ruşeym i bizlerle tanıştıran vaveme sonsuz teşekkürler,
selammm herkeze ben 16.01.2014 tarihinde bi prenses dunyaya geirmis bulunmaktayimcok tatli bi kizim oldu teyzeleri ALLAHA sukur sagligi sihati yerinde bugun hastaneden ciktik oglum daha farketmedi bakalim yeni hayatimizda ne gbi degisiklikler olucak burdan anlatirim sizde tecrubelenmis olursunuz
heh he canim benimihmal etme burayi yaz arada. Ayakkabi vicco ve lcw dan aldim. 1 ayi gecti yuruyeli ayakkabilar da kuculdu. Dun sehre inemeyince ilceden markasiz bisey aldik. Gayet de anatomic bi sure idare etsin
Burdan yazayim, Paris gozun aydin olsun saglikla buyut kizini cok sevindim
paris hayırlı olsun sağlıcakla büyütürsün inşallah
tuğba ben kızıma doğduğundan itibaren shooshoos diye bir marka var onun patiklerini kullandım şimdi de ayakkabısını alacam dört gözle butikbebe veya unnaddoya düşmesini bekliyorum istersen sen de bir bak aslında adidastan almak istiyorum ama yaza alırım buralar kış açık renk giydiremem diye düşündüm bilmem ki yanlış mı ettim
uleynnn forumda başka tuğba da mı var yoksa?
Parisss hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına almışsın maşallah size allah yardımcın olsun kokla minik kuzunu benim içinde
canım kurtulmuşsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün cennet kokan prensesi kocaman kocaman öp benim için :)
paris allah anali babali abili buyutsun :) cok ozendim yaa
pariss hayırlı olsun canım,
çok yoruluyorum ben yaaa
sizleri çok özledim,soran arkadaşlarrr kağan bırakmıyor ki gelemiyorum
sizler iyisiniz inşallah
heh he canim benimihmal etme burayi yaz arada. Ayakkabi vicco ve lcw dan aldim. 1 ayi gecti yuruyeli ayakkabilar da kuculdu. Dun sehre inemeyince ilceden markasiz bisey aldik. Gayet de anatomic bi sure idare etsin
Burdan yazayim, Paris gozun aydin olsun saglikla buyut kizini cok sevindim
pariscimm.. hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.. doğumun nasıl oldu kolay mı anlat fırsat buldukça.. darısı bana yazmışım ya bi arkadaşla konuşurken döndüm bi baktım darısı bana yazıyorr...bilinç altı demekki..
fulyacım çok güzel çıkmışsınız bütün fotolarda... hayırlı yaşlar olsun inşallah akifime...
çiğdem maşallah kızının boyuna posuna...
tuğbacım paşamın boyu kilosu da çok güzel maşallah...
saolun teyzeleri dogum biraz zor oldu kizim 4270 kilo dogdu masallahparis hayırlı olsun sağlıcakla büyütürsün inşallah
tuğba ben kızıma doğduğundan itibaren shooshoos diye bir marka var onun patiklerini kullandım şimdi de ayakkabısını alacam dört gözle butikbebe veya unnaddoya düşmesini bekliyorum istersen sen de bir bak aslında adidastan almak istiyorum ama yaza alırım buralar kış açık renk giydiremem diye düşündüm bilmem ki yanlış mı ettim
kız benim oğlanın ayakkaları 22 numara biraz daha geç kalırsam ilk adım şeysi bulamıcam 22 numara son
he doktorlar evde ayakkabı giymesin diyo ya bide tam yürümüyor yani biraz denge sorunu var bugün çenesini ve yanağını morarttı
ayakkabı da ayağına dolanmasın deyom,ama bobux u inceledim güzel bişey
yaptım yine bi pimpirik ruzaaa
saolun teyzeleri dogum biraz zor oldu kizim 4270 kilo dogdu masallahresmini ekliycem baarsiniz
repu kagan nerdesiniz siz
Bugün doktor kontrolundeydik yine çok moralimi bozdu şimdi baktım netten sonuçlara kan ve demir değerleri baya düşük enfeksiyonda bitmeye yaklaşmış ama tam bitmemiş görünüyor kan damlasını vermediğime çok pişmanım sanki benim yüzümden kansız kalmış gibi hissettim gibi değil öyle oldu kusuyo öğürüyo diye vermedim keşke verseydim d vitaminide aynı şekilde kızlar yoğurduna filan katıp veren varmı nasıl bi karışıma katabilirim ben bu iki damlayı ah kafam ah
Annelik nasıl bilşey böyle en ufak bişey ihmale gelmiyo herşey zamanında hatasız ve mükemmel olması gerekiyo bezi yemeği eğitimi ilacı aşısı uykusu tam dakik olmak zorunda telafisi olmuyo hiçbişeyin çok zor meslek çoook:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?