gaz mercimekte yok Seda. Hele hazır paket yemeklerdeki gaz hiçbirinde yok.Ama cidden kuru fasülye hiç yemedim.
Üç ay dır.
Mercimekli pilav
Mercimekli köfte hep dikkat ettim.
Asıl sorum şu
Bundan sonra nasıl yapayım?
Bulgur pilavı soğan yeşillik bunlar da süt yapar ama mercimekten daha gazlıdır mesela. Ye bi şey olmaz büyümüş zaten artıkAntepte tam tersi süt yapar diyorlar.
köfte falan pilav
Tavuk gibi.
Aslında o saydıklarını eşim alıyor.Bulgurdaki ve patatesteki gaz mercimekte yok Seda. Hele hazır paket yemeklerdeki gaz hiçbirinde yok.
Arada menü topiğine bakıyorum, nugget falan götürüyorsun.
Madem bu kadar dikkat ediyorsun, hazır nugget, tavuk döner ya da paket çorbaları neden tüketiyorsun?
Hiç mi şişlik falan yapmıyor, menülerini okuyunca bende gaz oluşuyor yav, şiştim.
4 aylık oldu evetBulgur pilavı soğan yeşillik bunlar da süt yapar ama mercimekten daha gazlıdır mesela. Ye bi şey olmaz büyümüş zaten artık
Ama bana var dendiiAslında o saydıklarını eşim alıyor.
bazen fikir gelmeyince aklıma öyle değerlendirtmiştim. Bana patateste gaz var demediler ailedekiler cidden
Tavukta bi şey yapmaz dediler .
Tavuk bir şey yapmaz, ama hazır işlenmiş olanlardan bahsetmiyorum.Aslında o saydıklarını eşim alıyor.
bazen fikir gelmeyince aklıma öyle değerlendirtmiştim. Bana patateste gaz var demediler ailedekiler cidden
Tavukta bi şey yapmaz dediler .
Cennam ben kacırdım yine bakayım nevosuma sorayım bi kalmıs mı bişeyler
Günü,saati belliydi aslında ama,yoğundun herhalde dene bakalım canım,belki kalmıştır bir şeyler.Cennam ben kacırdım yine bakayım nevosuma sorayım bi kalmıs mı bişeyler
Almayız tamam..Tavuk bir şey yapmaz, ama hazır işlenmiş olanlardan bahsetmiyorum.
Onlardaki koruyucu olarak kullanılan kimyasallar hiçbir şeyde yok. Sana da bebeğine de zararlı.
Al bütün tavuk, parçala pişir. Nugget mı istedi canın, tavuk göğsü al içine soğan, baharat, sarımsak, galeta unu koy rondoda çek. Al sana tavuk köftesi.
Hazır paket ürünü sokma artık evine yav, yeter Umut’a yazık. İnan size üzülmüyorum, o bebeğe yazık.
hımm.Ama bana var dendii
Ne anladın Yurdagül?Almayız tamam..
Anladım
Hazır paketli gıda iyi değilmiş.Ne anladın Yurdagül?
Anlatsana biraz, anladığını anlayayım?
Her gün paylaştığın menülerine bakacağım o topikte, yakınımda olsan vallahi döverdim.Hazır paketli gıda iyi değilmiş.
Onlara dikkat edilicek.
Evde orjinal daha sağlıklı yiyecekler ayarlanacak..
peki.Her gün paylaştığın menülerine bakacağım o topikte, yakınımda olsan vallahi döverdim.