Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoktu ama belirti olabilirmi...
Arkadaşlar merhaba bugün bize bir tavsiye üzerine anadolu yakasında hüseyin dede diye birine gittik hani tek umudum allah tır allahtan başkasına inancım yoktur fakat biri tavsiye edince kaynanamda bana rica etti gidelim bi görünelim belki bir yol yordam gösterir sübyan perisimidir nedir o olabilirmi diye tamam diyerek kaynanamıda üzmek istemeyerek olur dedim
Gittik sabah 6 da yola çıktık 8 de oradaydık maşallah millet geceden gelmiş okadr yogun bir hocamı desem bilmiorum hoca denmesine kızıor dede denmesii istior neyse sabah 8 de vardık akşam 5 te sıra geldi yaklaşık 1 saat te dert falan anlattık neden geldigimizi sordu bizde meselenin çocuk ldugunu söyleyince kaynanama sordu oglun kücükken hastalık geçirdimi kaynanam haliyle yok dedi hoca da diyor dur bakalım bir şişe su çekmecesinden çıkarttı suda normal su degil ne hikmetse kaynanamı yanına çagırdı bak bakalım bu suyun içinde ne göreceksin dedi yai pek inandırıcı gelmeyecek belki ama kaynanam şok oldu benim eşimin dogmuş halini ve eşimi dogurdugu evi suyun içinden gördü bu 2 katlı evin 1 inci katındamı dogum yaptın deyince kaynana hepten agzı açık kaldı sonra evet deyince kaynanama dediki veren allahtır allah istemedikce kimseye vermez biz elcisiyiz bize söz düşmez ama eliizden gelen bir kaç şey var ve bunu uygulayacaz kesinlikle çocugunuz olacak dedi öncelikle gelininin ve oglunun cocugu olmamasının tek sorumlusu şuan sensin dedi kaynanam benim eşime hamile kaldıgında kaynanama tam anlamadımda nuskamı büyümü ne yapılmış sende allahın hikmeti bu yaşa kadar gelebilmen imkansız dedi ama allah imkansızların ötesidir dedi sen haglen bunun etkisindesin seninki çözüldükten sonra cocukların cocuk olmaması için hiç bir neden kalmayacak dedi bunun için hoca 15 günde bir nevşehire yolculuk yapıyor ve 1 2 otobüs dolusu insan gidiormuş cuma akşam 9 da çıkılıyor oraya varıldıgında dualar ediliyor türbeler geziliyor namaz kılınıyor kurani kerim okunuyor kurbanlar kesiliyor ve orada çeşmeden su alıyormuşuz bu suyu dönüşte hoca inceliyor ona göre 1 ilaç veriyor bu ilaçta tutmazsa bende burayı terk ederim diyor kaynanama istersen sende gel istersende gelme oglunun getirecegi suyu senin az içmen bile yeterli olacak dedi ama kaynanam bende geleyim ben kendim alayım dedi işin en garip yanı bizim aşılama yaptıgımızı ve olumsuz sonuç aldıgımızı biliyor siz nekadar ugraşsanızda tutmayacak diyor ama gidin gelin ben %100 diyorum %99 bile demiyorum dior olacak diyor ve kesinlikle bana para puldan bahsedilmesinden hoşlanmam diyor almam kovarım diye zaten uyarıyor sizden tek dileyim çocuk oldugunda 1 2 ne adarsanız kurban adayacaksınız bunuda çocuguna kavuştugun için allahın huzurunda adak olarak sayacaksınız dedi oraya gidenlerle muhabbet ediyoruz çocugu olmayanlar hamile kalıp kalıp durmuşlar bizim durum kaynanadan dolayı ise bunu çözdürecegiz durumada bakacagız ama biZe öneren kişide hamile kalmış doktorlar rahimi komple aldıgı halde hamile ayrılanlar olmuş baya kişiyle konuştum hani çocuk için olmasada bir hastalıgınız olur böyle ir yere ihtiyaç duyarsanız topik açık konumda olacak hani 1 kişi dese inanmamda çok kişi ile konuştum ve o suyun içinde eşimin kücüklügü ve o evi canlı canlı görüpte 1 inci katta dogum yaptı demesi bize inandırıcı geldi okadar çok hacı hoca varki para peşindeler en azından bu para peşinde degil tam tersi teklif edeni kovuyor bilginiz olsun
Kuzum sen daha bekliyormusun bayagı oldu gibime geldi aşılama yaptıralı
ayy eliff tüylerim diken diken oldu valla..bende inanırım bu tarz seylere hatta gecen daha dedim eşime bi hoca bulup baktıralım cünkü cok nazar degiyor bizede..belkide baska bişey vardır bilemem...ama bu ay tutmazsa bende arastırmaya baslıycam buralardan böyle bakan birileri varmı diye..insallah hayırlısıyla olur dedikleri canım
ınsan bu kadarmı caresız hısseder kendını ınsana bı sehır bu kadarmı hıssettırır gurbetlıgını yanlızlıgını ağlıyorum hıckıra hıckıra kımseye anlatamıyorsun belkı tanımıyorum burdakılerıde ama ıcıme atmak benı bıtırdı burnun dıregı sızlar ya hanı hanı aslında hıc toz konfurmassın ya o kadar dımdıksındır herkesın karşısında ama gece olur ya kalırsın öylece bakalım nerde o güçlü kadın hanı nerde suannn haykıra haykıra ağlarken bıle ınsan kendıne ıtıraf edemezmı edıyorum evet cocuğum olmadıgı ıcın üzülüyorum ıtıraf edıyorum evetttt takıyorummmmmm kafamaaaa amaaa olmuyorrrr napımmm olmuyor bırdee üstüne sen hey ıstanbulllll sen gurbet sen yanlızlık sen caresızlık oldun banaaaaa allahım ısyan degılll yemın ederım ısyan degıl sadece mutsuzum sadece napacagımı bılmıyorum şaşırdım kaldım ......
