- 1 Mayıs 2013
- 336
- 13
okullara tatil oluyo... hatta günümüz var o gün yapicim hepimize tatil diye.olmuyo mu yoksa ya:26:Iyi geceler bol bol uyku herkese
Bayagidir uykusuzluktan dert yanmiyodum. Benim cucuk gene uyumuyo. Bi de ustune hicbi sey yemiyo. Armut yiyo bi. O da zaten ne kadarcik. Kasik fobisi var ya cocugun. Yemek gordu mu butun vucuduyla kaciyo.
Kizlar konu disi soru secimden sonraki gun okullar tatil oluyo muydu
Ikinci soru iki ayi gecti cocuk dis cikarmiyo. Sekizdi en son. Siz de boyle ara verdiniz mi.
Selerm ben de cok uzgunum. Bisuru sey demek istiyorum ama burayla alakasi yok simdi ortalik karismasin. Sonuc olarak bi cocuk oldu..
diş konusunda ben de soracaktım unutmuşum. benimki de altıda kaldı çok yavaş çıkıyo sebebi varmı ki ???
Asyam bilmiyorum kacirdigin bisey yok galiba..Yazamiyolar cok yogunlar ya atomu parcaliyolar yada onemli bi buluş uzerinde calisiyolar.Yoksa bi cumlelik bisey yazmak cok zor olmasa gerek..Ozelde bi takim konusmalarimiz var ama buraya yazmami etkilemedi.Sacma bi sekilde yazmaya direniyorum cok sahiplendim basligi Gerci nereye kadar direnecegim mechul.. bigun olurda tak eder bidaha yazmicam dersem, tutarliyimdir yazmam biter benim icin bu sayfa..neyse bakalim ruzamin dedigi gibi canlari sagolsun.
özelden, whatsuplar vs ne iş ben de anlamak istiyorumSiz nerde konuşuyonuz sorması ayıp feysdemi watzapdamı