Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım gideceksin duanı edeceksin herkezden 10 ar lira toplanıyormuş o parayla orada herkezin kurbanda adı geçmesi için yanı katkısı için kurban kesiliyormuş türbe dolaşıyorsun kuran dinliyorsun dini sohbet vs vs yani sonuçta arklı bişey yok keramet oraları dolaşıp dua edip kuran dinleyip oradaki akan suyu almaktaymış gerisi teferruat hoca dio zaten para ile bakılan işten hiç bir zaman kımseye fayda dokunmaz
Canım tam anlamadım ama sanırım 15 günde bir gidiliyormuş kaynanam yalvardı ilk sırada biz gidelim diye ama bilmiorum defterde çok isim vardı ama alırım dedi zaten 1 hafta önceden telefon açıyorlarmış herkezi garantiye almak için ve ona göre otoüs sayısı çıkrtmak için

canım allah işinizi rast getirsin. nerdeydi bu dede rabbim yüzünüze gülsün...

inşallah canım olucak ta ne zaman onu bilmiyoruz,ne yapıcaz Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok cuma akşamları hürmetine rabbim sana ve diğer aşılama yaptıran kızlara nasip etsin inşallah....

Herkese hayırlı akşamlar kızlarr.. sizlere bir sorum olacak şimdi ben 2010 eylül 19 da evlendim tabi evlendiğim zamandan beride bebek istiyorduk ama olmadı ve ben tedaviye başladım eşimin hareket sorunu var o yüzden 2 defa klomen hap ile aşılama denendi ama tutmadı maalesef en son dr bir daha aşılama demişti ama aynı zamanda eşimde hareket sorunu olduğu için tüp bebekte şansınız yüksek dedi aşılamada sperm hareketi az olanlarda genelde tutması zor demişti. şimdi benim anlamadığım neden 2. aşılamadan sonrada tekrar aşılama yapalım dedi dr yani ben direk tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum ama dr lar yine aşılama deniliyor acaba tüp bebek için şartlar nelerdir bir bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi ? buarada yaşım 30 oldu :(((

pekı beylıkduzu taraflarında onerebılecegınız duyduğunuz doktor hastane varmı acaba???

canım allah işinizi rast getirsin. nerdeydi bu dede rabbim yüzünüze gülsün...

Kartal köprüsünün orada canım

He bu arada otobüs parası bizden çıkıyor normal şehirler arası bilet kesimi gibi yani dedenin kendi otobüsü değil
Erenler turizm otobüsleri gidiyor ayrıntısı aşagıda yazıldıgı gibi

Alevi Dedesi Hüseyin Çelik, büyü avcısı olarak tanınıyor. Hüseyin Dede, büyüleri bozmak için her hafta sonu İstanbul’dan Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine otobüslerle sefer düzenliyor.

Yolculuk Eren Turizm’le

İstanbul’da oturan Atatürkçü Alevi dedesi Hüseyin Çelik, amansız bir büyü avcısı. Büyülere savaş açan Hüseyin Dede, büyü bozdurmak için kendisine başvuranlarla her hafta 800 kilometre yol tepip Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gidiyor. Tempo dergisinin haberine göre, ‘Erenler Diyarı’ olarak bilinen Hacıbektaş’a düzenlenen bu ilginç seyahat Hüseyin Dede’ye ait Eren Turizm’in otobüsleriyle yapılıyor.

Hızlı Ziyaret Turu

Büyü seferi, Cuma gecesi saat 21.00 başlıyor. Yolculuk 10 saat sürüyor. Kendisi de otobüs şoförü olan Hüseyin Dede 10 saat boyunca direksiyon sallıyor. Hacıbektaş’a varıldıktan sonra ilk iş Beştaş’lara gitmek. Burada, Hac’daki şeytan taşlama gibi büyük bir taş taşlanıyor. Daha sonra başka bir taşa taş yapıştırılıyor. Dilek ağacına çaput bağlanıyor, türbeler geziliyor, Deliklitaş’a gidiliyor, çeşitli çeşmelerden sular alınıyor.

Hacıbektaş’a Gitmek Şart
Saat 18.00’de Hüseyin Dede, cem evinde konuşmaya başlıyor. Cem evine getirilen 5 kurbanlık koyun kesiliyor.[size=] [/size] Saatler gece 02.00’yi gösterdiğinde ziyaretçiler pişirilen kurban etlerini yiyor. Sonra da dönüş yolculuğu başlıyor. Son olarak Hacıbektaş’tan alınan su, kilit ve toprak, okuyup üflemesi için Hüseyin Dede’ye götürülüyor. Hüseyin Dede büyü bozdurmak isteyenlerin mutlaka Hacıbektaş’a gitmesi gerektiğini söylüyor.

8 Saat Konuşuyor

* Hüseyin Dede büyü yapmıyor, sadece yapılmış büyüleri çözüyor.
*Hacıbektaş’a gidiş dönüş ücreti kişi başı 70 YTL. Bir de kesilen kurban için 5 YTL ödeniyor.
*Hacıbektaş’ta türbe, dilek ağacı, sadece günahı olmayanların içinden geçebildiğine inanılan Deliklitaş gibi yerler ziyaret ediliyor.
*Büyü için başvuranların Hacıbektaş’taki belli noktalardan su almaları zorunlu.
*Sular pet şişelere koyuluyor, ağzı açılmadan İstanbul’da Hüseyin Dede’ye götürülüyor.
*Cem evindeki sohbet 7-8 saat sürüyor. Kurban kesimi ve semah gösterisiyle bitiyor.
*Büyü seferine her yaştan ve meslekten insanlar katılıyor. Her seferde 150-200 kişi oluyor.

