• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm hamilesin bakıyorum allah bağışlasın bebişini...nasıl kaldın doğal yollamı yoksa bi denemen oldumu?

nazcııımmmm tebrik ederim canım uzun zamandan beri girmiyordum, bi baktım bebiş yolda hayırlı uğurlu olsun cnm, Allah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin :) bnm ki erkekmiş senin fındık belli ettimi kendini:)

hayirlisi neyse o olsun senin icin bende 2 defa yaptirdim ise yaramadi simdi ne yapacagimi bilemiyorum offfffff

merhaba kızlar...yeni görüyorum yazdıklarınızı.kusura bakmayın yaaa....çok şükür bebişimiz yolda. inşallah sağlıkla kucagımıza alırız.bizim doğal yoldan oldu.eşimde morfoloji problemi vardı.ama rabbim ol dedikten sonra morfolojiymiş spermmiş yumurtaymış hepsi hikaye..bol bol dua edin.meryem suresi çok büyük bir sureymiş.41 gün arka arkaya okunuyor.21.gün güzel haBeri aldık.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.cinsiyetini henüz bilmiyoruz melegimin...kısmet..Rabbim ne nasip ederse kabulümüz....:emir_bebek:

kızlarr neler yapıyorsunuz ben sürekli giriyorum sayfaya ama kimse bişey paylaşmıyor artık :( ben 8 ci ayıma girdim şükürler olsun oğluşumun gelmesine az kaldı sizler ne yaptınız

az kalmış...rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..benim de kızım ocak ortası gelecek inş

az kalmış...rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..benim de kızım ocak ortası gelecek inş

sağol canım aminnnn hepimize inşallah ::))kasımın son haftası gelecek oğlum allah bir sıkıntı vermezse inşallah ....senin gebeliğin hayırlı olsun naz cım benim gibi kendiliğinden gebe kalmıştın değilmi ?

uzun zamandır bakmıyordum topiğe hepinze hayırlı olsun kızlar, Rabbim uğraşan isteyen herkese nasip etsin. bende 2. aşılamadan 1 ay sonra normal hamile kaldım.. 20. haftamdayım Şükürler olsun... Oğluşum geliyormuş Allah izin verirse.

Yok canım imkansız silikte olsa çok aşırı regl geliyor bunun üzerine başka bişey olmaz hayırlısı buymuş seyda ile bana bu ay nasip değilmiş başka bahara artık hep sevinçle bekleyip 1 günün regl isi gercekten herşeyi yıkmaya yetiyor inşallah bizden kalanı bagri hüsranla karşılaşmaz benim görüşüm bayagı bir agır vuruyor

elif 8686 seni çok merak ettim hamile kaldınmı diye eğer yazımı görürsen mutlaka cevap bekliyorum

desenize aşılamalarımız çoğumuza uğurlu gelmiş :) bende aşılama olduktan 1 ay sonra normal yolla hamile kaldım ..

bende 2. aşılamadan 2 ay sonra hamile kaldım doğal yoldan..tüp bebek raporumz çıkmıştı..gerek kalmadı şkürü

Malesef Canım Olumsuz Benım için Büyük Yıkım Oldu Doktorum Fazlasıyla Teselli Verdi Bu Sefer 2 Embiyo Transfer Edecek Yaş 27 Gene Kısmet Olmadı :(

aşılama süreçlerini bitirip tüp bebek aşamasına mı geçtiniz hadi inşaallah bu sefer nasip olsun bebeğin önce rahmine sonra kucağına gelsin inşaallah

Dur hemen stres yapma. İnşallah tutar

01-03-2013, 08:01
ya iyide büyü bozmak dedeye ihtiyacı yok hiç kimsenin emin olun ki hadisi şeriflerde bildirior amenerrasülü, ayetel kürsi, nas ve felak sureli büyüden koruyan dualardır.. O büyü bozuyo dedigniz kişiler ne yolarda bozuolar biliomusunuz o büyüleri onlara bozuos deidkleri yollar cinler aracılıgı ile yapılıo ve hiç bir cin dogru yoldan yapmas bu işi şirke sokar küfre sokarak yapar nedir yöntemi dedeler yazar kagıda kuran ayteleirni size derler üstüne işe yok üstüne bas suya sok tuvalete at yöntemler hep böledir lütfen bu tür şeyleri kurandan halledin cinler ve cözümleri hakında zaten ayet ve hadislerde bildirilmiştir her şey ve her yöntem degmes o dedeye bu neneye gidp okadr para vermeye... Ve allah ayetlerinde dioki benim ayetlerimi az bir paha karsılıgı satmayın... Ama o ikişi ne yapıo alahın ayetini okumak için sizden ücret alıo buda ne olio insanı alah korusun dinden bile cıkarıo... Dikatli olun lütfen...

