- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
hazir bilgisayar ve hizli internet bulmusken daha yaziyim
ferda sen yazinca boyle ilik bir ruzgar esiyor. calisanlar icin daha da zordur aktif olmak ( bituful gibi butun gun kk operatorlugu yapiyorsaniz baska ) mazur goruyoruz. ama hergun bir durum bildirimi cok vakit almaz cidden.
durumda gelisme kastediyorsan merak etme babasindan once buraya yazarim heralde ben de hic takmiyorum konusmamasini zaayif olmasini falan. insanlar kiyaslama yapinca (yok ayni yasta torunum sunu diyor bunu yapiyo vs) biraz bozuluyorum o kadar
Günaydın, dün akşam okudum ancak yazmaya fırsat bulamadım, çocuk isyan etti, zaten yavrunun yüzünü akşam iki saat görüyorum, o da elimde telle geçiyor Biraz önce Bitufulun fırçasını da okuyunca sarsıldım kendime geldim:)
Burçakım o senin güzelliğin bebeğim, böyle samimi, içten ve olgun insanlar az kaldı günümüzde. Bekliyorum bundan sonra sık sık, iki lafın belini kırıveririz:)
Repucan bir gelişme olursa yaz Hasta isen de geçmiş olsun, tez zamanda acil şifalar...
Bizim beyefendi de henüz kendi kendine yürümüyor, daha doğrusu iki üç metre gidip pat diye oturuyor:) Ama yavaş yavaş daha fazla ilerliyor. Bu işler çok keskin değilmiş, ilk adımı, ilk sözcüğü filan... Hala kendi kendine konuşuyor baba dede anne filan ama bilinçli olarak söylediğine şahit olmadım henüz, daha çok heceler gibi. Bizde bu iş çabuk çabuk olmuyor, alışma devremizuzun sürüyor, bunu fark ettiğim için acele etmiyorum, ne zaman kısmetse
Tekrar yazarım hepinizi öptüm.
ferda sen yazinca boyle ilik bir ruzgar esiyor. calisanlar icin daha da zordur aktif olmak ( bituful gibi butun gun kk operatorlugu yapiyorsaniz baska ) mazur goruyoruz. ama hergun bir durum bildirimi cok vakit almaz cidden.
durumda gelisme kastediyorsan merak etme babasindan once buraya yazarim heralde ben de hic takmiyorum konusmamasini zaayif olmasini falan. insanlar kiyaslama yapinca (yok ayni yasta torunum sunu diyor bunu yapiyo vs) biraz bozuluyorum o kadar