Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4 OCAKTA AŞILAMAM YAPILMIŞTI vee vee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm beta değerim 145 rabbim bu mutluluğu ve devamını herkese yaşatsın inş umudunuz hiç kesmeyin hiç 3 yıl uğraşın sonundaaaaa hamileyimmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46:

çok sevindikkkk allah analı babalı büyütsün :52:canım benim aşılamada 4 ocakta yapıldı ama bana cumartesi gel dediler off yaa:(((

çok sevindikkkk allah analı babalı büyütsün :52:canım benim aşılamada 4 ocakta yapıldı ama bana cumartesi gel dediler off yaa:(((

cnm ben 3 gündür evde idrar testi yaptım kafam sarmadı 3-4 tane test aldım 5 saat çişimi tututp yaptım hepsindede çift çizgi gördüm ama kanda görene kadar inanamadım

hadı yaa ozaman senın kesınlıkle tutar asılaman canımmm esının degerler süper cunku.. benım sorun bende o yuzden zorr yaniii :2:

canım ağzından bal damlıyor ama eşimin morfoloji sıfır.ben tutmazsa şaşırmıcam..sende takma kafana. bence olur niye olmasın...bende erkek sorununda işin daha zor olduğunu düşünüyorum.:26:

Kizlar,su cuma saatinde dua ettim,dilerim allah hepimize saglikli hayirli ömürlü yavrularimizi bize versin.
Limonportakal'cim hosbuldum:))
Bu konulari kimse ile konusamiyorum.ama burada birbirimizi anliyoruz,beni rahatlatiyorsunuz.
2 asilamamda da hap ile yumurta buyuttuk.ortada bir sebep yok sayilir.sperm degerlerimiz normal sinirlara yakin,biraz da sayi,ileri hareketlilik fazla olsa daha iyi olacak ama neyse....
1 ay ara verdik,dr 3.de igne kullanicaz dedi.
Kismet belki bu dinlenme ayinda olur belki:)))
Hamile arkadaslar hayirli olsun,darisi basimiza.

merhaba arkadaşlar bende bayadır uyeyim ama genellikle yazdıklarınızı okuyodum dayanamadımneyse hikayeme başlıyım.4 yıllık evliyim hiç korunmadık 1sene geçtikten sonra tedavilere başladık doktorlar hastaneler bi koşuşturmadır gidiyodu en son bi doktor buldum ayın başında tedavi başladı bende bi sorun yok eşimde sorun vardı 2 kutu menogon kullandım 19.6 mmlik bi yumurta büyüdü en son muaynemde ovitrelle çatlatma iğnemi vurdu dünde saat 12:30 gibi ilk aşılamamı oldum doktor herşey normal aşılama için güzel yumurta ve sperm elde ettik dedi.eşim çok umutlu ben tedirginim biraz rahatlıkla ya tutmazsa diyebiliyorum daha 2. günüm nasıl geçicek zaman kara kara onu düşünüyorum.allahım olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde banada

merhaba arkadaşlar bende bayadır uyeyim ama genellikle yazdıklarınızı okuyodum dayanamadımneyse hikayeme başlıyım.4 yıllık evliyim hiç korunmadık 1sene geçtikten sonra tedavilere başladık doktorlar hastaneler bi koşuşturmadır gidiyodu en son bi doktor buldum ayın başında tedavi başladı bende bi sorun yok eşimde sorun vardı 2 kutu menogon kullandım 19.6 mmlik bi yumurta büyüdü en son muaynemde ovitrelle çatlatma iğnemi vurdu dünde saat 12:30 gibi ilk aşılamamı oldum doktor herşey normal aşılama için güzel yumurta ve sperm elde ettik dedi.eşim çok umutlu ben tedirginim biraz rahatlıkla ya tutmazsa diyebiliyorum daha 2. günüm nasıl geçicek zaman kara kara onu düşünüyorum.allahım olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde banada

hiç moralini bozma hakkımızda hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebişleri alırız benim sonucum yarın belli oluyo bakalım ne olacak

