Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende sorun yok.sorun eşimdeydi.eşimin morfolojisi sıfır.o gördügün değerler yıkama sonrası değerler.yani yıkanmadan önce ileri hareketli %16 çıkmış düşük sayılabilir.özel işlemden gecince yükseliyor değerler.en iyi spermleri seciyolar
Arkadaşlar çok korkuyorum yarın aşılamam var bide bana çifte aşılama yapılcak hem 18 hemde 19 unda endişeliyim acırmı dıye olurmu diye offff :18:
Arkadaşlar çok korkuyorum yarın aşılamam var bide bana çifte aşılama yapılcak hem 18 hemde 19 unda endişeliyim acırmı dıye olurmu diye offff :18:
limonportakal hoşbuldum canım bzde problem polikistik over ama adetlerim düzenli yumurta oluyo çatlıyo bebek olmuyo doktor polikistik over etken değil sebepsiz infertilite diyo bakalım hayırlısı sizin probleminiz ne
benmde polıkıstlık ower canmasılamada sansımız %10 ama ınsallah o sansları aşarızzzzzzzzzzz
inşallah canım inşallahhhhh allahtan ümit kesilmez onun herşeye gücü yeter. ona sığınıp bekliyorum.
inşallah canım inşallahhhhh allahtan ümit kesilmez onun herşeye gücü yeter. ona sığınıp bekliyorum.
yok canım ben gecen ay tedavı oldum 3 yumurta vardı ve kalıtelıydı progestanım 33.8 cıkmıstı ama olmadı subatta olucaz asılama beklıyorummmm
kızlar bir de belirtilere takılmayın..çünkü hamilelik belirtileri en erken adet gecikmesinden 1-2 hafta sonra başlıyormuş..benim belirti dediğim şeyler (bel kasık ağrısı,göğüs şişmesi,halsizlik,vs) kullandığımız progesteron içeren ilaçlarla ilgili..bende de hepsi oldu..gebe kaldığımızı gösterecek tek şey 14.günde yapılacak kan testi..bazı arkadaşlar idrar testi yaptırmış pozitif çıkmış ancak idrar testinde çift çizgi görüp kan testi negatif çıkanlar da var..idrardaki doğru pozitif sonuç ancak beklenen idrar tarihi geçtikten sonra oluyor..
tabiki herkes nasıl isterse öyle yapacaktır..ama ben bildiğimi paylaşmak istedim..
umarım bu topic güzel haberlerle dolar tez zamanda..
Kizlar merhaba bende asilamaya basladim listedeyim zaten. carsamba 2ignemi oldum yani ikinci. bana drum menegon yazdi. bu igneyi kullanan varmi icinizde ise yariyormu benim adetim duzenli acaba cok buytup zarari olurmu. yan etkileri beni cok korkuttu. cuma kntrolum var ozamana kadar kafayi yemezsem iyidir. ben bir doz bir su kullaniyorum. gunde bitane. yumurtalimlarim agriyor karnimin yanlari cok garip hissediyorum bunlar normalmi. kizlar cvp yazin ne olur korkuyorum vallahi. bu igneyide ayni saattw vurdurmak gerekiyomu acaba. dra sormayi unuttum cok yogundu. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. nasil ugrasiyoruz insallah bebrklerimize ol desin. catlatma ignesi olarak prengly mi ovitrella mi kullandiniz. pregnly ignesi teklimi uclumu satiliyor. cok sordum ksra bakmayin. umutlarim bosa cikmaz insallah. allah hepimizin kucagini doldursun amin
canım ben aşılama olduktan tam 15 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı doktorumu aradım hemen gel kan ver dedi kanımda pozitif çıktı yani gebesin dedi doktorum ve yukarıda yazdığın bütün belirtileri yaşadım ilaçların yan etkisini bildiğim için hiç umudum yoktu ama hamile olduğumu öğrendiğim gün yaşadığım mutluluğu anlatamam rabbim bekleyen herkese aynı duyguyu yaşatsın inşallah.... Benim ilk aşılamam bunuda belirteyim moral çok önemli ilk aşılama tutmuyor diye bişeyde yok arkadaşlar umudunuzu yiitirmeyin hep iyi düşünün rabbim ol derse olur zaten
bende ilk defa duydum ama olsun dedim 2. aşılama yüzde 3 yüzde 4 artırıyormuş bende kabul ettim gebze anadolu sağlık merkezi doktorum ebru öztürk tek aşılama olsaydı 850 tl olcaktı 2 . aşılamayla beraber 1085 tl fiyatı hayırlısı olsun Allahım merhamet etsin
limonportakal hoşbuldum canım bzde problem polikistik over ama adetlerim düzenli yumurta oluyo çatlıyo bebek olmuyo doktor polikistik over etken değil sebepsiz infertilite diyo bakalım hayırlısı sizin probleminiz ne
Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun bnde 5 yillik evliyim 12 haftalik bir dusugum 32 haftalikta bebegimi kaybettim cok zor gunler yasadim 1 yildir kndime gelmeye calisiyorum . Temmuz 2012 den beri korunmuyoruz ama bu seferde cocugumuz olmuyo oncekilerde hemen olmustu sorunum kanimda pihtilasma var ve bunu kaybimdan sonra bulabildiler hamile kldigimda 9 ay boyunca igne vurulacakmisim.
3 aydir femara kullaniyorum bu 3. Ayim olmazsa asilama demisti doktorum ama asilama tutat mi sansi cok mu normale gore onu bilmiyorum istanbul avrupa yakasinda oturan ve yaptiran varsa bana yardimci olabilir mi??