Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bugün bulantılarım tavana çıktı yataktan kalkamıyorum
Allahım hayırlısıyla kurtarsın şu bulantılardan hepimizi
ben bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm.o kesenin içinde küçücük şey nasılda oynuyordu.o kadar rahatladımki anlatamam.rabbime binlerce kez şükür olsun.
gözün aydın cnm . ilerleyen günlerde azıcık daha büyüsün nasıl hareket ediyor o zaman gör :)
selam kızlar bende 17 nisan satla 5+4 haftalık gebeyim. bundan önceki boş keseydi dün kahverengi lekelenmem olunca koşturduk doktora bhcg 10.000 üzerinde ve kese yine boş görünüyodu doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi hcg yüksekmiş haftama göre görünmesi gerekiyomuş kalp atımının çok moralim bozuldu inşallah haftaya görünür
icini ferah tut. ben de hcg dusuk diye kendimi yedim bitirdim.. ama bugun guzel haberlerle dondum. insallah sen de gorursun minnosunu
canım bende cuma günü gördüm kalp atışlarını.çok farklı bir duygu..peki boyu kaç mm idi.ben bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm.o kesenin içinde küçücük şey nasılda oynuyordu.o kadar rahatladımki anlatamam.rabbime binlerce kez şükür olsun.
hoşgeldin cnm Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh :))
aminnnnnnn canım amiiiiiiiiinnnnn :)
aramıza hoşgeldinn :)) seni üzmezsem bişey sormak istiyorum 2 gebeliğinin nasıl sonlandı 2 side düşükmü? ben hep kan pıhtılaşmasından korktum doktor ilk gebeliklerde olur dedi ve testi yapmaya gerek görmedi ama hala kafamda kaldı ya varsa diye (
herkese merhaba... guzel haberlerim var. bebegimi gorduk kalbini duyduk
tam 7 haftalik bugun.. kalp atis hizini sordum.. 150 dedi. o zaman kiz mi oluyo 2. kiz mi geliyo
selam kızlar bende 17 nisan satla 5+4 haftalık gebeyim. bundan önceki boş keseydi dün kahverengi lekelenmem olunca koşturduk doktora bhcg 10.000 üzerinde ve kese yine boş görünüyodu doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi hcg yüksekmiş haftama göre görünmesi gerekiyomuş kalp atımının çok moralim bozuldu inşallah haftaya görünür
ben bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm.o kesenin içinde küçücük şey nasılda oynuyordu.o kadar rahatladımki anlatamam.rabbime binlerce kez şükür olsun.