- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merab güzel anneler,
bizde bugün 1 yaşına girdik aşılarımızı olduk tahlillerimizi yaptırdık.
fly canım senin magnetlerin boyu ve kalınlığı kaç cm ne kadar sürede gönderdiler
paris maşşalah prensesine tombiş tombiş bacaklarından öp
bizim doktor ayakkabı konusunda altı sert bileği kavrayan ayakkabı öneriyor adidas spo ayakkabı almıştık bunu sakın giydirmeyin dedi evdede ayakkabıyla gezdirin parmak uçlarında yürümesin dedi ben vicco dan aldım tavsiye ederim
hastayim bi kac gundur. yazamadim
ben sadece d vitamini veriyorum. damlaligi var 1ml veriliyo gunde. verirken komik bi ses cikiyo oglanin cok hosuna gidiyo hemen aciyo agzini.
demir damlasi vermediler bize burda pek vereni gormedim. hergun 1 yumurta yediriyorum. hemen hmen hergun 2 kofte yediriyorum aliyordur insallah gerekn demiri :18:
repu geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah
sağol canım. aynı bizimki de oyle kendi yatağında yatmıyor. ilk gece beslemesini keseceğim sonra yatağına alıştıracağım sonra odasını ayıracağım. ilkokul çağına girmeden yapabilirsem iyikızlar bizim doktorumuz demir damlasını bırakmamı söyledi bir tane vitamin şurubu verdi içine de 3-4 damla kan damlası damlat bu yeter dedi.ama siz kullanıyorsunuz gerçi ben de baştan beri hiç düzenli vermedin damlayı ya unuttum ya da gümbürtüye gitti.
ben de şikayetçiyim gece emzirmelerinden gerçi ikiye düşürdüm ama yavaş yavaş keseceğim artık. ayrıca kızlar benimki sürekli aramızda yatıyor yatağına koyuyuorz çığlığı basıyor biz de yatamıyoruz inanın nasıl etsek de bu duruma çözüm bulsak salonda koltukta gayet iyi yatıyor yatak odasına geçiyoruz yatağına koyuyoruz başlıyor ağlamaya
doğum gününüz kutlu olsun. ben de bulamadım ayağından çıkmayan ama hem de rahat olan, hafif bi ayakkabı :26:merab güzel anneler,
bizde bugün 1 yaşına girdik aşılarımızı olduk tahlillerimizi yaptırdık.
fly canım senin magnetlerin boyu ve kalınlığı kaç cm ne kadar sürede gönderdiler
paris maşşalah prensesine tombiş tombiş bacaklarından öp
bizim doktor ayakkabı konusunda altı sert bileği kavrayan ayakkabı öneriyor adidas spo ayakkabı almıştık bunu sakın giydirmeyin dedi evdede ayakkabıyla gezdirin parmak uçlarında yürümesin dedi ben vicco dan aldım tavsiye ederim
ben hatayı her ağlayışında meme vermekle yaptım. oğlan memeyi ilaç, ninni, yemek, eğlence ne ararsa onda buluyo şimdi. biyere kafasını çarpsa hemen ağlaya ağlaya memeye gelip gözlerini ovuşturuyo.gece beslenmesini kesmek mibenim oğlan iyice düştü gece hep
ağzında tutacak utanmasa gece 10 kere kalkıp meme istiyor off ben nerde yanlış yaptım
Günaydın güzel hatunlarr...
Repucum geçmiş olsun kes artık kesebiliyosan gece beslenmesini gündüz emzir bol bol. uyusunlar artık kesintisiz yahu.
Yasemincim üzülme bişey olmaz şimdi takviye yaparsın geçer..Berimkide çok öğürüp kusan bi bebe olduğu için sabah aç karnına veriyodum öyle şeyleri öğürsede midesi boş oluyodu mide demirin emilimi için aç daha iyi. hele yoğurtla falan hiç olmaz..Enjektörle bızzzkk diye sıkıyodum ağzına kaşıkla verirsin tek seferde.