- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
- 318
Selam kızlar ancak dönebildim netle telle ve tv ile aram tamamen bozuldu giremedim bi türlü bu arada umarım herkesin bebekleri iyidir bizim oğlan yine tabiki hasta oldu dün gece ateşi çıktı sabah vücudunda kırmızı benekler ve doktora gittik kızıl hastalığı olmuş dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi düşmezse gece acile gidin aşılarada şubatta gelin dedi döndük tabiki düşmedi biraz önce acile gittik çocuk doktoru baktı kızıl hastalığı değil boğaz enfeksiyonu takip edin menenjite çevirebilir veyada zatüreye dedi şoktayım halaçok ağladı yavrum o ağladıkça bende ağladım eşimlede tartışıp döndük eve nete bakıyodum nasıl bi hastalık diye daha beter şoka girdim inş. çevirmez ve atlatır paşam bütün virüslerden bakterilerden nefret ediyorum.Bugünde doğum günü çok güzel girdi yaşına yavrum havamızı aldık yani.
Burçak bıtuful ruza esra repu selerm fulya yelda ve sayamadığım bi çok dostlar umarım herkesin doğum günleri ve hazırlıkları iyi geçiyodur bebeklerinizin totoşlarından öpün
Selam kızlar ancak dönebildim netle telle ve tv ile aram tamamen bozuldu giremedim bi türlü bu arada umarım herkesin bebekleri iyidir bizim oğlan yine tabiki hasta oldu dün gece ateşi çıktı sabah vücudunda kırmızı benekler ve doktora gittik kızıl hastalığı olmuş dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi düşmezse gece acile gidin aşılarada şubatta gelin dedi döndük tabiki düşmedi biraz önce acile gittik çocuk doktoru baktı kızıl hastalığı değil boğaz enfeksiyonu takip edin menenjite çevirebilir veyada zatüreye dedi şoktayım halaçok ağladı yavrum o ağladıkça bende ağladım eşimlede tartışıp döndük eve nete bakıyodum nasıl bi hastalık diye daha beter şoka girdim inş. çevirmez ve atlatır paşam bütün virüslerden bakterilerden nefret ediyorum.Bugünde doğum günü çok güzel girdi yaşına yavrum havamızı aldık yani.
Burçak bıtuful ruza esra repu selerm fulya yelda ve sayamadığım bi çok dostlar umarım herkesin doğum günleri ve hazırlıkları iyi geçiyodur bebeklerinizin totoşlarından öpün
Ben pekmezden başka bişey vermiyorum
Bi bilgim de yok bu konuda
Cigdemcim yas gununuz guzel gecer ins kizina mutlu yaslarr
Bnm kuzum asi olduktan yaklasik 30 saat sora ateslendi. 38e yaklasio sanirim fitil veriorum ikidir. Oksuruk filn hicbise yok cok sukur enfeksiyon fln diil sanirim. Beklemedeyim dun gece de zor gecti. Oyy sabir bize..
Yasemin cok gecmis olsn cnm ya kiyamam muratima.. sen icini ferah tut bise olmaz ins..
Bn arada ihlamur vermeye calisiorum bagsklik icin o da biberon filn almadgi icin zor oluo tabi icirmek.. ne biliim mandalina filan da yemio artik o yuzden kendime portakal sikiorum o da yudum yudum elimdekinden icio. Bagsiklik icin pek bi cabam yok vlla
arı sütü filanda var ama işte alerji ihtimali yüksek olduğundan ona cesaret edemedim.
Yasemin sekerim gecmis olsun.
Benimki mandalinaya bayiliyor bi de emiyo. Onun disinda bi sey yok. Ben pekmez de vermiyorum. Meyve suyu icerse onun icine koyuyorum tek.
Ya kahvalti etmiyo artik. Ekmek peynir yiyo biz kahvaltidayken. Ama bulamaci yemiyo. Cevizle labneyi yogurda,tereyagi kasik mamasina katiyorum.geriye yumurta sarisi kaliyo. Yemese nolur ki.
Doktora gitsem sunlari sorcam: devam sutu icmiyo. Icmesi gerekir mi.
Inek sutu koy sutu mu gunluk sut mu.
Artik her seyi yiyecek mi yani mesela pasta:)
Bi yastan sonra anne sutu yariyo mu.
Gece beslenmesi.
Bu boyle. Bu gece esim yok. Kizimla yatcam cok sevincliyim. Cumartesi dogumgunu var. Normalde sali da sonra kutlsrsam tatile kalcak. Ben de foto eklerim. arada album yapmaya calistim ama olmadi. O zaman sadece uyeler mi goruyo.
iyi geceler. Opuyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?