Nergıs sana ulasmaya calısıyorum huseyın dede hakkında ama ulasamıyorum lutfen arkadaslık ıstegımı kabul et

Kartal köprüsünün orada canım

He bu arada otobüs parası bizden çıkıyor normal şehirler arası bilet kesimi gibi yani dedenin kendi otobüsü değil
Erenler turizm otobüsleri gidiyor ayrıntısı aşagıda yazıldıgı gibi

Alevi Dedesi Hüseyin Çelik, büyü avcısı olarak tanınıyor. Hüseyin Dede, büyüleri bozmak için her hafta sonu İstanbul’dan Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine otobüslerle sefer düzenliyor.

Yolculuk Eren Turizm’le

İstanbul’da oturan Atatürkçü Alevi dedesi Hüseyin Çelik, amansız bir büyü avcısı. Büyülere savaş açan Hüseyin Dede, büyü bozdurmak için kendisine başvuranlarla her hafta 800 kilometre yol tepip Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gidiyor. Tempo dergisinin haberine göre, ‘Erenler Diyarı’ olarak bilinen Hacıbektaş’a düzenlenen bu ilginç seyahat Hüseyin Dede’ye ait Eren Turizm’in otobüsleriyle yapılıyor.

Hızlı Ziyaret Turu

Büyü seferi, Cuma gecesi saat 21.00 başlıyor. Yolculuk 10 saat sürüyor. Kendisi de otobüs şoförü olan Hüseyin Dede 10 saat boyunca direksiyon sallıyor. Hacıbektaş’a varıldıktan sonra ilk iş Beştaş’lara gitmek. Burada, Hac’daki şeytan taşlama gibi büyük bir taş taşlanıyor. Daha sonra başka bir taşa taş yapıştırılıyor. Dilek ağacına çaput bağlanıyor, türbeler geziliyor, Deliklitaş’a gidiliyor, çeşitli çeşmelerden sular alınıyor.

Hacıbektaş’a Gitmek Şart
Saat 18.00’de Hüseyin Dede, cem evinde konuşmaya başlıyor. Cem evine getirilen 5 kurbanlık koyun kesiliyor.[size=] [/size] Saatler gece 02.00’yi gösterdiğinde ziyaretçiler pişirilen kurban etlerini yiyor. Sonra da dönüş yolculuğu başlıyor. Son olarak Hacıbektaş’tan alınan su, kilit ve toprak, okuyup üflemesi için Hüseyin Dede’ye götürülüyor. Hüseyin Dede büyü bozdurmak isteyenlerin mutlaka Hacıbektaş’a gitmesi gerektiğini söylüyor.

8 Saat Konuşuyor

* Hüseyin Dede büyü yapmıyor, sadece yapılmış büyüleri çözüyor.
*Hacıbektaş’a gidiş dönüş ücreti kişi başı 70 YTL. Bir de kesilen kurban için 5 YTL ödeniyor.
*Hacıbektaş’ta türbe, dilek ağacı, sadece günahı olmayanların içinden geçebildiğine inanılan Deliklitaş gibi yerler ziyaret ediliyor.
*Büyü için başvuranların Hacıbektaş’taki belli noktalardan su almaları zorunlu.
*Sular pet şişelere koyuluyor, ağzı açılmadan İstanbul’da Hüseyin Dede’ye götürülüyor.
*Cem evindeki sohbet 7-8 saat sürüyor. Kurban kesimi ve semah gösterisiyle bitiyor.
*Büyü seferine her yaştan ve meslekten insanlar katılıyor. Her seferde 150-200 kişi oluyor.

13 Ocak 2006 Cuma
Posta Gazetesi
Hazırlayan: Tuncer Tunçer

Tabi ki önce modern tıbba başvurmak gerekiyor fakat tıbbi bir sorun bulunamadığı takdirde dedeye gidilebilir kesinlikle. Hüseyin dede bir tane.

Back