canım senın bebısın erkek mı erkkelerde daha gec baslıyo bulantılar ve ksıa sürede gecıo ama kızlar fenaaa
kız bak buda dogruysa eger benim bu defaki kızdır. oglanda hafif gecti 7. de basladı 11-12. gibi bitti. birdahada olmadı e bu erken basladı. bakalım cıkacakmı bu tahminler
aynı belirtiler yaaaa sürekli uyumak istiyorum bıraksalar yataktan hiç çıkmıcam :))
yaa ama ben yemek yemek istemiyorum özellikle sabahları yemek görmek istemiyorum 10 11 den sonra yemege başlıyorum :))
cnm ben sadece akşamları girebiliyorum kaçırdım galiba nie kan testini tekrarlıyorsun zaten kese görünmedimi ?
merhaba canım ayy ne güzel yaa ınsallah bizlerde goruruz kalp atıslarınıı
kese etrafında kan yoksa sorun yoktur ınsallah sağlıkal ielrler canım :)
heheh aynen ben de çalışamsma yataktan cıkmazdımsabah dahı zor kalktım
benım midemde bulanıyo ama hep pasta ekler şeker kaymaklı revanı fln yemek sıtıyorum
arada bir de canım kumpir ve portakal suyu çekıyoo
zaten normalde de boğazıma çok düşkün oldugum içinaşermeden saymıyorum bunları
canım bizim muhtemel doğruma tarıhımız de aynı dımı18 ocak
tahmınler tutarsasenle bana kız gelıyo sankı hadı hayırlısı olsun
16. haftada gelmez kı kesınlessın ahh ahh :) sağlıkla o günleri görmek de nasıb olur ınsallahh :)
kız bak buda dogruysa eger benim bu defaki kızdır. oglanda hafif gecti 7. de basladı 11-12. gibi bitti. birdahada olmadı e bu erken basladı. bakalım cıkacakmı bu tahminler
benimde oğlumda hiç bulantım olmamıştı çok rahat bi hamilelik geçirmiştim. ama kızlarda olmuştu.bunda hepsinden beter oluyo.çok fena bi kız olcak bu heralde:))
erkek cnm bebeğimmcanım senın bebısın erkek mı erkkelerde daha gec baslıyo bulantılar ve ksıa sürede gecıo ama kızlar fenaaa
mide yanması berbat bişiii hala var bendeeeaminn kuzumm inşallahhh :))) ayy ne güzell hissediyosun yaaa allahım bizede nasip etsin inşallahh :))
yaaa bende de 8 haftada mide yanması başlamıştı mahvediyodu benii inşallahh bu sefer olmazz :))
hayırlı olsun canım.rabbim tamamına erdirsin hayırlısıylaMerhaba herkese, benim de bebeğim kısmetse ocak ayında olacak. geçen hafta kalp atışlarını duyduk. önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var.
eee o zaman benim erkek olacak daha bulantı falan yok çünkü
kesey gördük ama bebeği görmek için 2 hafta daha var o arada bir kan testi daha yaparız demişti kurumdaki doktor hem böylece ilerleyişi görmüş olurum ben adetim geciktikten 1 gün sonra yaptırdım sadece o da 346 çıkmıştı bakalım şimdi ne göreceğiz?...
ayşe sen bu konuda deneyimlisin benim kesenin etrafında bir kanama olmuş ama önemsemedi dedim ya önemli mi sence progestan alsam mı aslında yarın kurumun doktoruna sorayım düşük falan olmasın korktum şimdi :18:
erkek cnm bebeğimm
vallahi kısa falan sürmüyo öğürtü çok oluyodu bende...kokuya falan hassasiyetim yoktu ama mide yanması bulantı falan mafediyodu benii..
annem 9 ay kusmuş:)hala bile sabahları öğürüyorum çıkarabiliyorum
mide yanması berbat bişiii hala var bendeee
ay bebeğim sizlere slm yolluyo minik kardeşleri atıyo yine:)
inş. cnm ne gelirse farketmez ama ona göre güzel bebebk resimlerine bakayımda benzesin diom hahahaha aslı neyse artık
Merhaba herkese, benim de bebeğim kısmetse ocak ayında olacak. geçen hafta kalp atışlarını duyduk. önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var.