4 OCAKTA AŞILAMAM YAPILMIŞTI vee vee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm beta değerim 145 rabbim bu mutluluğu ve devamını herkese yaşatsın inş umudunuz hiç kesmeyin hiç 3 yıl uğraşın sonundaaaaa hamileyimmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46:

aaa süper bir haber bu.yeni görüyorum.yaşasınnnnnn
tekrar tebrikler eloserce...sağlıkla al kucagına inşallah:49::49::49::49::49::49:

canım nasılsın ? heyecan durumu nasıl ? beniim bugün adet sancısı gibi ağrım oldu ağladım ağladım inşaallah yanılıyorumdur pazartesi günü adet günüm eğer iki gün geçerse koşup yaptıracağım dayanamayacağım sen yarın alacaksın sonucu inşaallah güzel sonuçlar alırsın tatlım bizi haberdar et :)

canım hayırlı olsun öncelikle zamn hiç geçmiyor benim normalde yarın sonuç ama birkaç gün beklemeyi düşünüyorum...günler hiç geçmiyo sen de kafanı dağıtmaya çalış ..

Kizlar,su cuma saatinde dua ettim,dilerim allah hepimize saglikli hayirli ömürlü yavrularimizi bize versin.
Limonportakal'cim hosbuldum:))
Bu konulari kimse ile konusamiyorum.ama burada birbirimizi anliyoruz,beni rahatlatiyorsunuz.
2 asilamamda da hap ile yumurta buyuttuk.ortada bir sebep yok sayilir.sperm degerlerimiz normal sinirlara yakin,biraz da sayi,ileri hareketlilik fazla olsa daha iyi olacak ama neyse....
1 ay ara verdik,dr 3.de igne kullanicaz dedi.
Kismet belki bu dinlenme ayinda olur belki:)))
Hamile arkadaslar hayirli olsun,darisi basimiza.

hayırlı olsun canım..biraz önce bir arkadaşımla konuştum.. onun dr.u da 2.aşılamadan sonra ara vermiş, 2 ay dinlen gel,belki hamile gelirsin demiş, o da nerdee derken hamile kalmış:) inşallah senin de öyle olur..bu arada 2.çocuğu 2 sene sonra kendiliğinden hemde hiç düşünmeden oldu..kısmet nasip herşey..hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah..

çok güzel bi haber bu:))) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kaçıncı aşılamaydı sizin problem neydi,Adanadasın sanırım sende, hangi hastaneden tedavi görmüştün,
bi sürü soru sordum ama:)

canımmm çok sevindim allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok çok güzel bi hamilelik geçir inşallahhh.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: benimde günüm yarın ama ben pazartesi test yaptıracam adet olmazsam ne adet nede gebelik belirtisi var. sende belirtiler neydibizede yardımcı olurmusun sende bilirsin ki insan b belirti arıyo kendinde

merhaba canım.gerçekten çok zor zamanlar yaşamışıısn.ama meleklerin cennette böyle düşün lütfen.bende avrupa yakasında oturuyorum.özele gideceksen avrasya hastanesinde gamze baykan var çok iyi ve ilgili bir doktor.onu önerebilirim.ben ilk önce onu gidiyordum ama aşılamalarımı devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.sgk ilaçlarımı karşılasın diye...çapa infertilite klinigine başvurduk.ilk aşılamam yapıldı.sonuç bekliyorum.soracagın bişey varsa sor.burdaki herkes yardımcı olurlar memnuniyetle

Bende capa hastEnedinden bir prof ozeline gdiyorum tedavi asamasindayiz bu ayda gebe kalamazsam asilama yapicaz dedi ama ben calistigim icin izin almam cok zor oluyo o yuzden ozelde yaptiririm diye dusunuyorum daha bisey belli degil belki bu ay olurda asilama stresindende kurtulurum rabbim yardimcimiz olsun gercekten cok zor !!!

Bende capa hastEnedinden bir prof ozeline gdiyorum tedavi asamasindayiz bu ayda gebe kalamazsam asilama yapicaz dedi ama ben calistigim icin izin almam cok zor oluyo o yuzden ozelde yaptiririm diye dusunuyorum daha bisey belli degil belki bu ay olurda asilama stresindende kurtulurum rabbim yardimcimiz olsun gercekten cok zor !!!

