Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım gideceksin duanı edeceksin herkezden 10 ar lira toplanıyormuş o parayla orada herkezin kurbanda adı geçmesi için yanı katkısı için kurban kesiliyormuş türbe dolaşıyorsun kuran dinliyorsun dini sohbet vs vs yani sonuçta arklı bişey yok keramet oraları dolaşıp dua edip kuran dinleyip oradaki akan suyu almaktaymış gerisi teferruat hoca dio zaten para ile bakılan işten hiç bir zaman kımseye fayda dokunmaz
Canım tam anlamadım ama sanırım 15 günde bir gidiliyormuş kaynanam yalvardı ilk sırada biz gidelim diye ama bilmiorum defterde çok isim vardı ama alırım dedi zaten 1 hafta önceden telefon açıyorlarmış herkezi garantiye almak için ve ona göre otoüs sayısı çıkrtmak için
canım allah işinizi rast getirsin. nerdeydi bu dede rabbim yüzünüze gülsün...
pekı beylıkduzu taraflarında onerebılecegınız duyduğunuz doktor hastane varmı acaba???
Sperm hızı azsa bır topıkte okudum ve hatta bu ay bırkez denedık sırıngayla spermı kendın ıcıne boşaltma ıslemı yanı sırıngaya esın boşalıyor ya açık olcak ama ıste popoyu kaldırıp sırıngayı hızlıca ıcıne boşaltma bu sekılde bıkacağım kışı hamıle kalmsk
meraba bende ekim 2010 da evlendim,27 yaşındayım,benimkide sebebsiz infertilite yani hiçbir sorunumuz yok,ilk önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı arkasından 2 defa aşılama yaptırdım onlarda tutmadı kist çıktığı için 3.aşılamayı mart ayına erteledik,benim dr dediğine göre tüp bebek sonuçta maddi ve manevi yorucu bi tedavi yumurta toplama işlemi felan,tranfer zamanı derken yorucu,sonuçta aşılamada bi yöntem anlıcan dr un senin iyiliğini düşünmüş çok doğruda bi karar vermiş hakkında hayırlısı olur inşallah...
Elıf beylıkduzundesın demek ay çok sevındım tanımasamda :) INSALLAH O DOKTORA BIR BAKAYIM CESARETIMIDE TOPLARSAM ILK DEFA ASILMA DENICEM BIR ADIM AABILSEM
Bende bi kaç kez okudum oda olabilir deneyecektim ben fakat şimdi farklı bir şeyle ilgilenmem gerekiyor en son onu deneyecegim
Sadece bır kez denedım ASLINDA mantıklı gelıyor aşılama gıbı sadece sperm yıkama yok![]()
Aynen başarı oranı çok oluyormuş
Tanışırız bigün nasıl olsa sende beylikdüzündesin kaç yaşındasın
EVET NEDEN OLMASIN HAHA BIDE KOMŞU CIKARMISIZ :).....ınsallah bır araştırayım artık yapayım su aşılamayı en azından