eskisi kadar sık olmuyor artık cnm ama benim reflüden dolayı oluyor...hım erkek anneleri genlde rahatr oluyo ama senınkı refluden kaynaklıda olabılrı canım :)
hakkınızda hayırlısı cnm benim ama söle diyim ben adetin üzerinden 10 gün geçmişti değerim 260 çıktı 2 ay önce kimyasal düşükyaşamıştım yine öle sandık 2 gün sonra tekrarladık 903 çıktı 2 gün sonrada keseyi gördük doktor işte tamam artık keseyi kontrole dicez dedi neyse sen takma kafana doktor bişi dediyse vardır bi sebebi ama şu kesenin etrafındaki kanama için farklı bi doktorada git istersen benim kanamam yok rahimdede ama dün 2 damla geldi diye önlem olarak verdi ilaç ... inşallah hiç soruınsuz sağlıklı sıhatli alırsın kucagına bebeğini :))kesey gördük ama bebeği görmek için 2 hafta daha var o arada bir kan testi daha yaparız demişti kurumdaki doktor hem böylece ilerleyişi görmüş olurum ben adetim geciktikten 1 gün sonra yaptırdım sadece o da 346 çıkmıştı bakalım şimdi ne göreceğiz?...
ayşe sen bu konuda deneyimlisin benim kesenin etrafında bir kanama olmuş ama önemsemedi dedim ya önemli mi sence progestan alsam mı aslında yarın kurumun doktoruna sorayım düşük falan olmasın korktum şimdi :18:
tebrikler cnmm allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhMerhaba herkese, benim de bebeğim kısmetse ocak ayında olacak. geçen hafta kalp atışlarını duyduk. önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var.
erkek cnm bebeğimm
vallahi kısa falan sürmüyo öğürtü çok oluyodu bende...kokuya falan hassasiyetim yoktu ama mide yanması bulantı falan mafediyodu benii..
annem 9 ay kusmuş:)hala bile sabahları öğürüyorum çıkarabiliyorum
mide yanması berbat bişiii hala var bendeee
ay bebeğim sizlere slm yolluyo minik kardeşleri atıyo yine:)
eskisi kadar sık olmuyor artık cnm ama benim reflüden dolayı oluyor...
beni zaten gören yeni yeni anlıyo hamile olduğumu 5.ay biticek yeni çıkıyo göbiş:)
ay canım cidden ama reflü berbat bişey inşallah cozumunu bulmussundur
gaviscon veya reniie duo şurup birde yastıgı yuksletıp yemek yedıkten sorna uzanmamak 15 gun ıcınde
düzelmesine yardımcı oluyor tarafımdan tecrübeyle sabittir
sanıyorum gebeler için uygun olanı gaviscon değil mi ?
canım sanırım listeyle sen ilgileniyorsun ben geçen cuma keyi gördüm benide listeye eklermisin hafta sonu yazdım ama görmedin sanırım
32 yas
ilk bebek
istanbuldayım
beklenen muhtemel tarih 25 ocak
teşekkürler
ay canım cidden ama reflü berbat bişey inşallah cozumunu bulmussundur
gaviscon veya reniie duo şurup birde yastıgı yuksletıp yemek yedıkten sorna uzanmamak 15 gun ıcınde
düzelmesine yardımcı oluyor tarafımdan tecrübeyle sabittir
sanıyorum gebeler için uygun olanı gaviscon değil mi ?
cnm çözümünü bulamadım maalesef..
rennie dua verdi ama onuda içmiyorum pek açıkçası nolur nolmaz die...
canım kese etrafında kan istenen bişey değil keşke olmasaydı tabıı kı ama yıne de bu cok kötü bişey değil
için rahat edecekse baska doktorada gözük bir de canım progesterona cok güvenmıyo doktorlar yanı onun ıcın vermmeıstır belkı dr
lekelenme oluyo mu yoksa sadece kese etrafıdna mı gordu ınsallah bişey olmaz canım relax ol
düşecekse Allah korusun progesteron alsan da düşer canım o sadece ufak bi önlem o kadar
ama progesteron ciddi bi ilaç dr yazmaıdkça kullanma benım tavsıyem ben gunde 3 tane kullanıyodum ıkıncıde
devamlı basım donuyordu hep sarhoş gibiydim
hakkınızda hayırlısı cnm benim ama söle diyim ben adetin üzerinden 10 gün geçmişti değerim 260 çıktı 2 ay önce kimyasal düşükyaşamıştım yine öle sandık 2 gün sonra tekrarladık 903 çıktı 2 gün sonrada keseyi gördük doktor işte tamam artık keseyi kontrole dicez dedi neyse sen takma kafana doktor bişi dediyse vardır bi sebebi ama şu kesenin etrafındaki kanama için farklı bi doktorada git istersen benim kanamam yok rahimdede ama dün 2 damla geldi diye önlem olarak verdi ilaç ... inşallah hiç soruınsuz sağlıklı sıhatli alırsın kucagına bebeğini :))
tebrikler cnmm allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahh
işte bende ondan korkuyorum mid bulantısından daha kötü napcam bilmiyorum amann sağlıklı olsunda çekicez artık yapcak bişi yokk :)) ayyy yerim onun minik ayaklarını benimkindende abisine slm var ağrı yaparak belli ediyo daha kendini ama ben burdayım diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?