Asilamadan korkuyorum cok can acitiyo mu? İlk seferinde tutar mi aklimda binlerce soru var??

merhaba canım.hoşgeldin.öncelikle yapılacak aşılaman şimdiden hayırlı olsun diyelim .çok yumurtan olmuş.inşallah bu yumurtalar aşılamanın iptal olmasına neden olmaz.en fazla 2 yumurta varken aşılama yapılıyor die biliyorum.gerisi çok riskli.çogul gebelik tutar die yapmıyorlarlar.en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar zaten.umutsuz olma.benim eşimin morfolojisi sıfır olduğu halde umudum var.Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye

yaa ben bunu bilmiyordum cnm hiç. ama hap kullanımı bittikten sonra yumurtaların büyüklüğüne göre sayı önemli diye biliyorum. yani bakarsın sadece 1 tanesi istenen büyüklüğe ulaşır.. allah yar ve yardımcımız olsun bu süreçte bize. aslında ikiz olsa da sorun olmaz bizim için en azından bir daha bu sebeple doktora gitmeyiz :) hayırlısı olsun artık dimi..

hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bende 4 ocakta yaptırdıım asılama yarın bellı olacak benım de hayırlısı ıns

oyy oyy oyyy annişlerimiz çoğalıyo hadi hayılı olsun cnm allahım sağlıkla kucağına vesin

kızlar bugün kontrole gittim sağ ve solda olmak üzerre 11mm iki tane büyük yumurtam yumurtam ve 4 ve 5 mm büyüklüğündede küçük yumurtalarım oluşmuş ilacın dozunu düşürdü yumurtalar fazla oluşmmasın diye yoksa çoğul gebelik rriski oluyormuş 112.5 oluyordum puregeni şimdi ise 100 ml oluam hayırrlısı yaa pazartesi tekrrar kontrol

canım nasılsın ? heyecan durumu nasıl ? beniim bugün adet sancısı gibi ağrım oldu ağladım ağladım inşaallah yanılıyorumdur pazartesi günü adet günüm eğer iki gün geçerse koşup yaptıracağım dayanamayacağım sen yarın alacaksın sonucu inşaallah güzel sonuçlar alırsın tatlım bizi haberdar et :)

valla bende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok inşallah yarın öğleden sonra yaptırıcam eğer adet olmazsam tabi elbette haberdar ederim hiç umudum yok :(

aylin cnm cok sagol allah razi olsun vallahi okadar sevindimki sendemi menegon kullandin. icime su serptin nasil ferahladim ya bu igne geceleri bende karin agrisi yapiyior sanirim buyuyor bugun kontrolim var dra ayrintili sorucam. ignelerimi saat ikide oluyorum. bugun yani cuma gunu dorduncu ignemi vurulup dra gidicem. catlatma ignesi pregnly buldum onu getirtcek eczaci. acaba catlatma ignesini kacinci gun vuruldunuz kizlar. gece gunduz size kendime dua ediyorum. asilama yapilip sonuc bekleyen arkadaslar allah bebeginize ol desin. kucaklarinuz dolsun insallah. allahim merhamet etsin bizlere amin amin amin.naz 34 sanada cok tskkur ederim. asilaman tutsun yuzun gulsun insallah. allah bizlere bu zorlu yolda kolaylik versin kurdugumuz hayallri yikmasin. bi tutsun varya bebisim 9 ay yaticam kimildamadan. insallah bizde anne oluruz...

evet canım bende menegon kullandım 6 gün akşam saat 6da vuruldum... çatlatma iğnesinin adını unuttum kusura bakma :( 7ci gün gece tam 12 de vurul dedi doktorum 36 saat sonrada aşılamam oldu ilk aşılamam dı senin gibi kafam çok karışık moralim bozuktu ama allah ol diyince oluyor işte 15.gün kan testi pozitif çıktı busabahta hcg kanı verdim doktorum tam istediğim gibi gelişiyor herşey dedi haftaya perşembe günü değer 1000 lere çıkacak ogün hem kan verecem hem ultrasyona girip bebişimin kalp atışlarını dinleyecez inşallah bir aksilik çıkmazsa tabi rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürür kucaklarını doldurur inşallah dualarım sizinle :)

Back