- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr bide bişey sorcam folicasiti 9 haftaya kadar kullanıcaz galiba ölemi sonra ne kullanıcaz ?
anammm herkezzz gitmişşşş kızlarrr nerdesinizzz
sonra demir falanmı kullancaz acaba :))unutmuşumD
ama ilk 3 aydır sanırım:))
ben geldim sen gitmişsin
çizel ge bölümünü bulamadım ben bugün üye oldum da
Hoş geldiniz 2013 ocak anneleri
hepimize hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşımlar dilerim..
aşağıda bulunan listeye isminin ve bilgilerinin dahil edilmesini isteyenler bana özelden mesaj atabilirler
bana ulaşamayanlar ay-she ye mesaj atabilirler
anne yaşı kilosu bebişin doğumu kaçıncı bebiş cinsiyeti ismi son durum yaşadığı il MakaraKukara 25 53 01 ocak ilk bebiş ? ? istanbul rokanane 28 72 03 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul ocwmays 24 48 03 Ocak ilk bebiş ? ? Btkubra 22 75 03 ocak ilk bebiş ? ? sebnemm 27 ?? 03 ocak ilk bebiş ? ? bursa Reputable 24 66 04 Ocak ? ? derennnnn 29 49 04 ocak ilk bebiş ? ? istanbul candost17 27 64 05 ocak ilk bebiş ? ? sivas haydibaby 26 70 06 ocak ilk tüp denemesi ? ? yaprak_ 27 56 07 ocak ilk bebiş ? ? İzmit yarenahsen 36 51 09 ocak 4. bebiş ? ? Elazığ YorgunPenguen 25 ?? 09 ocak ilk bebiş ? ? Manisa kokopelli 37 63 09 ocak ilk bebiş ? ? ?? melekce88 24 75 10 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul pandoo 30 63 13 ocak ? ? Beyrut mbp 28 53 14 ocak ilk bebiş ? ? izmir tugbaemrah 25 67 14 Ocak ilk bebiş ? ? İstanbul BaBLe 24 83 15 ocak 2 bebiş ? ? İstanbul sudenazeren 25 55 15 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul mehdu 24 60 15 ocak ilk bebiş ? ? kayseri fbetuly 25 44 17 ocak 2 bebiş ? ? yalova aperpil 29 67 17 ocak 2 bebiş ? ? ankara zeynepfaz 27 76 17 Ocak ilk bebiş ? ? ay-she+ 24 73 18 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul suay 29 53 18 ocak ilk bebiş ? ? Ankara dulger 25 64 18 ocak ilk bebiş ? ? Bursa mathematician 28 65 19 ocak ilk bebiş ? ? Malatya teacher0 27 61 19 ocak ilk bebiş ? ? Bursa rose01 27 49 25 ocak 2 bebiş ? ? Adana Arzuum_79 32 60 25 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul pembetoka 27 78 ?? ocak ikinci bebiş ? ? tekirdağ ? ?
Bu arada
ocakanneleri.com ve ocakbebekleri.com Her yaşta ocak bebeklerinin rehber sitesi....
takip çizelgesi yapmak isteyenler;Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
anammm herkezzz gitmişşşş kızlarrr nerdesinizzz
kullandığınız folikasit in markası nedir ve günde ne kadar içiyorsunuz ?yazabilir misiniz ben ilk gebeliğimde folikplus kullanmıştım artık o üretilmiyormuş doğru mu?
kızlarr bide bişey sorcam folicasiti 9 haftaya kadar kullanıcaz galiba ölemi sonra ne kullanıcaz ?
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bende hamiş oldum 17 ocak beklenen doğum tarihim hepimize güzel rahat bir hamilelik diliyorum..
slm kızlar bizde geldik
pzt randevumuz var rahatım sanki bebiş yok ne kasılma ne bulantı yemek maşallah ama uyku erken den geliyor kociş geç gelice gece 3lere kadar otururdum şimdi 11 de uyuklama başlıyor gecede saat başı uyku ve bol rüya
aman ilkinde herşeye dikkat etmiştim otobüsler tepeleri geziyor diyip aşağılardan binmiş hafta sonu gezmelerini kaldırmış hersabah düzenli kahvaltı cevizler bademler olmaınca olmuyor ozaman herkeze haber vermiş herkezide kendimizle üzmüştük busefer kardeşim dışında kimseye söylemicez dedik yine dayıssı ananesi duydu durmadı çenemiz daha da çok kocanın çenesi arkadaşlarıda biliyo şimdide aranmaktan bıktım beni geriyosunuz ben düşünmüyorum diyorum sağolsunlar ama ben de takıyorum ister istemez siz yaptınızmı böyle bir hata kimler biliyor bebişi :)
hoşgeldin cnm Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh :))selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bende hamiş oldum 17 ocak beklenen doğum tarihim hepimize güzel rahat bir hamilelik diliyorum..
aaaa süpper yaaa bende merak ediyodum neden sağlık ocağına hamileliğimizi bildirmemiz gerekiyo ve sağlık ocağında neler yapıyo ?canım merhaba kullandığım ilaç folbiol günde 1 kullanılıyor.12.haftaya kadar devam edeceğiz..ben aile hekimi hemşiresiyim sormak istediğiniz soru olursa buyrun
çok saol cnmm :)) ozaman benim elimdeki folicasit yetmicek yeniden almam lazım :)) ayy inşallahhh 5 hafta sonra yanii :))12.haftaya kadar folikasit devam ediyoruz.daha sonra dvitamini ve demir desteğine başlayacağız folik asiti bırakacağız ...
benide eklermisiniz listeye .. ilk bebeğim olacak ama 3.hamileliğim yaş:25 tunceli kilo:70
beklenen doğum t : 10 ocak
hoşgeldinn :)) daha erken cnm bi hafta daha geçsin başlar seninde bulantıların 6 haftada başlıyo çünkü genelde inşallah olmaz rahat hamilelik geçiririsin :)) yaa bende şu otobüs olaylarından çok korkuyorum ama mecbur biniyoruz ama iştee ( anladığım kadarıyla seninde bi kayıbın var bizde sölemiştik herkeze sonra çok zorlanmıştık bende kalp atışlarını duyana kadar kimseye sölemicez demiştim ama beni yakında takip eden iş arkadaşlarım ve annem biliyodu kalp atışlarını görünce bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı dedik ve sevincimizi herkezle paylaştık :)) aslında daha beklicektik ama dayanamadık hakkımızda hayırlısı Allahım doğum yaptık hayırlısıyla demeyi nasip etsin inşallahh :))slm kızlar bizde geldik
pzt randevumuz var rahatım sanki bebiş yok ne kasılma ne bulantı yemek maşallah ama uyku erken den geliyor kociş geç gelice gece 3lere kadar otururdum şimdi 11 de uyuklama başlıyor gecede saat başı uyku ve bol rüya
aman ilkinde herşeye dikkat etmiştim otobüsler tepeleri geziyor diyip aşağılardan binmiş hafta sonu gezmelerini kaldırmış hersabah düzenli kahvaltı cevizler bademler olmaınca olmuyor ozaman herkeze haber vermiş herkezide kendimizle üzmüştük busefer kardeşim dışında kimseye söylemicez dedik yine dayıssı ananesi duydu durmadı çenemiz daha da çok kocanın çenesi arkadaşlarıda biliyo şimdide aranmaktan bıktım beni geriyosunuz ben düşünmüyorum diyorum sağolsunlar ama ben de takıyorum ister istemez siz yaptınızmı böyle bir hata kimler biliyor bebişi :)
merhabalar herkese kesemiz oluşmuş kalp atışını ne zaman duyarız sizce?