- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
evet canim bu sefer istanbul :) 1 haftaligina geliyorum.az kalmış gelmene repu hep istanbulda mı olcan buralarara da gelecek misin
O Korse denen şeyi ben de hiç takamıyorum hatta göbeğimi bile içime çekip 1-2 dakika bile duramıyorum yaa
annem de sürekli korse tak diyo ama bana zor çok zor geliyo
erdem agliyo mu yoksa oyun mu istiyor uyumadigindaErdem iki gündür neredeyse hiç uyumuyo çıldırıcam gece 2 gibi babasına bırakıp yatmaya gittim 5 gibi tekrar devraldım nöbetleşe bakıyoruz çocuğa kucağımda uyuyo yatağa koyar koymaz uyanıyor ne yapcaz bilmiyorum şimdide 1 saat uyutmaya çalıştım uyumayınca bıraktım artık oynasın diye gün içindede 30 dakika uyumamıştır gazı geri midöndü yaaa
yasemin sanirim sen kilodan degil stres yapan kafaya takan bir yapiya sahipsen veya kansiz falansan ondan cokmus gorunuyorsun.bıtufulum repucum boyum 170 kıyafeti 38 beden giyiyorum aslında çok ideal görünüyor 170 ve 57 kg ama acaip çöktüm gibi hissediyorum bide doktor doğum yapmış emziren birisine göre çok zayıfsın deyince daha beter taktım kafaya aslında iş arkadaşlarım görünce -ayyyy canııım ne güzel kilolarını vermişsin hiç doğurmuş gibi durmuyosun- diyolar annem ve kayınvalidem baktıkça -kızım iyice çöktün biraz toparla kendini memeden kes bu oğlanı iliğini kurutucak bu senin bir dirhem et bin ayıp örter- buyrun yorumlar bunlar bana sorarsanız kendimi gerçekten çökmüş ve bitmiş hissediyorum hamileyken çok dinçtim şimdi fos acilen toparlanmam lazım
Fulyacım hemen söylediğine başlıcam 1 ay denicem bakalım inş. işe yarar canım
Selerm niye uymuyoki acaba yaaa valla bende dert edindim çok üzülüyorum erdeme acaba dişmi çıkaracak muratta böyle yapardı dişi patlayınca rahatlardı şimdide en arka iki taraf kaşıyıp duruyo yarına bekliyorum kesin patlayacak bugün hafif ateşlendi geri soğudu dişte hep böyle olur umarım diştendir parmak konusunu yazmışsın canım ama hiçbi fikrim yok o yüzden yorum yapamadım neden parmak emerler bi eksiklikmi hissediyo acaba hiç bilemiyorum.Murat hasta olunca hamak almıştım ona yatırıyorum sallanarak uyursa hiç uyanmıyo acaba denesen işine yararmı ben baya kullandım şimdi hasta oldukça tekrar kuruyorum çok rahat dalıyo uykuya veya onun yerine eski usul salıncak filan kursan bu dönemi atlatana kadar.
Elevit vitamin herhalde hiç kullanmadım ben kızlar,salı günü doktor çağırdı bi bakalım tahlillerine ona göre takviye yapalım dedi bakalım nasıl çıkcak sonuca göre bu ilacıda yazdırırım artık.
uykularin nasil? cok az uyumak da sebep olabilir. bence kilo almayla ugrasma aldigin kiloyla kalirsin inanki.