Ferda ve purcak siz yazin bari canlarim bakin ayip oluyo
Süt sagmayi biraktgn gun bizi terkedecksn sanmistm hep yanilmisimatomu filn parcalamiorum ama neden yazamdgmi bn de bilemiom vatzap gruplari cok populer bu aralar orda cok vakit harciorum sanirsam velhasil kelam bu gece uykumuza gec kaldik yne suan uyutma faslindayim
Bu arada ferdacanla bulustk raat raat kendsine hasta olabilirsnz kendisi favorilerimden oldu
Bitifilla bulusamdik ruzamin nazari degdi galiba
Pii ne konusmustuk senle cok ayipo ruza cadisinin soyledikleri hala aklimda..ruza lobisinin oyunlari yuzunden görusemedik..
Kızlar naber
Bitıful özellikle birinemi dedin canım anlamadım ama üzerime alınıp cevaplayayım :) atomu parçalasam daha çok vaktim olur istanbulda bi annemlerde bi kv lerde ordan oraya savrulup duruyoruz oğluşla ne yerimiz belli ne yurdumuz uyuturken ara ara okuyorum sadeceo da çoğu zaman yatarak emzirirken uyuyo zaten
Asyacım yasemincim valla bu Amana kadar keyfi 1 kere bırakmıştım kv ye 2 saatliğine ama kına düğün sebebiyle oğluşuda perişan etmemek için baya bıraktım saolsunlar baya idare ettiller bende bir nefesaldım darısu evliliğimizin 5. Yıldönümünün başına inş :)
Hasta bebelere geçmiş olsun
Burçak gözün aydın darısı yürümeyenlerin başına
Burçak fotoyu yeni farkettim nehirmi çok tatlı maşallah cimcime
Fulyacim sana degildi lafim kac haftadir yazmayanlar var onun icin.Ohh gez dolas..Gel senle komsu olalim ihmalin dibine vuralim
Repucum atladim bu arada gecmis olsun..kesin yemekler ve hava degisimi tohanmistir
Burcak o anlamsiz gazete kupurunu kaldirip melek resmi koydugun icin tebrik ederim seni
Yelda kuzusu yůrümicek olur mu daa hazir diildir sadeceBitufulcum her gun girip iyi geceler diyeciim sayfa ilerlesin
Iyi geceleeer
Ya benimki yurumucek galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?