Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptır canım varsa cıkar benım cıkmıstı cunku 34.82

ınsallah canım darısıda sana olsun sorun neydı sızın??
bende cok umıtsızdım ama oldu morfolojımız %1 12 mılyonda sperm dusun kı esımde sorun yoktu bu zamana kadar bende pko vardı ama ıste rabbım ol dedı oldu bol bol dua edın
''ya varıs'' cekın devamlı

evet 707 defa YA VARİS cekiyorum bende bide
cumayla sela arası 41 TANE KEVSER SURESİ okumamı söylediler..rabbim kabul etsin dualarımızı

Benim CNm 19. Şbtta yaptıranda ctesi 11. Gün Dr ısrarla ptesi diyor ben idrar yaptım çıkmadı ctesi sabahı idrar denicem 25 üstü çıkıyor idrar da silik milik görürsem kan yaptırırım. Ctesi senin adetin kaçıncı günü ???????

Benim CNm 19. Şbtta yaptıranda ctesi 11. Gün Dr ısrarla ptesi diyor ben idrar yaptım çıkmadı ctesi sabahı idrar denicem 25 üstü çıkıyor idrar da silik milik görürsem kan yaptırırım. Ctesi senin adetin kaçıncı günü ???????

9 subatta adet olmustum benim de 19 subatta asılama yapıldı ... 12. gün oluyor cumartesi ne zaman yaptın idrar testini bende bugün yapayım dedim ama negatifi görmekte istemiyorum...
banada dr 4 martta adet olmazsan test yaptır dedi...

9 subatta adet olmustum benim de 19 subatta asılama yapıldı ... 12. gün oluyor cumartesi ne zaman yaptın idrar testini bende bugün yapayım dedim ama negatifi görmekte istemiyorum...
banada dr 4 martta adet olmazsan test yaptır dedi...

Aaaaaaa adet günümüz de aynı. Seninde yumurta erkem gelişmiş demekki. Dün yaptım bitane daha aldım test duruyor bilmem ki ctesi yaptırsak mı kararsızım çoooooook

Aaaaaaa adet günümüz de aynı. Seninde yumurta erkem gelişmiş demekki. Dün yaptım bitane daha aldım test duruyor bilmem ki ctesi yaptırsak mı kararsızım çoooooook

Sağ kasığım ağrıyor okulda çok üşüdüm ondan mı acaba ağrın var mı? Göğüslerim fena ağrıyor bide sen de ne var ne yok??????

kızlar çıkmıyorrr idrar testin de sonuç...yanıtıcı olabiliyorrr..ben de aşılamadan 11gün sonra yaptım sonucum negatifti...bugün kanda aldım güzel haberi...gerçi değerim 25.03 ama katlanarak artıcak RABBİMİN İZNİYLE cmts ye kadar...azıcık sabredin...biliyorum çok zor ama daha güzel...RABBİM gönlünüze göre versin...

kızlar çıkmıyorrr idrar testin de sonuç...yanıtıcı olabiliyorrr..ben de aşılamadan 11gün sonra yaptım sonucum negatifti...bugün kanda aldım güzel haberi...gerçi değerim 25.03 ama katlanarak artıcak RABBİMİN İZNİYLE cmts ye kadar...azıcık sabredin...biliyorum çok zor ama daha güzel...RABBİM gönlünüze göre versin...

Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim aşılamam 18 Şubat , ilk aşılaman mıydı canım bir de en belirgin belirtilerin nelerdi?

allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim aşılamam 18 şubat , ilk aşılaman mıydı canım bir de en belirgin belirtilerin nelerdi?

sağolasın arkadaşım...ben de rabbime sığındım sonucum kat kat artsın inş...umutlu olmaya çalışıyorum...evet canım ilk aşılamamdı...14 şbatta olmuştum aşılamamı...belirtiler herkes de farklılık gösterebiliyor...çok takılma derim...ama canım yinede söyliyim...aşılamadan 5-6 gün sonra başladı karın ağrım...sanki adet olucak mışım gibi...bu hissim hiç azalmadı...göğüslerim şiş di...halada biraz ağrım var...dinleniyorum bol bol...belim ve karnım kasıklarım hala ağrıyor...umarım sonucum kat kat artar inş.. Umarım sen de alırsın gü<el haberleri değerin 100 200 300 olur :))

Sağ kasığım ağrıyor okulda çok üşüdüm ondan mı acaba ağrın var mı? Göğüslerim fena ağrıyor bide sen de ne var ne yok??????

Çok sevindim yaaa süper bişi.

sağolasın arkadaşım...ben de rabbime sığındım sonucum kat kat artsın inş...umutlu olmaya çalışıyorum...evet canım ilk aşılamamdı...14 şbatta olmuştum aşılamamı...belirtiler herkes de farklılık gösterebiliyor...çok takılma derim...ama canım yinede söyliyim...aşılamadan 5-6 gün sonra başladı karın ağrım...sanki adet olucak mışım gibi...bu hissim hiç azalmadı...göğüslerim şiş di...halada biraz ağrım var...dinleniyorum bol bol...belim ve karnım kasıklarım hala ağrıyor...umarım sonucum kat kat artar inş.. Umarım sen de alırsın gü<el haberleri değerin 100 200 300 olur :))

Çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. Arkadaşım bizlere de dua et ben de senin için edeyim . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

3 tane 19 Şubat aşılaması var sanırım. Ben 5 Şubat'ta regl oldum adetim ne zaman gelir bilmem . Geçen sefer aşılamanın 17. Günüydü ama aşılamadan mı hesaplıycam gene bilmiyorum

evet aynı tarihler canım gecende konusmustuk ama untttun herhalde.. benim 1 tane yumurta erken gelişti erken yapıldı..valla benimde gögüslerim sis ve dokunamıyorum kasıklarımda agrılarım oluyor ben cok dikkat ettim üşütmüş olamam bende yarın yapsammı acaba test 1 tane elimde var offfooofff cok kararsızım ama hasta olacakmıs gibide hissediyorum arkadasım napsakkı bak melek arkadasımızda test yapmıs negatif cıkmıs sonra ise hamile oldugunu ögrenmiş ya gec döllenme olduysa. rabbim yardım ettt....

İnşallah sımsıkı tutunsun sana canım, tespihle "ya varis" çek canım, bir de rabbiyesr velahat asir rabbi temmim bil hayır duasını tespihle aklıma geldikçe çekiyorum, anlamını biliyorsundur mutlaka, Allah'ım kolaylaştır,zorlaştırma, hayırlısıyla tamamına erdir, benim de ilk günler gaz ve şişkinliğim çoktu, 2-3 gün sürdü, sonra da yavaş yavaş azaldı, belirti olmayınca da üzülüyorum benim de 18 Şubat aşılama tarihim, Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

evet kan yaptırmak gerekiyor ama onada cesaret gerek oda bende yok
4 marta az kaldı bekleyip görelim artık....

Back