Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
naptın erdemliii kurtulmuşun aşılamadan korktuğun gibimiymiş ?

çok şükür kurtuldum yaa kendini sıkmadığın sürece çok canın yanmıyor hepinizin dediği gibi kendini kasmamak gerekiyor şimdi bekliyorum bakalım inşallah bi hayırlı haberde ben veririm size

kızlar 18 ocakta test günüm vardı ama dün kanamam oldu :43::43::43: adet olmuşum çok umutluydum ama olmadı :14::14::14:

bugün doktora gittim tüp bebeğe geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerinizi alırım

kızlar 18 ocakta test günüm vardı ama dün kanamam oldu :43::43::43: adet olmuşum çok umutluydum ama olmadı :14::14::14:

bugün doktora gittim tüp bebeğe geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerinizi alırım
canım bu gibi durumlarda cümle kurmayı beceremiyorum ben...üzgünüm sadece.inşallah tüp bebekle gelir bebegin
ince çubuğu bizmi alıyoruz

evet canım..ince çubuğu artı o alet var ya hani...adını getiremedim.makas gibi hani açıyor orayı :17: onu da biz alıyoruz.artı eşinin spermlerinin konabilecegi 2 adet şırınga...hepsine 37 buçuk tl verdim.en pahalısı o ince cubuk

kızlarrrrrrrr aşılamam oldu bugün...14 gün sonra belli olacakmış.tabi kırmızlar o zamaan kadar gelmezse gelmezse...saat 10 da dediler ama ancak 11 de yapılabildi aşılamam.ağrım oldu ne yazık ki..kısa bi çığlık attım ama o kadar olacak herhalde.yarım saat masada yattım.sonra koşa koşa tuvalete gittim. bakalım inşallah tutar

kızlarrrrrrrr aşılamam oldu bugün...14 gün sonra belli olacakmış.tabi kırmızlar o zamaan kadar gelmezse gelmezse...saat 10 da dediler ama ancak 11 de yapılabildi aşılamam.ağrım oldu ne yazık ki..kısa bi çığlık attım ama o kadar olacak herhalde.yarım saat masada yattım.sonra koşa koşa tuvalete gittim. bakalım inşallah tutar

canım geçmiş olsun o kadar gerilecek bişey yokmuş değil mii? inş bebişlerimiz gelir bizee benimde bugün 3. günüm kasıklarda hala ağrı devam ediyor ben ilk gün yatıım dinlendimm ama şimdi günlük rütin işler yapıyorumm :D bakalım ne olucakk bekliyoruz sadece...

kasıklarda ağrı var regl ağrısı gibi daha öönceden gelme gibi olasılığı var mı benim adet tarihim 28 ocak bakalım ne olucakkk...

arkadaşlar aşılama olupta tutanlar benim 12. günüm fakat son iki gündür kasıklarda ara sıra ağrı oluyo bide avcumun içi yanıyo gece zor yatıyorum sıcak basıyo gündüz pek yok ateş

kızlaaar eşlerinizin yıkama sonrası sperm değerleri nasıl çıkmıştı?

bana bişey sölemediler neden bilmiyorum zeynep kamilde pek fazla bir açıklama yapmıyolarr senin nasıl çıktıı ..

sperm değerleri

yıkama öncesi

toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16

yıkama sonrası

toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81

sperm değerleri

yıkama öncesi

toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16

yıkama sonrası

motolite %81

canım gayet iyimişş :) hadi hayırlısıı .. inş tutunur annesineee .... ama benim içimde bir his var senin tutucak bu ayyy .....:)

sperm değerleri

yıkama öncesi

toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16

yıkama sonrası

motolite %81

yıkama öncesi

toplam sayı 49 milyon
motolite %62

yıkama sonrası

toplam 52 milyonn sperm.
motolite %98[/QUOTE]

senin kasıklarda ağrı var mı canımm .. benim hala ağrıyor yaa ...
evet canım halla ağrım var.batma şeklinde.ama benim daha bugün 1.günüm
yıkama öncesi

toplam sayı 49 milyon
motolite %62

yıkama sonrası

toplam 52 milyonn sperm.
motolite %98
[/QUOTE]

canım maşallahhh.gördüğüm kadarılya değerleriniz süper..bence senin kesin tutacak :nazar::49:

Back