Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun tatlım...Asyacım sağol iyiyim canım.. Utku hastaydı geçen hafta. Ateşlendi evdeydik. Boğaz enfeksiyonu imiş, iyileşti çok şükür. Ondan yazamadım. Özledim sizi.. :*
Cok yoğunum:95:
meraba, benimkide tek heceli kelimeler söylüyo, bi de bi söylediğini sürekli söylemiyo anne demeye başladığında babayı uzun süre demedi mesela erken doğumla ilgili değildir ya benimki de net konuşamıyo kendi çapında cıvıldıyo, söyleme çabası var diye hiç takmadım erken daha sen de takma benceyazmasam da sık sık girip okurdum uzun zamandır sizleri takip edemedim çalışmaya başlamak beni çok bunalttı...
ben aslında şubat annesi olacakken 35 haftalık doğum yapıp ocak annesi olmuş sonrada sessiz sedasız takip etmiştim sizi çalışana kadar.
şimdi ise bambaşka bir derdim var. cevremde ocak doğumlu bazı bebekler var ve gayet net kelime söylüyorlar. ancak benim kızım daha anne bile demiyor sedece cici, cıs ve klozet gördüğünde de ciş diyor acaba benimle aynı durumda olan varmı??
35 haftalık doğması etkiler mi???
Amin selermim... Benim de hep aklımda... Bir anne gözü gibi bakıp büyütsün bir hiç uğruna evladını toprağa versin... Çok yazık...Bugün çok üzgünüm
Rabbim hiç bir anneye evlat acısı çektirmesin
teşekkür ederim canım...
dünyayı kurtaran kadın...
canım burda da benim bildiğim net konuşan pek bebek yok. canını sıkma. erken doğmuş olması da etken ama bence konuşabilmeleri için henüz erken. benim oğlum 15 aylık olacak ufak tefek kelimeler dışında konuşamıyor. herşeyin zamanı var.
Geçmiş olsun cnm
Yok cnm oğlumda baba dede dışında bişey demiyo
hepiciğinize meraba kuşlarr...
geçmiş olsun tatlım...
aynı beyaaa
meraba, benimkide tek heceli kelimeler söylüyo, bi de bi söylediğini sürekli söylemiyo anne demeye başladığında babayı uzun süre demedi mesela erken doğumla ilgili değildir ya benimki de net konuşamıyo kendi çapında cıvıldıyo, söyleme çabası var diye hiç takmadım erken daha sen de takma bence
Yasmincim iyiyim ya sen de gel buralara evin var ya:) bi de yasmin hani dedin ya hastayken hamak kuruyorum. Bildigimiz hamak mi. Onu eve nasi kurdun. Duvara civi mi caktin. Bi de niye hic uyanmiyo onun icinde. Sallaniyo mu hep. Bi de sen madem hic uyanmiyo hep kur onu yatsin dursun. Valla ben hic uyanmicak olsa evin ortasina bile kurardim:)
Ela bebek. Gecen ben de 13 aylik bebek kamyon kiatap der diye okudum. Bunu diyen cocuk varsa bravo. Benimki de hep klasik seyler soluyo. Bi fark yok. Ama kafama takmiyorum. Daha yurumuyo bile ne konuscak. Bugun ama koltuga cikti iki kez kendi basina. Inmeyi biliyodu cikmayi bilmiyodu. Bu buyuk gelisme bizim icin.
Ela geçmiş olsun kuzucuğa ciddi kilo vermiş çok yıpranmışsındır eminim o dönemde Rabbim göstermesin bidaha..Bizimkide aynı seninki gibi basit kelimeleri söylüyor anne bile demiyo..Ağlarkan bile baba diyerek ağlıyo çok bozuluyorum
Yelda normalde tatil olmuyo seçimden sonra. Ama bu sene ne olur bilmem.
Bizimki hala grip çok zor nefes alıyo.midesi bulanıyo.Üstelik yüzüme hapşurup kaşığını ağzıma sokarak benide hasta etmeye çalışıyo.bakalım direnebilecekmiyim.İşallah bende olmam
hepinize çok teşekkür ederim baya kafamı karıştımıştı bu konu. konuşmanın dışında gelişimi fena değil...
9. ayda rota virusu geçirdi 3 gün hastanede yattı, 6.5 kiloya kadar düştü, şimdi 8.6 kilo falan sağlık ocağından az diyorlar ama takmıyorum
10 aylıkken yürüdü şuan avmlerde koşturuyor...
allahım hepimizin evladına sağlık ve uzun ömür versin...
Asyacım sağol iyiyim canım.. Utku hastaydı geçen hafta. Ateşlendi evdeydik. Boğaz enfeksiyonu imiş, iyileşti çok şükür. Ondan yazamadım. Özledim sizi.. :*
yoğun istek üzerine yazıyorum napıyım..
asyam meldam ben yazıyorum zaten beybiler... diğer arkidişler yoklar..
canım sana sözüm yok yazmak istemeyen kendisi bilir güzel bir topikti en azından sıkıntılarımz ortakdı :)
Slm yorgun ocak anneleri hasta anne ve bebislere acil sifa diliyorum.
Bebislerde konusma mevzusuna gelince herseyin bir sirasi zamani var bizim derdini anlatacak kadar kelimeleri var.
Hadi,mama,gidek(gidelim)anne,amet abi,balun,lamba gibi
Beni uyut annecigim
cok acim annecigim ,sen dinlen annecigimgibi
guzel cumlelerde duyarim insallah
ela zor gunler gecirmissin umarim hic bir anne ewlat acisiyla sinanmaz
ocak topigi neden eskisi gibi canli degil
bituful, add,repu,cigdem,vaveylaesk ruza ve bircok kisi yazardi
Asyaaaaaa yazma karari aldim an itibariyle nassi ben yogunum biraz kpss ye hazirlaniyorum. Canim sıkıldı mi atraksiyon yapiyorum
Beni hatirlayanlar nasilsiniz?ruzam canisi naber
Bugra kafasini vurdu markette yuzy gozu morardi hepten. Kakilmisin yawru erkek versiyonu
canım sana sözüm yok yazmak istemeyen kendisi bilir güzel bir topikti en azından sıkıntılarımz ortakdı :)
sağol vavecimm.. iyiyim sen nasılsın? hoşgeldin..
geçmiş olsun paşama ya.. kendilerini frenleyemiyorlar oraya buraya toss...