Heyy kizlarr beni de alin aranizaa.. Bizde 4 yillik evliyiz. Ilk sene bebek istemiyorduk dogum kntrl haplari kullandim. Sonra ne zmn bebek sahibi olmaya karar verdik olmadi bi turlu. Dediler ki haplarin etkisi zor gecer, vucuttan atilmasi zor oluyor. Herkes baska turlu konusup moralimizi bozdu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( ne alakasi var haplarla? Bunca kisi hap aliyor sora hamile kaliyor. Iste cahile laf anlatmak zordur derler ya.. Her kafadan bir ses cikti.. Esimde sperm sayisi azdi. Ve hareketlilik yoktu. Dr'a gittik 1 sene ilac kullandi sayisi yukseldi ama hareketlilik biraz yukselmis. Esim tup bebek yapalim dedi. Onu da ben istemedim. Biliyorum sacma gelicek ama sanki benim evladim diilmis gibi geliyor o da bana. Biliyorum cok sacma ama Allahim normal yolla olsun istiyorum o da bir turlu olmuyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( ben istiyorum ki birgun bakayim adetim gecmis olsun test yapiyim ve havalara ucayim.. Ama yasayamadik o sevinci hala :-(
Sora bu asilamayi deneyelim dedik.. Care kalmadi.. Esimin sperm sayilari yukselince bugun doktora gittik. Bu ay adetimden sora asilama yaptiricaz artik.. Hem moralim bozuk hem biraz mutlu ve umutluyum.. Hem korkuyorum bole garip duyguar icindeyim su an.. Gitmedigimiz doktor kalmadi.. Biz bide yurtdisinda yasiyoruz. Yurtdisinda bole seyler hem daha guvenli garanti emin derler ya.. Inanin kendi ulkemin doktorlarina kurban olsun burdakiler.. Hepsi para tuzagi.. Turkiyede bole seyler daha ilerledi artik hicbise eskisi gibi degil ki.. Ben cok korkuyorum kizlar.. Aranizda yaptirmis olan var mi 2. Deneyimi olan? Yani biliyorum garantisi yok asilamanin da ama insallah Allah'im karnima dusurur o minicik bebegimi.. Bugun gittim herkesin ya cocugu var pusetinde ya karni sis.. Dedim ne guzeller hepsi.. Sora esime baktim elini tuttum,, ben inaniyorum icimde bir his var.. Kendimi ne alaka bugun hamileymisim gibi hissediyorum
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
) asilama yaptiricam ya herhalde ondan ne biliimm..