13 Ocak 2006 Cuma
Posta Gazetesi
Hazırlayan: Tuncer Tunçer

pekı beylıkduzu taraflarında onerebılecegınız duyduğunuz doktor hastane varmı acaba???

Bende beylikdüzünde oturuyorum

Önerecegim bir doktor var fakat ben gitmedim durumunuz iyi ise medicana hastanesinde görevli selman lacin var ona gidebilirsiniz
Beylikdüzü bizimkentte çaybahçelerinin orada yanında marka city avm falan var ben gitmedim ama iyi bir doktor oldugunu duydum

Sperm hızı azsa bır topıkte okudum ve hatta bu ay bırkez denedık sırıngayla spermı kendın ıcıne boşaltma ıslemı yanı sırıngaya esın boşalıyor ya açık olcak ama ıste popoyu kaldırıp sırıngayı hızlıca ıcıne boşaltma bu sekılde bıkacağım kışı hamıle kalmsk

meraba bende ekim 2010 da evlendim,27 yaşındayım,benimkide sebebsiz infertilite yani hiçbir sorunumuz yok,ilk önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı arkasından 2 defa aşılama yaptırdım onlarda tutmadı kist çıktığı için 3.aşılamayı mart ayına erteledik,benim dr dediğine göre tüp bebek sonuçta maddi ve manevi yorucu bi tedavi yumurta toplama işlemi felan,tranfer zamanı derken yorucu,sonuçta aşılamada bi yöntem anlıcan dr un senin iyiliğini düşünmüş çok doğruda bi karar vermiş hakkında hayırlısı olur inşallah...

Sperm hızı azsa bır topıkte okudum ve hatta bu ay bırkez denedık sırıngayla spermı kendın ıcıne boşaltma ıslemı yanı sırıngaya esın boşalıyor ya açık olcak ama ıste popoyu kaldırıp sırıngayı hızlıca ıcıne boşaltma bu sekılde bıkacağım kışı hamıle kalmsk

Bende bi kaç kez okudum oda olabilir deneyecektim ben fakat şimdi farklı bir şeyle ilgilenmem gerekiyor en son onu deneyecegim

meraba bende ekim 2010 da evlendim,27 yaşındayım,benimkide sebebsiz infertilite yani hiçbir sorunumuz yok,ilk önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı arkasından 2 defa aşılama yaptırdım onlarda tutmadı kist çıktığı için 3.aşılamayı mart ayına erteledik,benim dr dediğine göre tüp bebek sonuçta maddi ve manevi yorucu bi tedavi yumurta toplama işlemi felan,tranfer zamanı derken yorucu,sonuçta aşılamada bi yöntem anlıcan dr un senin iyiliğini düşünmüş çok doğruda bi karar vermiş hakkında hayırlısı olur inşallah...

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim... evet tüp bebek yorucu bir işlem ama aşılamada çok yorucu her seferinde olumsuz olması çok yıpratıcı ve ben 30 eşim 35 yaşında yinede tekrardan aşılamayı düşünmüyor değilim ama dr um bana sizin aşılamada şansınız çok az dediği halda bana tekrar denemek çok mantıklı gelmiyor :((( nebilim kafam çok karışık

Elıf beylıkduzundesın demek ay çok sevındım tanımasamda :) INSALLAH O DOKTORA BIR BAKAYIM CESARETIMIDE TOPLARSAM ILK DEFA ASILMA DENICEM BIR ADIM AABILSEM

Elıf beylıkduzundesın demek ay çok sevındım tanımasamda :) INSALLAH O DOKTORA BIR BAKAYIM CESARETIMIDE TOPLARSAM ILK DEFA ASILMA DENICEM BIR ADIM AABILSEM

Aynen başarı oranı çok oluyormuş
Tanışırız bigün nasıl olsa sende beylikdüzündesin kaç yaşındasın

Son düzenleme:
Bende bi kaç kez okudum oda olabilir deneyecektim ben fakat şimdi farklı bir şeyle ilgilenmem gerekiyor en son onu deneyecegim

Sadece bır kez denedım ASLINDA mantıklı gelıyor aşılama gıbı sadece sperm yıkama yok :p

Sadece bır kez denedım ASLINDA mantıklı gelıyor aşılama gıbı sadece sperm yıkama yok :p

Yumurta çatlama gününe denk getirip denersen belki işe yarar :D sperm yıkama nasıl yok suyun altına koy temizle yerleştir şırıngaya tabi işin espirisi. :) denemeyiniz :D

Aynen başarı oranı çok oluyormuş
Tanışırız bigün nasıl olsa sende beylikdüzündesin kaç yaşındasın

EVET NEDEN OLMASIN HAHA BIDE KOMŞU CIKARMISIZ :).....ınsallah bır araştırayım artık yapayım su aşılamayı en azından

Valla cnm aslında sperm sıvılasınca kalanları alam arınmış olur canlılar demedım degıl :)

EVET NEDEN OLMASIN HAHA BIDE KOMŞU CIKARMISIZ :).....ınsallah bır araştırayım artık yapayım su aşılamayı en azından

Sen beylikdüzünün neresinde oturuyorsun ? Açık adres yazma he sadece mevki olarak etrafında yakın olan avm polis karakolu gibi
Ben tam medicana hastanesinin oradayım büyükşehir bloklarında

Back