Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta çatlama gününe denk getirip denersen belki işe yarar sperm yıkama nasıl yok suyun altına koy temizle yerleştir şırıngaya tabi işin espirisi. :) denemeyiniz
ayyy eliff sende beni güldürdün canım...ayyy cok güldümmm:))) hossun elifcim yaaa....senin yas kactı
canım valla siz simdi erreyle aynı mahalledede cıkmayında hadi bakalım aynı semtten arkadas cıktı ....:)
Heheheheh :) napim kızın canı sıkkın biraz makara yapim eylensin dedim :)
Yaş 27 9 sene evlilik şuan aynı mahallede çıkmadık ama yakın mesafe :)
az evvel kuranımı okudum sizleride unutmadım insallah dualarımız bir gün kabul olacak..
kızlar hiç gidesim yok ama cıkmak zorundayım sabah iş var...yarın işten gelince okurum artık yazılanları hepinize iyi geceler...
allahım hepimizin yüzünü güldürsün:) ben gülüyorum arkadaslar ve artık pozitif olucam
bu arada erre bende o sırınga işini deniycem hatta bu ay 1 kere yaptım dr asılamadan sonraki gün ilişki demişti onu sırıngayla yaptım ama tutmazsa önümüzdeki ay hep onu deniycem bu yolda herseyi deniyoruz arkadaslar ya tutarsa....
iyi yapmıssın ben bile eylendim ..yasıtız 27 hatta 28 off... bende3.bucuk yıllık evliyim....:)))
Errenin dedigi gibi popoyu dik şırıngayı bas hızlı gider :) bende deneyecektim fakat anlattıgım gibi önce bi anlattıklarımı halledeyim bilmiyorum olmaması imkansız konuştu ama olmazsada denerim :) nolcek alt taragı bi dolu şırınga içindeki saglam veya bozuk bas gitsin :))) :))) :))) heheheh
Komşu iyi geceler öptüm hade üzülme bak keyfine :)) mucuxx
valla canım bu gece formundasın :))))) cok güldürüyosun beni....
aynen öyle bizde zaten hareket problemi var bende azcık hareketlendireyim cocuklarımı dedim sırıngaya bastım canım insallah tutar..
sen evet o işlerini hallet gerisi olur gider..kendiliğinden olcak senin içime öyle doguyor hadi hayırlısı....:))
hadi sanada iyi geceler canım...valla caısmamak daha iyi ne güzel yat dur evde ohhhh
Doktor formunu koru dedi o yüzden formumda kalıyorum :))) heheheh
Ayyy ben senin içini yiyimmm bennnnn arkidişler sapuk sanmayın he :)