2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
canm daha yeni gördüm yazını kusuruma bakma...
şaşkın hamişim bu aralar
umarım gidip gelip güzel haberler getirmişsindir dr.dan bize..
bana cmartesi üstten bakmadı görünmesse moralim bozulmasn die direk alttan baktık.
ben folikasit ve progeston kullanıorum...
AMİNNNNNNN arkadasım Amin...
Allah ım olmayanlara da nasip etsin..bizler gibi hamişlerinde bebeklerini korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
ne zor seyler atlatmıssın ama içini ferah tut canm bebegn seninle

aaa tugbacım 6t1 de kalpatıslarını da gördün demek...
bende cmartesi gördüm kesemi..0.506cm di önce minik die telaşlandım bile..
aaa salı günü bende kalp atısları için gidicem..
sen ama keseyi gördün demek..karıstırıp mı yazdın kuzum
 
kızlar merhaba.ben de 6+1 günlük hamileyim.neredeyse hiç akıntım yok.keseyi ve bebeği gördük çok şükür.akıntı olmaması tuhaf geliyor bana.
 
kızlar merhaba.ben de 6+1 günlük hamileyim.neredeyse hiç akıntım yok.keseyi ve bebeği gördük çok şükür.akıntı olmaması tuhaf geliyor bana.

merhaba canm..bende 5t6 günlük hamileyim..
akıntı bende de yok..
keseyi cmartesi gördüm ben..bebegi ne cabuk görmüşsn

bir de sana bişey soracaım..bebeginin agırlıgı ne kadar..
benmki 0.506cm
 
ayyy canım benim hatırladım vallahi. en son nisanda bıraktım ben klomeni. sonra da herşeyi oluruna bıraktım.oldu senin de hayırlısı olsun çok sevindim.Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.
kız bak buda dogruysa eger benim bu defaki kızdır. oglanda hafif gecti 7. de basladı 11-12. gibi bitti. birdahada olmadı e bu erken basladı. bakalım cıkacakmı bu tahminler
valla benim prensesim geliyor..bulanttının B sini yaşamadım. bir iki öğürtü o kadar...en çok tutan tahmin kromozom yaşı oldu.eşinizin ve sizin yaşlarınızı (yıla göre)4 e böleceksiniz çıkan sonuca değil de kalana bakacaksınız .en çok kimdeyse onun cinsiyeti oluyormuş.bende ve bir çok arkadaşımda tuttu. teyzemlerde annemlerde falan da denedim eski hamilelere eğer sonuç aynı çıkarsa aya bakılacakmış ama o çok tutmuyormuş.
isterseniz hesaplayalım. ben 83lüyüm yaş 29 yıla göre.böl dörde kalan 1
eşim 80li 32 yaşında böl dörde kalan 0.
aha da kızım
 
Slm şekerler :):):):)

Çok mutluyum yaaa bugün Dr a gidicem demiştim kalp atışları için Allahıma milyar defa şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duydum hatta tlf çektim video ya sürekli dinliyorum :):) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:) Bu keseyi görmekten daha da farklı bi duyguymuş.Anladımki içimde bi can var:) Kurban olurum o canı yaratan Allahıma...Kızlar acayip duygulandım ben inş bi an önce duymayanlarda duyar kalp atışlarını...Bu arada ksenin yanındaki lekelenmeyi attım demiştim ya Dr da dedi lekelenme gitmiş die.Sonra bugün idrar ve kan testi istedi hepatit şeker vs tahliller.Çok şükür onlarda çıktı gösterdim çok iyi artık 1 ay sonra gel dedi.Şükürler olsun herşey yolunda.inş hepinizkide öyle olur insanın kendisine o kadar deil ama başkasına duası geçermiş helede hamilelerin.Bol bol dua ediyorum herkese lütfen sizde edin birbirinize ben birilerinin duasını aldım benimde duam başkalarına gitsin inş.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN.......
 
Bu arada kızlar ben Dr ben neden belirti yaşamıyorum die sordum:) Kız söleme kimseye ne güzel işte şükür et dedi.Olmaması daha iyi işte bebeğin iyi büyür dedi.Ama normal dedi yani olmayabilir belirti dedi.Rahatladım ya normalmiş inş bölede devam eder....
 
kızlar ben 5. hafta içindeyim geçen hafta göğüs ağrım sızım vardı bu hafta yok bu beni çok endişelendirdi sizlerde durum nasıl?
 
guzel anne adaylarıııı..
benim doktor kontrolum vardı.
ilginç bişey oldu.
progesteron artışım çok az .normalde artması gerekenden daha az olmuş .ama iyi haber de keseyi hatta kalp atışlarını gorduk :)
tek problem kaldı o da bebeğin yerinin biraz aşagıda olması.
doktor dış gebelik değil dedi ama dikkatli takip edicez dedi..
dua edin guzel yureklerinizle ne olur ...
 
kızlar ben 5. hafta içindeyim geçen hafta göğüs ağrım sızım vardı bu hafta yok bu beni çok endişelendirdi sizlerde durum nasıl?

Bende de öyle. dünden beri azaldı göğüs ağrılarım.Neden endişelendin ki, hormonel bir dalgalanmadır diye düşündüm ben, endişelenmeli miyiz ?:26: Biz keseyi gördük, bebek için 2-3 hafta sonra gitcez.
 
evet cnmm sen görüş doktorunla aklında hiç soru işareti kalmasın hem önlemini almış olursun :))
evet cnm korkarak gittik ama başlamış kuzumun kalp atışları :)) ayy sen öle söleyince tekrar baktım ultrason kağıdına kese 6.5 cm bebek 0.50 görünüyo :)) inşallah sende görürsün ve bebeklerimizin kalplari durmadan hep daha sağlklı atar inşallah :))
ammiinnnnnnn ..... cnm çok çok sevindim adına allahım bundan sonrası için kalp atışlarının ve büyümesinin sağlıklı devamını nasip etsin inşallahh :)) yaa bende istiyorum çekmeyi bakalım becerebilcemmi bende denicemm :))

maşşallahh herkez sıraylaa kalp atışlarını duymaya başladı hep böle güzel haberler aalırız inşallahh :)) çok çok dikkat et cnm kendine ve sakın korkma benim arkadaşım bebeğini hep aşagıda taşıdı ama allaha şükür sağlıklı sıhatli aldıda kucağına :)) allahım sanada nasip etsin inşallahh
 
buna sevindim endişelendim çünkü tekrarlyan düşüklerim var buda düşer diye kendimi yedim biitirdim

cnm hiç sıkma kendini benimde bi kayıbım var allaım bu sefer bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)) yeme kendini hem bebeğin hisseder oda üzülür sonra :))
 
eee ne avr ne yok bende beklemedeyim kizlar hadi bakalim bir mujdede bende gelir ins bu ayyy cnlarim dua edin bana
 

bnm fistiklarim hepsi buradaaaa arada kontrole geliyom hee sizi yanliz birakmiyorum sizde beni birakmayin guzelllerrrr
 
merhaba arkadaşlar, adetime dört gün kala (18 mayıs) beta hcg 81,5 çıktı.
bugün doktor, cuma günü gel artmış mı bakalım dedi.
sat 22 nisan, buna göre kaç haftalık hamileyim.
daha önce de bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım (yaklaşık 1 sene oldu)
 

cnm benimde seninle aynı bi kaybım var ama muhtemelen bu gebeliğin 3 3.5 haftalık falan galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…