Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurta çatlama gününe denk getirip denersen belki işe yarar :D sperm yıkama nasıl yok suyun altına koy temizle yerleştir şırıngaya tabi işin espirisi. :) denemeyiniz :D

ayyy eliff sende beni güldürdün canım...ayyy cok güldümmm:))) hossun elifcim yaaa....senin yas kactı
canım valla siz simdi erreyle aynı mahalledede cıkmayında hadi bakalım aynı semtten arkadas cıktı ....:)

ayyy eliff sende beni güldürdün canım...ayyy cok güldümmm:))) hossun elifcim yaaa....senin yas kactı
canım valla siz simdi erreyle aynı mahalledede cıkmayında hadi bakalım aynı semtten arkadas cıktı ....:)

Heheheheh :) napim kızın canı sıkkın biraz makara yapim eylensin dedim :)
Yaş 27 9 sene evlilik şuan aynı mahallede çıkmadık ama yakın mesafe :)

az evvel kuranımı okudum sizleride unutmadım insallah dualarımız bir gün kabul olacak..
kızlar hiç gidesim yok ama cıkmak zorundayım sabah iş var...yarın işten gelince okurum artık yazılanları hepinize iyi geceler...
allahım hepimizin yüzünü güldürsün:) ben gülüyorum arkadaslar ve artık pozitif olucam
bu arada erre bende o sırınga işini deniycem hatta bu ay 1 kere yaptım dr asılamadan sonraki gün ilişki demişti onu sırıngayla yaptım ama tutmazsa önümüzdeki ay hep onu deniycem bu yolda herseyi deniyoruz arkadaslar ya tutarsa....

az evvel kuranımı okudum sizleride unutmadım insallah dualarımız bir gün kabul olacak..
kızlar hiç gidesim yok ama cıkmak zorundayım sabah iş var...yarın işten gelince okurum artık yazılanları hepinize iyi geceler...
allahım hepimizin yüzünü güldürsün:) ben gülüyorum arkadaslar ve artık pozitif olucam
bu arada erre bende o sırınga işini deniycem hatta bu ay 1 kere yaptım dr asılamadan sonraki gün ilişki demişti onu sırıngayla yaptım ama tutmazsa önümüzdeki ay hep onu deniycem bu yolda herseyi deniyoruz arkadaslar ya tutarsa....

Errenin dedigi gibi popoyu dik şırıngayı bas hızlı gider :) bende deneyecektim fakat anlattıgım gibi önce bi anlattıklarımı halledeyim bilmiyorum olmaması imkansız konuştu ama olmazsada denerim :) nolcek alt taragı bi dolu şırınga içindeki saglam veya bozuk bas gitsin :))) :))) :))) heheheh

iyi yapmıssın ben bile eylendim ..yasıtız 27 hatta 28 off... bende3.bucuk yıllık evliyim....:)))

1 yaştan bişi olmaz erken yaşlanırsın sadece :)))

Hade yat kuzum iyi geceler bende yatayım gerçi yata yata büyüdüm iş derdim yok olaydıda en azından evde canım sıkılmazdı :(

Bende yatıom iyi geceler mucuxx

Errenin dedigi gibi popoyu dik şırıngayı bas hızlı gider :) bende deneyecektim fakat anlattıgım gibi önce bi anlattıklarımı halledeyim bilmiyorum olmaması imkansız konuştu ama olmazsada denerim :) nolcek alt taragı bi dolu şırınga içindeki saglam veya bozuk bas gitsin :))) :))) :))) heheheh

valla canım bu gece formundasın :))))) cok güldürüyosun beni....
aynen öyle bizde zaten hareket problemi var bende azcık hareketlendireyim cocuklarımı dedim sırıngaya bastım canım insallah tutar..
sen evet o işlerini hallet gerisi olur gider..kendiliğinden olcak senin içime öyle doguyor hadi hayırlısı....:))

valla canım bu gece formundasın :))))) cok güldürüyosun beni....
aynen öyle bizde zaten hareket problemi var bende azcık hareketlendireyim cocuklarımı dedim sırıngaya bastım canım insallah tutar..
sen evet o işlerini hallet gerisi olur gider..kendiliğinden olcak senin içime öyle doguyor hadi hayırlısı....:))

Doktor formunu koru dedi o yüzden formumda kalıyorum :))) heheheh

Ayyy ben senin içini yiyimmm bennnnn arkidişler sapuk sanmayın he :)

Doktor formunu koru dedi o yüzden formumda kalıyorum :))) heheheh

Ayyy ben senin içini yiyimmm bennnnn arkidişler sapuk sanmayın he :)

yok canımmm olurmu öyle sey...bencede hep böyle kal aglamak yok kafaya takmak yok üzülmek yok artık ...
bu dede seni rahatlatmıs ben öyle hissttim iyide olmus canım
hadi byyy öpüldün....:)))))

rica ederim canım ne demek,burda çoğumuzun ortak noktası,derdi aynı yardımcı olabilirsek ne güzel,aynı sorunları bende yaşadım canım yani seni çok iyi anlıyorum ona bakacak olursan benimki sebebsiz infertilite,aşılamada tutma olasılığı daha düşük sonuçta doğal yoldan hiçbir farkı yok ama yinede bi ümit diyosun ya tutarsa :))

kafan karışmasın emin ol aşılamada çok fazla yorulmuyosun,hakkında hayırlısı olsun canım,umarım herşey istediğin gibi olur,bide yaşı sorun etme bundan dolayıda canını sıkma,olucak inşallah....

Bugün 11. Günüm şükür Allah îmâ bu günü de gördük gece kuşları betoka iyi kaynatmışsınız gece ,hoşgeldin erre, ares aresnerdesin CNm ya????????

Back