Bak ben çocuk için olmasada biçok hoca tanıdım ama hep para pul peşindeler böyle bişey düşünürsen kesinlikle arkadaşlık namına bu hocayı tavsiye ediyorum sen okurken tüylerin diken oldu sen benım kaynanayı görseydin poff şoka girdi oda bu yaşına kadar ilk defa böylesini görmüş ama bu kişide bir hikmet var nevşehire dedigim yer hacıbektaşa götürüyor bence gitmesende bu kişinin 1 kez konuşmalarını dinlemen ve gösterecegi şeylere bakman yeterli gelio yani yalan dolan insan olsa 1 para ile bakar çünkü sabah tan akşam 8 e kadar cuma cumartesi pazar haric 1 dakika aralık olmadan sürekli gelenlere bakıyor boş kalmıo yani 2 incisi ne diye sen ben için boş yere zaman kaybetsin veya nasıl olurda benım eşimin coguklugunu suyun içinde çıkarabilsin veya 2 katlı evi ve 1 inci kattaki dogum yapan kaynanayı Yane ne gülebildim ne konuşabildim öyle gene kaynanayla birbirimize baktıkama genede diyorum tek inancım allahtır ama genede her yolda derdii arayacaksın biz bu meseleyi bilmiorduk mesela ve kaynanam sonrasında dedi haklısın o zamandan bana bir kaç kişi illede şunu ye şunu ye demişti hocada dedi o yediklerin okunmuştu ve şuan çocuklarına tesir yapıyor senın yaşaman bile allahın mucizesi falan
gercekten 4 kardeştede bi an değişiklik oluyor hepsine cocuk konusunda yapmıyor farklı şeyler oluyor ama bu ogluna bu denk gemiş ve tüp te yaptırsanız hatta test sonucu olmaz denilecek kadar iyi olsada tutmaz dedi hacıbektaşa götüreyim kendi elleriyle doldurdugu suyla bakmam lazım bi başkası su alırsa ogluna şifa olmaz dedi bu yüzden karı koca kaynana gitcez
Sa Elif ıstanbula yenı taşındım bılmedıgım yer olunca kendımı kötü hıssettım bılmıyorum ya pek ıyı DEGILM bu gece
SORUN YOK HERSEY NORMAL 1 senedır aşılamayı erteledım sımdı en büyük pişmanlığım buraya gelmeden keske yaptırsaydım
ınsan bu kadarmı caresız hısseder kendını ınsana bı sehır bu kadarmı hıssettırır gurbetlıgını yanlızlıgını ağlıyorum hıckıra hıckıra kımseye anlatamıyorsun belkı tanımıyorum burdakılerıde ama ıcıme atmak benı bıtırdı burnun dıregı sızlar ya hanı hanı aslında hıc toz konfurmassın ya o kadar dımdıksındır herkesın karşısında ama gece olur ya kalırsın öylece bakalım nerde o güçlü kadın hanı nerde suannn haykıra haykıra ağlarken bıle ınsan kendıne ıtıraf edemezmı edıyorum evet cocuğum olmadıgı ıcın üzülüyorum ıtıraf edıyorum evetttt takıyorummmmmm kafamaaaa amaaa olmuyorrrr napımmm olmuyor bırdee üstüne sen hey ıstanbulllll sen gurbet sen yanlızlık sen caresızlık oldun banaaaaa allahım ısyan degılll yemın ederım ısyan degıl sadece mutsuzum sadece napacagımı bılmıyorum şaşırdım kaldım ......
hadi insallah canım rabbim şifanızı versin yer gök duayla diye bosuna demiyorlar..bilen biliyor işte..ben hayatımda hiç hacıya hocaya gitmedim ama para isteyendende ürkceksin zaten onlar işi para için yaparlar senin derdine derman olamazlar
ne zaman gideceksiniz canım haberdar et gelişmelerden bizi..bi bakıyormusun bidahaki aya kendiliğinden hamile kalıvermişin ayy söylemesi bile cok güzell allahım insallahda öyle olur ....