evet kan yaptırmak gerekiyor ama onada cesaret gerek oda bende yok
4 marta az kaldı bekleyip görelim artık....
Bende tam tersi regl olacaksam öğrenip rahatlıyım diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kan yaptırmak gerekiyor ama onada cesaret gerek oda bende yok
4 marta az kaldı bekleyip görelim artık....
Sen yarın kan baktırabilirsin aslında
Yok yok strawberry ye söyledim. Senle ben Cumartesi yapmamız lazım :)
Sen yarın kan baktırabilirsin aslında
ben oturup sesizce hasta olmayı bekliycem zaten olucamda.
sende bir degişiklik varmı peki...
kızlar bişey sorucam aşılamanın ilk günlerinde kasıklarınız ağrıyomuydu
3 tane 19 Şubat aşılaması var sanırım. Ben 5 Şubat'ta regl oldum adetim ne zaman gelir bilmem . Geçen sefer aşılamanın 17. Günüydü ama aşılamadan mı hesaplıycam gene bilmiyorum
Evet CNm ilk 2 gün çok fenaydım ben belim geçti sayılır ama kasıklarım az şiddette devam
O nasıl sabır ya var yada yok öğrenirim yoksa çatlarım. Ya kafam karıştı ctesi bizim 11. Mi 12. Mi ???????
Tubish benim de 9 Şubat adet 19 Şubat aşılama beraberiz sen ben betuka hayırlısı üçümüz beraber verelim iyi haberleri inşallah . Sivilcelen meniz var mı??????
Ftmahnm c,tesi 12 bizim. Valla bi belirti yok ama zaten olamaz şu aşamada diye düşünüyorum. Klasik göğüsler şiş arada bel ağrısı ve akıntım var benim. Ayrıca bu hafta deli gibi yürüdüm ağır falan taşıdım ama olsun millet tarlada çalışıp doğuruyor:) ama ben kendi adıma regl olacaksam tuvalette öğrenmektense testle öğrenip beklemeyi tercih ediyorum. Bu ikinci aşılamam. Hakkımızda hayırlısı
Ben de testle öğrenmeyi tercih ederim zaten öğrenmek zorundAyım 3 yıldır adetten 2 gün önce kan veriyorum heray aliştım duruma ilaca başlamam lazım gebe kalmakla bitmiyor benimki devamı da çok zor
Sivilce benim için bie belirtiydi 3 ay önce o yüzden sivilce görünce çok seviniyom önceden varmıydı sivilce adet öncesi????bizim cmrtesi 12. gün oluyor benim bu ay suratımda cok sivilce cıktı..napim yapayımmı gecen ay cok erken yaptım gerci cıkmamıstı zatende bu ay bekliycem diye söz verdim kendi kendime ama hastada olacak gibiyim
Sivilce benim için bie belirtiydi 3 ay önce o yüzden sivilce görünce çok seviniyom önceden varmıydı sivilce adet öncesi????
yoktu ama belirti olabilirmi...