- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
canm daha yeni gördüm yazını kusuruma bakma...merhaba hayırlı olsun. bizim seninle tarihlerimiz çok yakın. benimde son adet tarihim 10 nisandı. 14 mayısda dr gittim 1 aylıktan küçüktü 22 günlük gibi bişey şimdi ptesi tekrar gideceğim ukltrasonla baktı göremedi vajinadan bakmadı.
sana da sadece üstten mi baktı ve tahlil falan verdimi verdiyse neler verdi? ben şuan sadece folikasit alıyorum sen ne kullanıyorsun.
kızlar birde kitapta okudum hangi göğüs ucun çabuk büyür ve engi değişirse ona göre cinsiyet anlaşılabiliyormuş birde ağrın hangi taraftaysa. ağrı sağda ve sağ göğsün rengi değişirse erkek bunlar solda olursa kız olurmuş bakalım benim sanki önce solum değişti kız olabilir yani.
şaşkın hamişim bu aralar
umarım gidip gelip güzel haberler getirmişsindir dr.dan bize..
bana cmartesi üstten bakmadı görünmesse moralim bozulmasn die direk alttan baktık.
ben folikasit ve progeston kullanıorum...
AMİNNNNNNN arkadasım Amin...selam arkadaşlar,
4 gün önce doktor kontolum olduğunu paylaşmıştım burda.çarşamba gittik kontrole beni çok ağlattılar doktor beni hastaneninultrason bölüme gönderdi karından ultrasonla kendisi bakmıyor, neyse gittim orda keseti göremediler.. sonra rahim ağzında kist görünce bebek bu heralde bir çeşit dış gebelik bebek yanlış yere yerleşmiş dediler. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. ultraon raporunu aldık hemen kadın doğumcuya geri gittik. doktor üzülmememi inşallah herşeyin yolunda olduğunu o kistin bebek olup olmadığını görmek için alttan ultrasonla bakması gerektiğini söyledi. sonra vajinal ultraonla baktı onun kist olduğunu bebek olmadığını söyledi Allahıma şükürler olsun. yine de bir kan testi yapıp bakalım kanda hormon artmışmı dedi. sonra kan testi yaptık sonucunu aldık Allaha şükürler olsun hesaplara göre iki günde bir 2 kat artmış maşallah. henüz yeni değer 800e ulamış. dolayısıyla kesenin görünmemesinin gayet normal olduğunu söyledi doktor. vajinal ultrasonda 1500-2000 arasında görünür karından ultrasonda da görünmesi için değerin 5000 olması lazım dedi. içimize tekrar umut verdi Rabbim şükürler olsun. bu hafta tekrar çağırdı. çarşamba randevum var. inşallah bu sefer bebeğimden sağlıklı olduğuna dair haberler alırım, inşallah o kistin bebekle alakası yoktur. sürekli dua ediyorum, Allahım kabul eder inşallah.. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim bize bağışlasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. insan hiç tanışmadığı zerre kadar bebeğe bile kıyamıyor. Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.. şimdi günler geçmiyor bana. he birde doktor muhtemelen geç döllenme dedi. benim geçen hamileliğimde geç döllenmeydi, sonra gelişmedi düşükle sonuçlandı.. gerçi onun geç döllenmeyle ilgisi yok diyolar. inşallah geç te döllenmiş olsa sağlıkla doğru yere yerleşmiş sağlıkla büyüyordur bebeğim. Allahım dualarımızı kabul etsin, evlatlarımızı bize bağışlasın inşallahh..
Allah ım olmayanlara da nasip etsin..bizler gibi hamişlerinde bebeklerini korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
ne zor seyler atlatmıssın ama içini ferah tut canm bebegn seninle
kızlarr merhaba ben geldimm :))
dün size sölemek istemedim telaşlandırmıyim diye dün kanamam oldu bugün hastaneye gittik Allahıma şükürler olsun rahimde kanama yok bebek yerleşirken olmuş olabilir dedi ve düşük önleyici ilaç verdi önlem için ve 6+1 çıktı ultrasondaa veee kalp atışlarınıda gördüm kuzumun okadar minikki daha 0.50 cm :)) haftaya salı kalp atışlarını görmek için gidicez ... korkarak gittim doktora dün gece geçmek bilmedi ama şimdi çok çok mutluyum ....
aaa tugbacım 6t1 de kalpatıslarını da gördün demek...
bende cmartesi gördüm kesemi..0.506cm di önce minik die telaşlandım bile..
aaa salı günü bende kalp atısları için gidicem..
sen ama keseyi gördün demek..karıstırıp mı yazdın kuzum